X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • agus3004 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejna niespodzianka HoniKa89 gratuluję córeczki :)

Moja miłość <3 IGOREK <3
    f2wlx1hp21wq3sfq.png
  • Cinnilla Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HoniKa89 ale niespodzianka ;-)

km5skrhmbbu8pjm4.png
    km5skrhmt9f75uwt.png
  • fairy_tale Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, dzwoniłam do mojej ginekolog i potwierdziła, że Duomox spokojnie można brać w ciąży. Wstrzymam się do jutra i poczekam na rozwój sytuacji, bo póki co gorączki nie nam, tylko katar i lekki ból gardła.

Bardzo ładne ubranka kupujecie.
    Kasju, piękny wózek :)

kasju, Melissa84 lubią tę wiadomość

9ewns65gxjq3gces.png
  • dais Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy wasze maluszki tez tak czesto maja czkawki? Bo moj malec tak przynajmniej 2 razy dziennie.
    Honika gratulacje babeczki :D Jak widac po USG pewnosci nigdy nie masz, nawet jak dwoch lekarzy potwierdzi :) Mam nadzieje, ze na polowkowym to juz wystarczajaco pozno aby bylo prawda. Gdyby co ubranka i tak mamy w zasadzie uniwersalne a imion dziewczecych nadal spora lista.
    Patutka swietne zakupy, skoro piszesz ze wiekszosc z metkami znaczy ze dorwalas taki genialny ciucholand czy od kogos kupowalas?

3jgx9jcgxyxh5h7c.png
    8p3o6iyel4i7v3gl.png
    9f7jj44jbtngkz09.png

• Patutka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2024, 23:36

dais lubi tę wiadomość

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • Agabtm Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze coraz więcej chłopców zamienia się w dziewczynki czekam w takim razie na polowkowe czy też będzie niespodzianka... Ciężko Was nadrobić ja wkoncu jutro trochę dłużej pospie bo mam na popołudnie Uffff najgorsze dwa dni juz za mną wiec maraton zakończony ;);)
    Super wózek barleta tez mi się podoba zresztą co mi się nie podoba. W ciąży zakupy powinny być zabronione hihihi
    ZASKAKUJECIE mnie swoimi łupami mam ochotę pochodzić aż po lumpach ;);)
    Katar chyba ustaje ale spływa i zaczyna się delikatny kaszel ale jadę z imbirem miodem dalej kuracja trwa. BRZUCH rośnie coraz Bardziej a jak u Was brzuszki rosną czy się Zatrzymały??

Helen lubi tę wiadomość

Syn Filip 28 czerwiec ;);)
  • beatas Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka, nieźle szalejesz nie znając płci:D ale w sumie teraz nic pewnego:P

Agabtm mi rośnie <3 nawet mi go już widać, kiedy ubiorę obcisłą bluzkę <3

w57vpc0zwhxsxpfc.png
  • Moni15382 Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór:)
    Trafiłam dzisiaj na Wasze forum, fajnie byłoby pogadać z kimś kto czuje się podobnie do mnie:) Czy mogę dołączyć??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 22:40

Helenucha Klucha, Kourtney, beatas, Helen, miluszka, fairy_tale, mmarzenak, evus, Melissa84, jakka lubią tę wiadomość

f2wlx1hp5he3saaa.png

Nasza córeczka km5szbmh4y78x3jb.png
  • Agabtm Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MONI witaj pewnie, że tak na kiedy masz termin?? Znasz płeć?? ;)

• Helenucha Klucha Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuleczka777 wrote:
    Helenucha w super cenie tzn jakiej ? bo tez chyba bede kupować maxi cosi

cudak gratulacje dziewczynki :)

500zł. za fotelik i bazę :)

Agabtm, Moni15382, Melissa84 lubią tę wiadomość

7u229jcgxbetpq3n.png

Mały Ryś <3
  • Moni15382 Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynka, termin na 1.06
    Mam już synka ma 5 lat i nie może doczekać się na swoją siostrę:)

Jestem na etapie wybierania wózka i szukam fotelika do samochodu

Helenucha - to super cenę trafiłaś:) dokładnie nad tym modelem fotelika wraz z bazą się zastanawiam

Kourtney, beatas, Helenucha Klucha, evus lubią tę wiadomość

f2wlx1hp5he3saaa.png

• Agabtm Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie wózki Ci się podobają najbardziej?? ;) to super będziesz miała parke chłopca i dziewczynkę ;);)

• dais Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni witaj i gratuluje coreczki i synka :) My tez kupilsmy maxi-cosi ale z baza familyfix.
    Helenucha super cena! :) Agabtm ja nie musze ubierac nic obcislego bo i w luznym widac, nawet juz w bluzach i kurce zimowej :)

evus, Agabtm lubią tę wiadomość

3jgx9jcgxyxh5h7c.png
    8p3o6iyel4i7v3gl.png
    9f7jj44jbtngkz09.png

• Patutka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    y

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2024, 23:36

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • Moni15382 Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga - dzięki za przemiłe powitanie :)

dais - witaj:) cały czas się zastanawiam czy warto kupować bazę do fotelika, ale chyba wygoda zwycięży:)

Wózki na razie oglądam tylko internetowo, ale mam zamiar przed zakupem obejrzeć na żywo w sklepie.

Moje typy na razie to:
    Adamex -PAJERO EKO-SKÓRA
    Rico bran
    Bebetto

Jakieś Wasze opinie na ich temat?? chyba muszę poczytać wątek od początku bo pewnie już nie jedna dobra rada tu padła

W sklepie z wózkami byłam pierwszy raz przed wczoraj, ale ekspedientka skupiła się raczej na wyższej półce cenowej wózków zagranicznych, polskich mieli bardzo mały wybór..muszę poszukać innego sklepu:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 23:04

f2wlx1hp5he3saaa.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni15382 wrote:
    Dziewczynka, termin na 1.06
    Mam już synka ma 5 lat i nie może doczekać się na swoją siostrę:)

Jestem na etapie wybierania wózka i szukam fotelika do samochodu

Helenucha - to super cenę trafiłaś:) dokładnie nad tym modelem fotelika wraz z bazą się zastanawiam
    Witamy :) skąd jesteś?
    Ja też mam termin na 1;)

• dais Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni15382 wrote:
    Aga - dzięki za przemiłe powitanie :)

dais - witaj:) cały czas się zastanawiam czy warto kupować bazę do fotelika, ale chyba wygoda zwycięży:)

Wózki na razie oglądam tylko internetowo, ale mam zamiar przed zakupem obejrzeć na żywo w sklepie.

Moje typy na razie to:
    Adamex -PAJERO EKO-SKÓRA
    Rico bran
    Bebetto

Jakieś Wasze opinie na ich temat?? chyba muszę poczytać wątek od początku bo pewnie już nie jedna dobra rada tu padła

W sklepie z wózkami byłam pierwszy raz przed wczoraj, ale ekspedientka skupiła się raczej na wyższej półce cenowej wózków zagranicznych, polskich mieli bardzo mały wybór..muszę poszukać innego sklepu:)
    My wybralismy z baza glownie ze wzgledu na bezpieczenstwo. Testy zderzeniowe pokazuja ze z baza jest bezpieczniej, bo istnieje duza szansa zlego zapiecia fotelika, co baza raczej eliminuje. Wygoda oczywiscie druga sprawa :D Z wozkow mialam bebetto vulcano przy starszaku i byl okay, nie powalal (dosyc ciezki jak dla mnie), ale wygodny, dosyc duza gondola i spacerowka, tylko okropny system wpinania - ciezko bylo samemu zmienic kierunek spacerowki. Wiem, ze od tamtych czasow bebetto poszlo mocno na przod i teraz juz jest to raczej lepszy wozek niz wtedy. Reszte firm znam tylko z opowiadan dziewczyn na forum.

3jgx9jcgxyxh5h7c.png
    8p3o6iyel4i7v3gl.png
    9f7jj44jbtngkz09.png

• Moni15382 Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Witamy :) skąd jesteś?
    Ja też mam termin na 1;)

Witam serdecznie:)
    Jestem ze Śląska, dokładnie z Rybnika:)

Kourtney, Lila2703, Agabtm lubią tę wiadomość

f2wlx1hp5he3saaa.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się oczyska zamykają. Także dobranoc dziewczyny :) cały dzień dzisiaj byłam w nowym domu. Już się nie mogę doczekać aż się wprowadzimy

dais lubi tę wiadomość

• Moni15382 Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2016, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dais wrote:
    My wybralismy z baza glownie ze wzgledu na bezpieczenstwo. Testy zderzeniowe pokazuja ze z baza jest bezpieczniej, bo istnieje duza szansa zlego zapiecia fotelika, co baza raczej eliminuje. Wygoda oczywiscie druga sprawa :D Z wozkow mialam bebetto vulcano przy starszaku i byl okay, nie powalal (dosyc ciezki jak dla mnie), ale wygodny, dosyc duza gondola i spacerowka, tylko okropny system wpinania - ciezko bylo samemu zmienic kierunek spacerowki. Wiem, ze od tamtych czasow bebetto poszlo mocno na przod i teraz juz jest to raczej lepszy wozek niz wtedy. Reszte firm znam tylko z opowiadan dziewczyn na forum.

Tak, bezpieczeństwo oczywiście na pierwszym miejscu:) ale to już sprawdziłam i podzielam Twoje zdanie. Teraz zastanawiam się czy dla wygody zainwestować, bo koszt tej bazy jest niemały.
    Na 90% kupimy, może uda się w dobrej cenie zdobyć używaną, trochę czasu jeszcze jest:) Mając dwójkę pociech, starsze będę zawozić do przedszkola czy szkoły to wygodnie mi będzie nie zapinać fotelika za każdym razem pasami. Będę często jeździła sama więc myślę że warto:)

Kourtney - dobrej nocki:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 23:15

f2wlx1hp5he3saaa.png

‹‹ 823 824 825 826 827 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ