Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale dziś zakręcona jestem zamiast kawę zasypać wsypałam sól i zobaczyłam dopiero przy zalewaniu
Zazdroszczę Wam tego kupowania wyprawkiTeż bym coś kupiła dla Jasia a ciągle słyszę od męża, że wszystko jest
Agabtm lubi tę wiadomość
-
fairy kicha z tą toxo. Nie wiem na ile to będzie pocieszenie, ale moja koleżanka przechodziła ciążę z toxo, pod kontrolą lekarza i wszystko elegancko.
I też mam wrażenie, że ten II trymestr mnie niszczydziś byłam na kontroli (wczoraj skończyłam antybiotyk) i lekarz do mnie, że osłuchowo to jeszcze tak czysto nie jest i żebym jeszcze wzięła trzydniowy antybiotyk... Załamka, ja na to, że czy jest konieczny, bo tak mnie osłabił zinnat, dostałam wysypki na buzi i naprawdę wolałabym wszystko inne. No i mam - siedzieć w domu, faszerować się witaminami, generalnie koksić i wykrztuszające leki brać. Słabo, naprawdę, dziś mam pierwszy zjazd od dawna, jestem już zmęczona tym chorowaniem, katarem i kaszlem
Agata NIE POMAGASZ! Jezu, dziś bym właśnie rzuciła się na wszystkie możliwe ciasta, ciasteczka, kuleczki, torciki... WSZYSTKO.
(ale pięknie Ci wyszło, smacznego!)Agabtm lubi tę wiadomość
-
Agabtm uduszę
Fairy tale ja raz tylko robiłam wyniki na toxo na samym początku, choć u mamy też są dwie kotki ale nie dotykam się kuwety, a one czasami przyjdą się położyć na kolanach
Cass tylko nie rzucaj sie na mniehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 16:31
cass, Agabtm lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnieLov wrote:Masz też smoczki z firmy suavinex? Bo na zdjęciu są bardzo do nich podobne. Polecam są bardzo fajne ..
Kuleczka777 to mniejsze łóżeczko będzie stało w salonie albo u nas w sypialni.
Ten pokoik jeszcze śnie gotowy jest. Resztę meble, regał i szafę trzeba poskrecaac jeszcze. Półki na ściany i dodatki.
Co do przewijają to nie będę stała bokiem tylko normalnie dziecko będzie wzdłuż ściany i ja będę stała przed nim -
nick nieaktualny
-
mmarzenak wrote:czy któraś z Was jest zdecydowana na wózek Adamex Pajero?
Dzisiaj go oglądałam na żywo i zakochałam się, teraz muszę zdecydować tylko jaka kolorystyka, w tym sklepie co pytałam jest dosyć długi czas oczekiwania, bo nawet do 12 tygodni...ale jeszcze trochę czasu mam. Cena pozytywnie mnie zaskoczyła bo kosztuje niecałe 1300zł
Gratuluję Wam udanych wizyt:)evus, mmarzenak lubią tę wiadomość
Nasza córeczka