Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Abra wrote:Rozumiem.
Troszkę poczytałam, bo nie wiedziałam w ogóle co to podwójna macica.
Szkoda, że tak długo do kolejnej wizyty, ale będziemy z Tobą - pamiętaj
Dziękuję kochana :*
Abra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMerlinMo wrote:Za dwa tygodnie.
Ja nie chciałbym bliźniąt. Mając te podwójną macice boję się o jedno dzieciątko... modlę się żeby się wchlonelo i zostało jedno... -
krysiak wrote:Merlin, musi byc dobrze, mam nadzieje, ze natura poradzi sobie z tym sama. Ale bidulko bedziesz sie teraz te kolejne dni zamartwiac...
Staram się nie stresować ale w tej sytuacji nie idzie mi to...
Nie spodziewałam się że tak szybko zajęć w ciążę a bliźniaki to już w ogóle nie wchodziły w rachubę -
Clara wrote:Dziewczyny, ku..a - nie wiem co jest.
ciaza moja droga, ciaza
chyba zostane fanka systemu "bez bety" - przynajmniej stresu jest mniej a co ma byc to i tak bedzie.Abra, Kourtney, mmarzenak, MerlinMo, Paula222, krysiak, DeLaCruz, Kawokado lubią tę wiadomość
20.10.2015 - 7tc. [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPo wizycie. Widoczny na ten czas pęcherzyk ciążowy w macicy - tyle. Za wcześnie na badanie więc dr nie była w stanie więcej powiedzieć.
Dostałam Clexane do brzucha, bez refundacji.
Mam macicę dwurożną także ciąża w rogu macicy.
Kolejna wizyta za 2-3 tygodnie. Aha, ginka powiedziała ze beta ładnie rośnie i mam juz nie powtarzać.
Co ja mam Wam napisać: po wynikach bety przekresliłam tą ciążę. Zauważcie, Wam wszystkim beta rośnie o min. 120-130%. A mi, jedynie o 100, tak akuratnie.
Wracam do świata żywych. Dziękuję Wam za wsparcie:)
eidth, krysiak, ansad, mmarzenak, Kourtney, Quatriona, Dorjana, Pati_89, Annielove, Helenucha Klucha, Abra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej kochane!
jeszcze niesmialo,ale melduje,ze termin porodu na 22 czerwca 2016
Dzis mija termin @..poki co ani widu ani sluchu:) Beta w 13dpo-75.a Wiec malo,ale w normach sie miesci. Nie wiem czy powtarzac Bete?..wizyta u Ginekologa za poltora tyg aby mozna bylo juz cos zobaczyc...
Tak sie ciesze!!!!))))))))))))mmarzenak, Kourtney, krysiak, sedinum82, aneczka2015, Annielove, Paula222, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffa wrote:hej kochane!
jeszcze niesmialo,ale melduje,ze termin porodu na 22 czerwca 2016
Dzis mija termin @..poki co ani widu ani sluchu:) Beta w 13dpo-75.a Wiec malo,ale w normach sie miesci. Nie wiem czy powtarzac Bete?..wizyta u Ginekologa za poltora tyg aby mozna bylo juz cos zobaczyc...
Tak sie ciesze!!!!))))))))))))
Gratulacje!! z ta beta to sama nie wiem. Z jednej strony bedziesz sie pewnie stresowac czekajac na wynik a z drugiej chyba warto wiedziec czy jest przyrost i sie uspokoic -
nick nieaktualnyDziewczyny, zapomniałam napisać: w mojej macicy widoczne dwa pęcherzyki ciążowe:) w jednym rogu jeden i w drugim drugi. No myślałam ze zjazde w gabinecie:) a reakcja mojego męża- do tej pory płacze ze śmiechu:)
Kourtney, krysiak, Dorjana, Dorjana, sedinum82, madziak2202, Kawokado, Morwa, Nelus, Paula222, Helenucha Klucha, Effa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny