Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co, dzwoniłam do mojej ginekolog i potwierdziła, że Duomox spokojnie można brać w ciąży. Wstrzymam się do jutra i poczekam na rozwój sytuacji, bo póki co gorączki nie nam, tylko katar i lekki ból gardła.
Bardzo ładne ubranka kupujecie.
Kasju, piękny wózekkasju, Melissa84 lubią tę wiadomość
-
Czy wasze maluszki tez tak czesto maja czkawki? Bo moj malec tak przynajmniej 2 razy dziennie.
Honika gratulacje babeczkiJak widac po USG pewnosci nigdy nie masz, nawet jak dwoch lekarzy potwierdzi
Mam nadzieje, ze na polowkowym to juz wystarczajaco pozno aby bylo prawda. Gdyby co ubranka i tak mamy w zasadzie uniwersalne a imion dziewczecych nadal spora lista.
Patutka swietne zakupy, skoro piszesz ze wiekszosc z metkami znaczy ze dorwalas taki genialny ciucholand czy od kogos kupowalas? -
Kurcze coraz więcej chłopców zamienia się w dziewczynki czekam w takim razie na polowkowe czy też będzie niespodzianka... Ciężko Was nadrobić ja wkoncu jutro trochę dłużej pospie bo mam na popołudnie Uffff najgorsze dwa dni juz za mną wiec maraton zakończony
Super wózek barleta tez mi się podoba zresztą co mi się nie podoba. W ciąży zakupy powinny być zabronione hihihi
ZASKAKUJECIE mnie swoimi łupami mam ochotę pochodzić aż po lumpach
Katar chyba ustaje ale spływa i zaczyna się delikatny kaszel ale jadę z imbirem miodem dalej kuracja trwa. BRZUCH rośnie coraz Bardziej a jak u Was brzuszki rosną czy się Zatrzymały??Helen lubi tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Dobry wieczór:)
Trafiłam dzisiaj na Wasze forum, fajnie byłoby pogadać z kimś kto czuje się podobnie do mnie:) Czy mogę dołączyć??Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 22:40
Helenucha Klucha, Kourtney, beatas, Helen, miluszka, fairy_tale, mmarzenak, evus, Melissa84, jakka lubią tę wiadomość
Nasza córeczka -
Dziewczynka, termin na 1.06
Mam już synka ma 5 lat i nie może doczekać się na swoją siostrę
Jestem na etapie wybierania wózka i szukam fotelika do samochodu
Helenucha - to super cenę trafiłaśdokładnie nad tym modelem fotelika wraz z bazą się zastanawiam
Kourtney, beatas, Helenucha Klucha, evus lubią tę wiadomość
Nasza córeczka -
Aga - dzięki za przemiłe powitanie
dais - witaj:) cały czas się zastanawiam czy warto kupować bazę do fotelika, ale chyba wygoda zwycięży:)
Wózki na razie oglądam tylko internetowo, ale mam zamiar przed zakupem obejrzeć na żywo w sklepie.
Moje typy na razie to:
Adamex -PAJERO EKO-SKÓRA
Rico bran
Bebetto
Jakieś Wasze opinie na ich temat?? chyba muszę poczytać wątek od początku bo pewnie już nie jedna dobra rada tu padła
W sklepie z wózkami byłam pierwszy raz przed wczoraj, ale ekspedientka skupiła się raczej na wyższej półce cenowej wózków zagranicznych, polskich mieli bardzo mały wybór..muszę poszukać innego sklepu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 23:04
Nasza córeczka -
nick nieaktualnyMoni15382 wrote:Dziewczynka, termin na 1.06
Mam już synka ma 5 lat i nie może doczekać się na swoją siostrę
Jestem na etapie wybierania wózka i szukam fotelika do samochodu
Helenucha - to super cenę trafiłaśdokładnie nad tym modelem fotelika wraz z bazą się zastanawiam
skąd jesteś?
Ja też mam termin na 1;) -
Moni15382 wrote:Aga - dzięki za przemiłe powitanie
dais - witaj:) cały czas się zastanawiam czy warto kupować bazę do fotelika, ale chyba wygoda zwycięży:)
Wózki na razie oglądam tylko internetowo, ale mam zamiar przed zakupem obejrzeć na żywo w sklepie.
Moje typy na razie to:
Adamex -PAJERO EKO-SKÓRA
Rico bran
Bebetto
Jakieś Wasze opinie na ich temat?? chyba muszę poczytać wątek od początku bo pewnie już nie jedna dobra rada tu padła
W sklepie z wózkami byłam pierwszy raz przed wczoraj, ale ekspedientka skupiła się raczej na wyższej półce cenowej wózków zagranicznych, polskich mieli bardzo mały wybór..muszę poszukać innego sklepu:)Z wozkow mialam bebetto vulcano przy starszaku i byl okay, nie powalal (dosyc ciezki jak dla mnie), ale wygodny, dosyc duza gondola i spacerowka, tylko okropny system wpinania - ciezko bylo samemu zmienic kierunek spacerowki. Wiem, ze od tamtych czasow bebetto poszlo mocno na przod i teraz juz jest to raczej lepszy wozek niz wtedy. Reszte firm znam tylko z opowiadan dziewczyn na forum.
-
nick nieaktualny
-
dais wrote:My wybralismy z baza glownie ze wzgledu na bezpieczenstwo. Testy zderzeniowe pokazuja ze z baza jest bezpieczniej, bo istnieje duza szansa zlego zapiecia fotelika, co baza raczej eliminuje. Wygoda oczywiscie druga sprawa
Z wozkow mialam bebetto vulcano przy starszaku i byl okay, nie powalal (dosyc ciezki jak dla mnie), ale wygodny, dosyc duza gondola i spacerowka, tylko okropny system wpinania - ciezko bylo samemu zmienic kierunek spacerowki. Wiem, ze od tamtych czasow bebetto poszlo mocno na przod i teraz juz jest to raczej lepszy wozek niz wtedy. Reszte firm znam tylko z opowiadan dziewczyn na forum.
Tak, bezpieczeństwo oczywiście na pierwszym miejscu:) ale to już sprawdziłam i podzielam Twoje zdanie. Teraz zastanawiam się czy dla wygody zainwestować, bo koszt tej bazy jest niemały.
Na 90% kupimy, może uda się w dobrej cenie zdobyć używaną, trochę czasu jeszcze jest:) Mając dwójkę pociech, starsze będę zawozić do przedszkola czy szkoły to wygodnie mi będzie nie zapinać fotelika za każdym razem pasami. Będę często jeździła sama więc myślę że warto:)
Kourtney - dobrej nocki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 23:15
Nasza córeczka