Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam wizyte 16 u mojego gin u ktorego bylam istatnio u bylam bardzo nie zadowolona. Zobaczymy co tym razem powie i zwolnienie musi mi przedluzyc. A na 19 jestem zapisana do innego i podejme decyzje u ktorego zostane. Znalezc dobrego gina- bezcenne
Kourtney lubi tę wiadomość
Czekamy na Mikołaja ❤ -
nick nieaktualny
-
aneczka2015 wrote:A ja mam wizyte 16 u mojego gin u ktorego bylam istatnio u bylam bardzo nie zadowolona. Zobaczymy co tym razem powie i zwolnienie musi mi przedluzyc. A na 19 jestem zapisana do innego i podejme decyzje u ktorego zostane. Znalezc dobrego gina- bezcenne
-
Kourtney wrote:Hahahaha to jest nas juz 3? Z podwojnymu pecherzykami
Na to wychodzi...
Ja się nadal modlę aby U mnie został jedenClara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOjeja nareszcie odezwał się nasz fotograf. Dopiero pod koniec miesiąca dostaniemy 500 zdjęć z roczku Szkoda że tyle musieliśmy czekać.. Roczek był prawie 13 września a zdjęcia będziemy mieć dopiero w listopadzie.. Nie mogę się doczekać jak je obejrzę
Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnielove wrote:Ojeja nareszcie odezwał się nasz fotograf. Dopiero pod koniec miesiąca dostaniemy 500 zdjęć z roczku Szkoda że tyle musieliśmy czekać.. Roczek był prawie 13 września a zdjęcia będziemy mieć dopiero w listopadzie.. Nie mogę się doczekać jak je obejrzę
Ja wam znowu bede spamowac fotkami w grudniu po slubieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 16:32
Annielove, Kawokado, krysiak, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Nie mowilam mu ze bede chodzic prywatnie tez. Chyba nie trzeba tego mowic?
Annielove to twoja coreczka w avatarku? -
No no sporo tych bliźniaków ja w pierwszej ciąży też po cichu liczyłam na bliźniaki, ale teraz jednak wolę jedno. Nie wiem czy bym dała radę m.in. Z karmieniem. A to jeszcze starszak.. No ale zobaczymy dzisiaj robiłam hcg, jutro wynik, ale nie zamierzam powtarzać
Kourtney, Paula222 lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
nick nieaktualny