Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kasju wrote:ansad, oczywiscie nie kupowalismy wózka w ciemno, już jakiś czas temu oglądaliśmy właśnie barlette w smyku i prowadziło się go najlepiej ze wszystkich, ktore tam byly
jakoś tak miękko i te dodatkowe amortyzatory zwróciły nasza uwage
kupilismy ją za drugim razem jak już tam bylismy, po przemysleniu
Wzieliśmy ostatni szary, byl jeszcze w kolorystyce brązowo-beżowej
Noo, szczerze przyznam, że zaskoczyła mnie Pani, która prezentowała nam wózek, mówiąc, że gdybyśmy chcieli zamawiać inną kolorystykę u producenta, to czeka się 5-7 miesięcy! Oczywiscie, pytałam czy się nie pomylila i czy nie chodzi o tygodnie, ale potwierdziła, że chodzi o miesiące
Kupiliśmy zestaw 2 w 1 i osobno fotelik maxi cosi, bo własnie słyszałam o tym, ze niektóe dodawane w komplecie nie mają robionych crushtestów.
Miluszka, wierze, ze wszystko bedzie dobrze!!
to ja w takim razie do smyka muszę się przejechać, bo mam na oku wózek adamexu pajero, a widzę że jest bardzo podobny do tej Twojej barletty:)to jedna firma jest, ciekawe czym się różnią te modele:) kolorystyka podoba mi się bardzo szaro-biała, muszę się jeszcze zastanowić czy to praktyczne będzie;)
Nasza córeczka -
Miluszka musisz być silna i spokojna dla siebie i maluszka! Co to za znieczulica dawać takie diagnozy w ciemno
Gratuluje wszystkim udanych wizyt i pięknych dzidziusiów
Z imion bardziej podoba mi się Dominika i Matylda jest przepiękne!Lila2703 lubi tę wiadomość
-
Moni15382, ja lubie sobie pochodzić po Smyku, najlepiej jak dla mnie w Katowicach w Silesi :)dużo miejsca, więc można sobie wózki posprawdzac
I jeszcze można rabaty dostać
Moni15382, Agabtm lubią tę wiadomość
Aleksandra, 27.06.2016, 10:51, 54cm, 3600g
2017-7tc💔 -
kasju wrote:Moni15382, ja lubie sobie pochodzić po Smyku, najlepiej jak dla mnie w Katowicach w Silesi :)dużo miejsca, więc można sobie wózki posprawdzac
I jeszcze można rabaty dostać
skoro polecasz, to do Katowic mam nie tak daleko:) namówię męża na kolejną wycieczkę..ucieszy się na bank:)
a do maxi cosi kupujesz bazę?? bo ja już jestem zdecydowana na ten fotelik z bazą, tylko raczej używanego poszukam ze względu na cenękasju lubi tę wiadomość
Nasza córeczka -
Weź koniecznie męża, im jakoś chętniej są udzielane rabaty od płci pięknej hihi
Co do bazy, to zastanawiamy się nad nią, z racji tego, że dużo podróżujemy samochodem, a podobno bezpieczniej jest z baząWięc pewnie dokupimy
Aleksandra, 27.06.2016, 10:51, 54cm, 3600g
2017-7tc💔 -
kasju wrote:Weź koniecznie męża, im jakoś chętniej są udzielane rabaty od płci pięknej hihi
Co do bazy, to zastanawiamy się nad nią, z racji tego, że dużo podróżujemy samochodem, a podobno bezpieczniej jest z baząWięc pewnie dokupimy
Słowo rabat dobrze na niego zadziała:))) bazę kupimy bo raz bezpieczna, dwa wygodna, a też dużo jeżdzimy:)kasju lubi tę wiadomość
Nasza córeczka -
Hey co do wózka my zrobiliśmy tak w sklepie luk na fury a kupowalismy z allegro i 3w1 zamiast w sklepie zapłacić 2,5tyś to u producenta zapłaciliśmy niecałe 2tyś plus ful gratisów do gondoli i fotelika adaptery gdzie komplet kosztuje 100zł!!!gratisy do spacerówki folia i torba (160zł w sklepie a tu była gratis)
-
oldżi wrote:Dziewczyny ze śląska ja słyszałam o dwóch fajnych sklepach w Zabrzu
http://www.viki.net.pl
https://www.bociek.eu
Może podskoczymy jak skończe sesjeAleksandra, 27.06.2016, 10:51, 54cm, 3600g
2017-7tc💔 -
madziak2202 wrote:http://allegro.pl/8cz-posciel-dla-dzieci-100x135-lub-90x120-34-wzory-i5193849895.html
zobaczcie jaka śliczna pościel
nie uwierzysz ale mam tą samą w obserwowanych:) te podusie zamiast ochraniacza..prześliczne
Kaja - jak będzie różnica w cenie to też tak zrobięlubię kupować na allegro:)
oldżi - dzięki za namiary - Zabrze też niedaleko, najpierw odwiedzę Gliwice - sklep Kaja, później Smyk Katowice
a co do kojca Motherhood - nie mam, ale za niedługo mam urodzinki to może sobie sprawie - pomoże na bolące plecy???
mam z tej firmy rogala do karmienia i byłam z tj poduchy bardzo zadowolona:)Kaja lubi tę wiadomość
Nasza córeczka