Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Clara wrote:Po wizycie. Widoczny na ten czas pęcherzyk ciążowy w macicy - tyle. Za wcześnie na badanie więc dr nie była w stanie więcej powiedzieć.
Dostałam Clexane do brzucha, bez refundacji.
Mam macicę dwurożną także ciąża w rogu macicy.
Kolejna wizyta za 2-3 tygodnie. Aha, ginka powiedziała ze beta ładnie rośnie i mam juz nie powtarzać.
Co ja mam Wam napisać: po wynikach bety przekresliłam tą ciążę. Zauważcie, Wam wszystkim beta rośnie o min. 120-130%. A mi, jedynie o 100, tak akuratnie.
Wracam do świata żywych. Dziękuję Wam za wsparcie:)
-
nick nieaktualny
-
Pati_89 wrote:mąż wróci za godzinę więc idę się zdrzemnąć
a ja drzemie od rana:(
dobrze, ze nie musze M obiadow robic chociaz mialam w planach ciasto ale jakos slabo to widze. Czuje sie jak po 10 nieprzespanych sylwestrach .... a rano bylam taka wyspana !Kawokado lubi tę wiadomość
20.10.2015 - 7tc. [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mówią że Bóg nie zsyła na nas więcej niż nie możemy unieść. będzie dobrze zobaczysz
Clara, Kourtney, krysiak, Abra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA jak powiedzialas juz swoim dzieciom ze beda mialy rodzenstwo?
Clara lubi tę wiadomość
-
Kourtney wrote:Tak. Ale pierwsza u tego ginekologa.
wczesniej mialam na nfz
ufam mojemu lekarzowi przyjmuje prywatnie ale nie pracuje w szpitalu. Nie chce go zmieniać ale może dodać drugiego -
nick nieaktualnyKourtney wrote:A jak powiedzialas juz swoim dzieciom ze beda mialy rodzenstwo?
na tym etapie ciąży wszystko może zdarzyć się.
Ale dobrze, że piszesz bo i ja miałam do Ciebie słówko (nie polubisz mnie za to, a co tam....):
ja cieszę się, że Ty masz wymioty, mdłości i życzę dalej takiego obrotu sprawy
a wiesz dlaczego:
bo przy każdych moich dwóch silnych, donoszonych ciążach miałam takie dolegliwości. I ginka mi kiedyś powiedziała, że to świadczy o dobrze, mocnej rozwijającej się prawidłowo ciąży.
Więc kibelku witajjjjj
Kourtney, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
Clara wrote:Dziewczyny, zapomniałam napisać: w mojej macicy widoczne dwa pęcherzyki ciążowe:) w jednym rogu jeden i w drugim drugi. No myślałam ze zjazde w gabinecie:) a reakcja mojego męża- do tej pory płacze ze śmiechu:)
Jakaś plaga czy cooo?
Clara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyClara wrote:oj Kochana nie nie, za wcześnie.
na tym etapie ciąży wszystko może zdarzyć się.
Ale dobrze, że piszesz bo i ja miałam do Ciebie słówko (nie polubisz mnie za to, a co tam....):
ja cieszę się, że Ty masz wymioty, mdłości i życzę dalej takiego obrotu sprawy
a wiesz dlaczego:
bo przy każdych moich dwóch silnych, donoszonych ciążach miałam takie dolegliwości. I ginka mi kiedyś powiedziała, że to świadczy o dobrze, mocnej rozwijającej się prawidłowo ciąży.
Więc kibelku witajjjjj
Powiem ci ze z jednej strony jest to meczace te mdlosci ale z drugiej strony tez sie bardzo ciesze bo wiem przynajmniej ze wszystko tam ok z fasolka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny