Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi tez sie strasznie ciagnie. Raz panikuje, ze porod juz tuz tuz a za chwile narzekam, ze dopiero 6 miesiac:P Ciezko zrozumiec hormony
Marka ale z Ciebie chudzinka, a brzuszek juz pokazny, widac dziecko sie rozpychaLadny pokoik i dobrze rozwiazany kacik.
Na jodze na ktora chodze jest jedna dziewczyna, ktora rodzi w maju a jeszcze plaska jakby w ciazy nie byla! Jednak rodzi w marcu a tez brzuszek ma jak ja gdzies w 7-8 miesiacu.
Helen jesli dobrze pamietam to Miluszka szyla, jesli pomieszalam to przepraszam.
-
Ale torcik mniam bym zjadła może we wtorek coś upieke bo będę miała gości
Ja rownież jutro mam wizytę i idę od jutra na l4 Ehhss znowu to zaczynam przeżywać...
Piękny brzusio i jaka z Ciebie kruszynka hihihi
Paula jak ja Cie świetnie rozumiem z tym słodkim ja to mam ogromną ochotę na czekoladęmadziak2202, Helen lubią tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Powiem wam że mój tesciu gotuje przepysznie E hhh ja tylko utyje; -) bo na wynos dostałam krokiety ze szpinakiem E hhh niebo w gębie a jaki obiad az z dokladka zjadłam jak nigdy!!!
Muszę go jeszcze na shusi namówić aby mi zrobił! !! -
Aaa w sobotę zaliczyliśmy kino po 2 latach !!! Normalnie aż mi dziwnie było a Marcel posłał i dziadków 2,5h i był grzeczny a my mieliśmy 3h dla siebie
az Zjawa film fajny tylko mój pęcherz mnie gonil do wc
a Sopot jak się zmienił! !!
Helen, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
Mi tez sie dluzy. Pamietam ze w pierwszej ciazy zaczelo sie dluzyc dopiero w 9 miesiacu a tak to wszystko bylo nowe, bylam na pelnych obrotach etc.
Kusicie tymi tortami i dobrociami
Agabtm zazdroszcze, tez juz bym chciala L4 a najwczesniej za 1,5 miesiaca moge pojsc na rodzicielski. Pochwal sie zdjeciami po jutrzejszej wizycie
Agabtm lubi tę wiadomość
-
Agabtm wrote:Ale torcik mniam bym zjadła może we wtorek coś upieke bo będę miała gości
Ja rownież jutro mam wizytę i idę od jutra na l4 Ehhss znowu to zaczynam przeżywać...
Piękny brzusio i jaka z Ciebie kruszynka hihihi
Paula jak ja Cie świetnie rozumiem z tym słodkim ja to mam ogromną ochotę na czekoladę
Ja też mam jutro wizytęPracuję chyba do końca lutego, chcę jeszcze tydzień urlopu wykorzystać, żeby w lipcu dostać tzw. wczasy pod gruszą, no i 7 marca idę po zwolnienie. Dalej jakoś nie mogę sobie uzmysłowić, że to ostatni mój tydzien w pracy.. Jeszcze wcale nie pójdę na to zwolnienie hihihi
Agabtm lubi tę wiadomość
-
Ja juz obiecałam mężowi, że pójdę bo się stresuje a pozatym ciągle łapie infekcje i boję się, że w końcu złapie taka, że przyjdzie mi leżeć albo Zagrozi to młodemu
.. A właściwie to chciałbym jeszcze miesiąc chodzić ale na moje miejsce jest już nowa osoba i nie chciałabym juz jej zwodzic ze jednak zostaje etc etc ale nie radzę sobie w tym temacie wogole niestety ciężko mi nie potrafię się z tym pogodzić gdzieś wewnętrznie. Wiedziałam, że to będzie trudne ale nie aż tak ehhhsssSyn Filip 28 czerwiec -
dzień dobry
mam nadzieję, że popołudniu przestanie padać, bo muszę jechać do lekarza AUTOBUSEM! nie jechałam takim pojazdem chyba z 6 lat:P
mój R rano jak jechał do pracy zobaczył, że mam flaka w kole bleeeh, a nie mam kogo teraz poprosić o pomoc w tej sprawie. na dodatek wszędzie kałuże więc nie miałabym serca tego robić. spotkamy się z R na miejscu. mam nadzieje, że to koniec problemów na dziś.
ale jestem podekscytowana dzisiejszą wizytą
proszę proszę proszę maleństwo pokaż mamie dziś siusiaka, żeby mogła pomalować pokoikSShape, Patrycjusz, dais, evus, Helen lubią tę wiadomość