Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfairy_tale wrote:Teraz zaczyna się najgorszy okres, oczekiwanie na usg z potencjalnym serduszkiem... Czyli jakieś 2 tygodnie... Jak to przetrwać, żeby się za bardzo nie denerwować...?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 13:59
fairy_tale lubi tę wiadomość
-
fairy_tale wrote:Ja odebrałam drugi wynik bety i przyrost jest prawidłowy!
Teraz zaczyna się najgorszy okres, oczekiwanie na usg z potencjalnym serduszkiem... Czyli jakieś 2 tygodnie... Jak to przetrwać, żeby się za bardzo nie denerwować...?
Pochwal się jaką masz drugą betę i po jakim czasie robiłaś.
Oczekiwanie na tę wizytę rzeczywiście dłuży się niemiłosiernie, sama czekam do poniedziałku z niepokojem, ale możesz liczyć na nasze towarzystwo w tym czasiefairy_tale lubi tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualnyI mnie też zaatakowały mdłości ;/ Nie mam przez to życia. Z 2 godzinki nic nie jadłam i muliło jakbym miała zaraz zwymiotować. Uczucie? Straszne.. Podgrzałam sobie zupkę brokułową, zjadłam z Anielką i od razu poczułam się lepiej. A na spacer jednak muszę coś ze sobą zabierać np. czekoladę
Kawokado lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa teraz moze nieladnie zrobie ze przytocze sprawe pewnej dziewczyny z forum ale moze was pocieszy. Ostatnio w wolnym czasie podczytuje też inne watki i natknelam sie na taka historie . dziwczynie beta wolno przyrastala a potem na tydzien stanela przy wartosci 6000 . dopiero po tygodniu wolno ruszyla. Jak sie okazalo wszystko w porzadku i teraz w grudniu bedzie rodzic.
Mozecie przeczytac
https://bellybestfriend.pl/posty-uzytkowniczki,47193,283.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 14:05
Effa lubi tę wiadomość
-
Clara wrote:Dziewczyny, ku..a - nie wiem co jest.
dostałam wynik bety: 2292!!!!
I beta: 302
po 48h
II beta: 620
po 72h
III beta: 1100 - tu mały przyrost
po 48h
IV beta: 2292.
Zwariuję, wychodzę do lekarza. O ile dojadę...Adaś ur. 07.05.2016 -
krysiak wrote:Hehe, przykro mi, ja nie znam takiego zlotego srodka Zreszta jak widac na watku, kazda z nas w jakis sposob przed taka wizyta popada w paranojeAbra wrote:Pochwal się jaką masz drugą betę i po jakim czasie robiłaś.
Oczekiwanie na tę wizytę rzeczywiście dłuży się niemiłosiernie, sama czekam do poniedziałku z niepokojem, ale możesz liczyć na nasze towarzystwo w tym czasie
Pewnie, trzeba się wspierać! I w miarę możliwości znaleźć różne zajęcia dla umysłu, żeby nie koncentrować się tylko na ciąży
I beta - 121
II beta (po 120 godz.) - 739
Wg kalkulatora na belly wszystko jest w normie, gin po rzuceniu okiem na wynik też tak uważaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 14:06
Abra, mmarzenak lubią tę wiadomość
-
po 48h
po 72h
po 48h
Zwariuję, wychodzę do lekarza. O ile dojadę...Abra, mmarzenak lubią tę wiadomość
-
po 48h
po 72h
po 48h
Zwariuję, wychodzę do lekarza. O ile dojadę... -
fairy_tale wrote:Pewnie, trzeba się wspierać! I w miarę możliwości znaleźć różne zajęcia dla umysłu, żeby nie koncentrować się tylko na ciąży
I beta - 121
II beta (po 120 godz.) - 739
Wg kalkulatora na belly wszystko jest w normie, gin po rzuceniu okiem na wynik też tak uważafairy_tale lubi tę wiadomość
Adaś ur. 07.05.2016 -
Ja mam wizytę na której powinno być już serduszko, dopiero w przyszły wtorek. Już się nie mogę doczekać. A wstępny termin porodu ( wg owulacji) mam na 06.06.2016
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 14:13
fairy_tale, Kourtney lubią tę wiadomość
Adaś ur. 07.05.2016 -
nick nieaktualny
-
Abra wrote:A kiedy masz kolejną wizytę?
Trzymam kciuki, żeby było wszystko jak najlepiej
Za dwa tygodnie.
Ja nie chciałbym bliźniąt. Mając te podwójną macice boję się o jedno dzieciątko... modlę się żeby się wchlonelo i zostało jedno...
-
MerlinMo wrote:Za dwa tygodnie.
Ja nie chciałbym bliźniąt. Mając te podwójną macice boję się o jedno dzieciątko... modlę się żeby się wchlonelo i zostało jedno...
Rozumiem.
Troszkę poczytałam, bo nie wiedziałam w ogóle co to podwójna macica.
Szkoda, że tak długo do kolejnej wizyty, ale będziemy z Tobą - pamiętajkrysiak lubi tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
Kourtney wrote:MerlinMo u mnie podobna sytuacja. Tez dwa pecherzyki. Jeden zarodek 7mm i serduszko a drugi mniejszy 3mm i bez serduszka. Takze jutro sie dowiem tez wszystkiego.
Lekarz powiedzial ze jest 50/50 albo sie rozwinie drugi zarodek bo tak moze byc albo sie wchlonie.
Mój powiedział ze jest duże prawdopodobieństwo ze się wchłonie bo często się tak zdarza. Razem z położną twierdzą ze w mojej sytuacji byłoby to najlepsze wyjście.
A Ty jak się z tym czujesz ?