Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Moni joga i cwiczenia rozciagajace pomagaja a z czasem coraz wiecej cwiczen bedziesz wstanie wykonac
Popatrz na YouTube cwiczenia dla kobiet w ciazy jest tam duuzo zestawow bedziesz mogla wybrac jakis dostosowany do twoich mozliwosci
A wam tez sie zmienily gusta muzyczne ? Bo przed ciaza nie moglam zdzierzyc pewnego francuskiego piosenkarza a teraz ciagle go slucham a maz uszy zatyka ^^Andzia SM, Helen lubią tę wiadomość
-
Aga dałam 99 plus przesyłka:)
dopiero wczoraj spostrzegłam że te poduszki różne wymiary mają, a ja jestem wysoka więc ma to dla mnie znaczenie:))
spanie z taką poduchą to chyba kwestia przyzwyczajenia:) mam nadzieje że mi podpasuje bo tu któraś z dziewczyn pisała że jej niewygodnie
Nasza córeczka -
Moni co do czapeczek to poszlam sprawdzic jakie mam rozmiary, ale wiekszosc pisze 0-3 3-6, kilka mam z rozmiarami dzieciecymi 56-62, wiele bez rozmiaru i jedna znalazlam 40/42 cm. W ksiazeczce zdrowia Olafa pisze ze jak sie urodzil mial glowke 34 cm, po 3 miesiacach obwod wynosil 42 cm. Jak mial 10 m-cy 47 cm. Mi na mojej poduszce jest mega wygodnie, ale zawsze spalam plasko na brzuchu, wiec pierwsze dni musialam sie przyzwyczaic do czegos pod glowa i do spania na boku.
-
Hahaha Repose ja w życiu za granicą nie byłam a gdzie mi do Ciebie w odwiedziny
Na razie zbieram się już 3 lata w góry i tak jakoś się odwleka
A co do gustów muzycznych mi w tej ciąży się nie zmienił, ale w poprzedniej owszemI to całkowicie/ albo już lata młodzieńcze przemijają haha
Ja mam rogala 160 cm ostatnio zamówiłam sobie drugą poszewkę bo z jedną ciężko było wyrobić się uprać i wysuszyć, ale prawda jest taka ,że bez rogala to nie wiem jak bym zasnęłaRepose lubi tę wiadomość
-
Moni jak sie urodzil 4,080 i 54 cm, wlasnie sprawdzalam w ksiazeczce. Ale w 3 dobie mial 3,69 kg.
Gust muzyczny w miare taki sam, oprocz tego ze jestem w stanie zniesc muzyke pop, ktorej nie znosilam wczesniej.
Francuzow znam srednio podrywaczy, za to portugalczycy sa okropni. Ciagle tylko o seksie nawijaja i kobiecych tylkach. Kolezance z portugalii az wstyd jak slyszy ich rozmowy kiedy mysla, ze nie ma nikogo kto zna ich jezyk. Hiszpana znam jednego i to mega zazdrosniak, wiec niekoniecznie te stereotypy sie zgadzajaRepose lubi tę wiadomość
-
Paula nie badz wstretna ja tu nie mam z kim pogadac jakby tak ktos wpadl na tydzien to by mi dobrze zrobilo :p Tylko do Paryza nie zabiore bo boje sie zamachow :p Chociaz Disneyland za rok chce zaryzykowac ;p
Dais tyle osob mowi ze francuzi to podrywacze ze chyba faktycznie cos mu zrobie poki spi ha ha ;pPortugalek nie lubie bo taka jedna mi meza podrywala to uprzedzona jestem :p
Wpadniecie ktoras do mnie niech was patriotyzm zmobilizuje bo ja zaczynam seplenic jak mowie po polsku :pWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 11:24
Moni15382, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
Ja tez muszę zakupić w końcu taką poduchę. Strasznie bolą mnie biodra w nocy, juz nie wiedziałam jak mam dzisiaj spać. Kiedys któraś wrzuciłam fajny filmik z youtube, z różnymi poduszkami i instrukcjami jak na jakiej spać. Może gdzieś to zapisałam, muszę poszukać
-
http://zapodaj.net/6d378674e6c09.jpg.html. O a to moja poducha i powiem Wam, że cena była 169,99 a taka promocja w sklepie stacjonarnym także super pozatym pierwszy raz byłam w tym sklepie i napewno wrócę bo fajne rzeczy mieliSyn Filip 28 czerwiec
-
Mili_Vanilli wrote:Ja tez muszę zakupić w końcu taką poduchę. Strasznie bolą mnie biodra w nocy, juz nie wiedziałam jak mam dzisiaj spać. Kiedys któraś wrzuciłam fajny filmik z youtube, z różnymi poduszkami i instrukcjami jak na jakiej spać. Może gdzieś to zapisałam, muszę poszukać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 11:43
Syn Filip 28 czerwiec -
Agabtm wrote:http://zapodaj.net/6d378674e6c09.jpg.html. O a to moja poducha i powiem Wam, że cena była 169,99 a taka promocja w sklepie stacjonarnym także super pozatym pierwszy raz byłam w tym sklepie i napewno wrócę bo fajne rzeczy mieli
za taką cenę to sama bym taką podusie przytuliła, idę wygooglować gdzie takie sklepy są bo pierwsze słyszę
Nasza córeczka