Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Helen nie pokaze mu bo jeszcze by przy masturbacji myslal o mojej kolezance :p Nie no zartuje
Francuzy to zboczence :p
Dzieki za cwiczenia jutro sobie sprobuje jak bym nie pisala do wieczora to bedzie znaczylo ze mialam zawalale przynajmniej zgine z jedrna pupa ^^
-
spróbuj koniecznie, niestety mozesz czuc potem zakwasy, ale one nie grożą dziecku.Powolutku rób z przerwami aby złapać oddech. dopasuj pierwszy trening do swoich mozliwosci bo tu wazna jest systematycznosc.
Francuzy tak...hehe cos o tym wiembardzo bezposredni i wesolutcy
Repose lubi tę wiadomość
-
Repose co Ty chcesz od swojej figury ??
Ja widzę śliczny ciążowy brzuszek i tyle
Helen wow śliczne masz włosyNo i jaki brzusio ciążowy ślicznie
Ja dziś przyrąbałam 40 min na orbitreku nie wiem skąd siłę wzięłamOjj a też każdym kg się przejmuję. Póki co jest nie całe 7 kg na + ...
Może też strzelę jakieś fotoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 20:30
Repose, Helen lubią tę wiadomość
-
Helen a mozna wiedziec skad masz doswiadczenia z francuzami ^^ ? ^^ zabrzmialo mi to pikantnie
Od wina i sera im na mozg sie rzuca po prostu :p
A codziennie cwiczysz czy jakies przerwy ?
Paula dawaj foto jak wszyscy to wszyscy ^^Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 20:31
Paula222 lubi tę wiadomość
-
Ok macie
edit.
ciężko sobie samej foto robićWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 18:30
Repose, Moni15382, kirys, Misia15, Kaja, Helen, Helenucha Klucha, Dorjana, madziak2202, fairy_tale, evus lubią tę wiadomość
-
Paula gdzie 7kg? o.o w szoku jestem .
Same laski na tym forum Paula ewidentnie powinnas przytyc :p masz tylko brzuszek a jeszcze bedziesz musiala na czyms siedziec i czyms karmic :p ^^
Jaka figura i to w ciazy to jest wrecz nielegalne i pojdziesz siedziec :* -
To i ja wstawię, bo jeszcze nie wstawiałam:P Ja przytyłam dotąd 5 kg , przy czym prawie 3 przez ostatni miesiąc hehehe
Zdjęcie samej sobie robione więc średniej jakości:P
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be4e5fdff27a.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 21:08
Repose, Moni15382, Helen, Helenucha Klucha, fairy_tale, kirys, evus lubią tę wiadomość
-
Paula na zdjeciu serio wygladasz na bardzo szczupla a widze dobrze bo zeby sie upewnic zalozylam okulary ^^
Andzia ty masz zarysowane miesnie na ramionach ^^ i sliczny brzuszek i nastepny chuderlak jutro wszystkie usuwacie zdjecia zeby nie stresowac kobiet ktore naprawde przytyly ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 21:09
Andzia SM, Paula222 lubią tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Repose to chyba tak tylko na zdjęciu wygląda, bo przy wzroście 171 cm ważyłam 67,5 kg , a teraz jest ponad 74
Ale i tak chyba moje największe kompleksy to uda- a ich nie widać
Marzy mi się 60-63 kg ohhh
Kochana to niestety Cię przebijam z kg bo wzrost mamy taki sammmmm Boże też chce taka figurę E hhh może wrócę do moich młodzieńczych kg !!!!!
Wyglądasz super mamuska -
Ramiona to moja zmora hahah kilka osob mówił że fajne umięśnione jakbym cwiczyła a ja uważam że to przez bawienie dzieci:P i ich podnoszenie się wyrobiły ale jak bym ich nie miała to bym nie płakala
Repose Twój brzuszek śliczny, nie wiem czemu uwazasz się za nie chudzinkę -
Andzia lepiej umiesnione niz obwisle jak moje ale to juz nie dlugo bo zaczynam cwiczyc ^^ mi sie nie wyrobily mimo tego ze syn 24 kg wazy
Bo brzuszek sliczny bo ciazowy a boczki to juz moje ;p i gruba pupa i uda ale sprytnie nie pokazalam ich na zdjeciu ^^
Kaja dawaj zdjecie ^^Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 21:15
-
Repose wrote:Helen a mozna wiedziec skad masz doswiadczenia z francuzami ^^ ? ^^ zabrzmialo mi to pikantnie
Od wina i sera im na mozg sie rzuca po prostu :p
A codziennie cwiczysz czy jakies przerwy ?
Paula dawaj foto jak wszyscy to wszyscy ^^
Cicho na temat Wina i serów bomm na głodzie takim ehhhh
oj Francuzi to lovelasy ze hohohoRepose lubi tę wiadomość
-
Andzia SM śliczny brzuszek !No i ramiona rzeczywiście zarysowane ślicznie
Repose hehe dzięki za słowa otuchyDzięki temu co piszesz uśmiecham się do monitora jak głupia
Hi hi
Kaja no po pierwszym synku zostało mi 2,5 kg nie chciałabym tego powtarzać ale póki co chyba wszystko idzie w tę stronę
Andzia SM lubi tę wiadomość
-
Repose wrote:Andzia lepiej umiesnione niz obwisle jak moje ale to juz nie dlugo bo zaczynam cwiczyc ^^ mi sie nie wyrobily mimo tego ze syn 24 kg wazy
Bo brzuszek sliczny bo ciazowy a boczki to juz moje ;p i gruba pupa i uda ale sprytnie nie pokazalam ich na zdjeciu ^^
Kaja dawaj zdjecie ^^
Dałabym ale mój sprzęt lipny i tylko tutaj mi fotosy error dają na fb już nie nie wiem czemu !!!! Walczę z tym od dawna -
Kaja nie stresuj mnie ze francuzi to lovelasy bo bede musiala mezowi zapobiegawczo uciac co nie co zeby mnie nie zdradzal
a i tak juzz mu telefon sprawdzam :p
Paula to nie otucha tylko prawda wy po ciazy nie na odchudzanie tylko jakas terapie dowartosciowujaca :d :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 21:20
Paula222 lubi tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Andzia SM śliczny brzuszek !No i ramiona rzeczywiście zarysowane ślicznie
Repose hehe dzięki za słowa otuchyDzięki temu co piszesz uśmiecham się do monitora jak głupia
Hi hi
Kaja no po pierwszym synku zostało mi 2,5 kg nie chciałabym tego powtarzać ale póki co chyba wszystko idzie w tę stronę
To mi zostało niestety więcej około 10kgwięc teraz po drugiej ciąży zabieram się za siebie bo więcej dzieci nie planujemy !!!! Tylko oby poszło sprawnie !!