Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Repose wrote:Kaja nie stresuj mnie ze francuzi to lovelasy bo bede musiala mezowi zapobiegawczo uciac co nie co zeby mnie nie zdradzal
a i tak juzz mu telefon sprawdzam :p
Paula to nie otucha tylko prawda wy po ciazy nie na odchudzanie tylko jakas terapie dowartosciowujaca :d :*
Kochana ja tylko piszę jacy oni są bo mieszkałam troszkę, a oni sławni z czułością
zdrady są wszędzie nie tylko i Francuzów więc spokojna twoja rozczochranamęża pewnie masz super więc nie ma co się bać !!!
Repose lubi tę wiadomość
-
Kaja ja mu chyba jednak to utne straszna zazdrosnica jestem :p
Nie raz sie na jakas dziewczyne w pracy wydarlam bo cos za bardzo kolo niego skakaly najgorsze portugalki jak sobie taka jedna przypomne to az sie trzese ;p -
Repose zszokowalas mnie, Twoj maluch wazy 24 kg?! Ile ma wzrostu, bo moj jest szczuply, ale myslalam, ze nie jest chuderlakiem a on ma 15,5 kg przy troche ponad 100 cm (ostatnio pol roku temu bylo 104).
Same szczuple laski, ehh. Moj maz chyba ma racje, ze wszystkie baby mysla, ze sa grube a w rzeczywistosci sa chude lub szczuple. -
Ślicznie wyglądacie z brzuszkami. Ja to tez nie należe do szczuplutkich,mam szersze biodra i sadełko na brzuchu i jeszcze nie mam takiego okrąglutkiego brzuszka jak wy... póki co mam dwa brzuchy hahaha!! Ale sie tym nie martwie! Bede sie martwic po ciąży i nie katuje sie ćwiczeniami
Jak na razie przytyłam 5kg i modle sie zeby 10 nie przekroczyła
Właśnie jem toffifi (mężulek kupił na pocieszenie bo dzisiaj tez w pracy siedzi do 22)
fairy_tale nie mam mowy o żadnym spłacaniu,no bo jak chłopaki beda chcieli gdzieś mieszakć to bedą mieli gdzie...Teściowa mówiła od samego poczatku że mąz dostanie mieszkanie jako najstarszy i on bardzo jej wierzył.Ja oczywiście mu powtarzałam zeby sie nie łudził,bo jeszcze ma młodszych braci no i wyszło szydło z worka! Póki co my nie chcemy tego mieszkania...(2pokojowe i w starym budownictwie). Mieszkamy i odkładamy kase bo mamy zamiar sie wybudować (działke już kupiliśmy). Mąz mówi ze jak bedziemy sie wyprowadzac to bedzie od niej chciał kase za remont no ale on se może... przecież mieszkamy za darmo i powinniśmy być jej wdzięczni ze nam użyczyła mieszkania. Ahh szkoda słów na nia bo ona miesza od początku w naszym związku,nawet sie juz przyzwyczaiłamMyśle ze jak wróce do pracy to wezmiemy kredyt na budowe małego domciu
Dziewczyny a teraz tak z innej beczki...bo mnie meczy ta Kourtney... czy wy myślicie że Nelus która musiała sie pożegnać z dzidziusiem w 20 tyg. to była też Kourtney? Cały czas sie nad tym zastanawiamRepose, Andzia SM lubią tę wiadomość
Pati -
Dais wyjde na zla matke ale na chwile obecna nie wiem ile moj skarb ma wzrostu ja mam 154 a on mi siega pepka jak to jakos da ci orientacje jak masz email to moge ci podeslac jego zdjecie bo na forum nie wrzuce :p
Patrycjusz akurat Nelus byla prawdziwa i to smutne bo taka tragedia jaka ja spotkala to wolalabym zeby nie wydarzyla sie naprawde..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 21:32
-
Ja przez Was będę musiała innego foruma poszukać
) chudzinki jesteście piękne wszystkie, wstyd moje zdjęcia wstawiać, bo brzusio to brzusio wiadomo ma być, ale ja na czym siedzieć mam a czym karmić to już nie mówię...jak przy synku mleka nie miałam to nawet usłyszałam że cyce jak mleczarnia a mleka nie ma...niemożliwe...
w każdym bądź razie motywuje się do odchudzania po ciąży..ale takiego wolnego, nawyki już w większości pozmieniałam więc może łatwiej pójdzie
Nasza córeczka -
Repose wrote:Kaja ja mu chyba jednak to utne straszna zazdrosnica jestem :p
Nie raz sie na jakas dziewczyne w pracy wydarlam bo cos za bardzo kolo niego skakaly najgorsze portugalki jak sobie taka jedna przypomne to az sie trzese ;p
Oj spokojnie zostaw mu sprzęt bo jak Ci się zachce dziecko to co przyszyjesz mu ;-?
Mój wie na czym stoi jeden skok w bok i tylko fotosy w tel mu zostaną -
Repose tez dokladnie nie wiem, ostatnio byl mierzony na bilansie trzylatka a od tego czasu go nie mierzylam. Wiem, ze nosi rozmiar 98-104 i 110-116 w zaleznosci od ciuszka. Po prostu sie dosyc zdziwilam, bo mi wszyscy mowia, ze on jest szczypiorek, ale nie myslalam, ze az taki. Jak chcesz moge Ci maila podac, chetnie zobacze Twojego rozrabiake. Jaki rozmiar ubranek teraz nosi, to tez mniej wiecej orientacyjnie co do wzrostu. Wysle Ci zaproszenie do przyjaciolek i potem moj adres e-mail.
Patrycjusz mysle, ze to nie byla ta sama. Jednak za duzo szczegolow i posty za bardzo pelne emocji. Dodatkowo jakas inna dziewczyna dziekowala za wsparcie etc. Mysle, ze Nelus jest prawdziwa i jej wspolczuje tego co przeszla. -
Moni ja tez mam cycki i pupe nie przejmuj sie i nie masz sie czego wstydzic schudniemy po ciazy
Kaja dwojka mi spokojnie starczy takze niech uwaza ^^ a jak mi sie cos odmieni to adoptuje duzo jest niechcianych dzieci ,ktore tez potrzebuja domu
Dais akceptowalam czekam na email a nosi ciuszki na 5ciolatka grubiutki jestWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 21:43
Moni15382, Kaja lubią tę wiadomość
-
Jasne... ja też bardzo Nelus współczuje i nikomu tego nie życze. Ja własnie bardzo sie nią przejmowałam i przezywałam i nie dawło mi to spokoju poźniej,ale jak Wy mówicie ze była prawdziwa to wierze.
Ja zdjecia też nie wrzuce bo sie wstydzeAle jak patrzyłam na wasze zdjecia to sobie mysle bożeee co one chca od siebie... wygladaja normalnie i pieknie bo w ciąży!! I chyba faktycznie babki maja to do siebie że zawsze widza wiecej kg u siebie niż u innych
Mam pytanie do doświadczonych mam, jak karmilyście piersią i wasze brodawki były poranione i podraznione to silikonowe kapturki wam sie przydały czy w ogole? Ja najbardziej sie stresuje karmieniem piersią niż porodemPati -
Patrycjusz mi sie nie przydaly, brodawki bolaly, ale nie krwawily. Wystarczyla mi masc bepanthen i maltan. Tylko ze moje sutki sa raczej duze i mocno wystajace. Jedna dziewczyna, ktore ze mna lezala po CC miala problemy i jej polozna polecila kupic te nakladki i pomoglo. Mysle, ze z tym warto zaczekac, bo zawsze latwo to dostac i maz moze Ci kupic nawet po porodzie. Karmienie wspominam calkiem milo, w sumie do 9 miesiaca karmilam i trwalo by to dluzej gdyby nie to ze maluch zaczal preferowac butle i mnie odstawil
-
Patrycjusz u mnie kapturki w ogóle się nie sprawdziły - na darmo kasę wydałam
Najlepsze połączenie to własne mleko + maltan
Co do Nelus, jejj myślę o niej nie raz... Czasem wypatruję, czy wróciła na fioletową... Mam nadzieję, że da znać kiedyś...
Kaja ja miałam po ciąży wziąć się za siebie a co do czego bardziej pracuje nad sobą w ciąży jak bez niej heheheJakoś nie mogę żyć bez ćwiczeń w tej ciąży, nie wiem co jest. Może Jaś to jakiś zapalony sportowiec będzie ???
dais, Helen lubią tę wiadomość
-
Paula bo ciebie ciaza zmobilizowala do zdrowego odzywiania no i z cukrzyca to nie masz wyjscia a u mnie to wiesz no ale przeciez moge troszkee wkoncu ciaza i schudne potem :p i wtedy szok na plusie 2kg w 2 tygodnie :p
Agabtm jak go zamkniesz w kojcu to powinno byc mu trudniej wyjsc niz z brzucha :pAgabtm lubi tę wiadomość