Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Moni bedzie dobrze, wiesz w swoje malenstwo, ze jest silne i zdrowe. Skoro lekarz mowi, ze sie niepokoi nie znaczy, ze cos faktycznie jest na rzeczy. Dobrze, ze skierowal do specjalisty a nie olal. Szybko czas zleci do 16, zajmuj sie innymi rzeczami i staraj nie panikowac za wczesnie.
Agabtm slodkie ubranka
My kupilismy lozeczko i dostalismy ochroniach w gratisie, ale raczej nie bede uzywala. Za duzo naczytalam sie przypadkow z uduszeniem przez ochraniacze. Przy synku tez nie uzywalismy i nic mu sie nie stalo nigdy jak sie uderzyl w szczebelki. Moze jak maly troche podrosnie to zamontuje, ale wczesniej na pewno nie. Baldachim odpada, bo zbiera kurz a ja jestem alergikiem.
Czy mozecie powiedziec, ktore farby do mebelkow dzieciecych sa bezpieczne do stosowania w ciazy?Moni15382, Agabtm, Hania222 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny próbuje wstawić zdjęcia ramek i lampy.
Wszystko jest jeszcze nie dokończone i takie w proszku
Mój maż już kończy składać komodę i jak wszystko będzie ustawione to zrobię zdjęcia.
Ps. Przepraszam za jakość zdjęć ale zrobiłam je moim bardzo już starym telefonem.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf2888ec463a.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d224dfad751.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f7d16195cfe.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 10:10
mmarzenak, smerfetkaa, beatas, Pazur_, madziak2202, evus, Hania222, kirys lubią tę wiadomość
-
Pazur gratuluje udanej wizyty ^^
Aga bardzo fajne ubranka
Dais ja w zyciu nic nie malowalam takze nie pomoge kochana ..
Moli strasznie fajne a jak to zrobilas?
Zaraz umre maz chcial mnie otruc (zrobil mi sniadanie) i jeszcze patrzyl jak jem i nie moglam wyrzucic tego swinstwa zaraz zwymiotuje :ç a ten burdel co mi zrobil w kuchni to do usranej smierci nie posprzatam ;/beatas lubi tę wiadomość
-
Jajka usmazyl na patelni z jednej strony z drugiej nie dopieczone = salmonella
Pomidory pokroil i polal jakims musztardowym sosem jeszcze mi sie cofaja
Platki z mlekiem tego sie nie dalo zepsuc
Taka bulke slodka jakby maslana nadzial serem i szynka wsadzil do tostera i upiekl
dostalam tez jogurt, rodzynki , orzechy i drozdzowke z Nutella i stal nademna az nie zjadlam wszystkiego od pisania o tym mi sie cofa.
Jakis polmozg w pracy mu nagadal ze kobiety w ciazy powinny jesc duzo na sniadanie . Mam nadzieje ze jutro tak nie zrobi bo nie dam rady i powiem ze nie rusze swinstwa.
Powodzenia na wizycie ciekawe ile wazy maluszek ^^Zimri, Paula222 lubią tę wiadomość
-
Dais ja nie jestem pewna czy ja normalnie tyle przez caly dzien jemm
i tak mi ciezko teraz chyba zostane na wodzie do wieczora i jablkach zeby to wszystko wyszlo. Normalnie na sniadanie jem miodowe musli z mlekiem i jakis owoc . A taka szczesliwa wczoraj zasypialam bo planowalam sobie zjesc pomelo.
-
Repose fatalnie ale z drugiej strony pewnie chciał dobrze dla Was.
biedna Ty, że będziesz musiała teraz chodzić jak Bąk najedzona
My zaraz wyjdziemy z młodym na spacer połączony z kawka i.ciachem. A potem na zakupy ruszymy się dzisiaj bez auta
mmarzenak lubi tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Dzień dobry wszystkim
Dziś pracuję w domu więc mam dobry humor, że nie musiałam zrywać się o 6
Repose, mąż chciał dobrze, ale jak to mówią piekło jest wybrukowane dobrymi chęciami
Moli, słodkie te ramki i lampa. Fajnie coś samemu zrobić na powitanie maluszka.
Dais, do malowania mebli nadaje się farba dekoral emalia akrylowa do drewna. Spełnia europejskie normy dotyczące zabawek i nie śmierdzi.
Co do ochraniacz na łóżeczko, to mam zamiar sobie uszyć taki na część łóżeczka, ale zobaczę czy będę go używać.
Powodzenia dla dziś wizytujących!Paula222, Repose lubią tę wiadomość
kochana córeczka 16.06.2016 -
Repose ooo to ładnie
Swoją drogą, miło , że zrobił Ci śniadanie, ale z drugiej strony hehe ileż to można
Też jestem ciekawa ile Jaś waży zobaczymy
Byłam odebrać wyniki krwi, wychodzi , że mam za mało płytek krwi ?? Któraś z Was tak miała?
Moli prześliczny żyrandol i ramkaRepose lubi tę wiadomość
-
Agabtm, śliczne ubranka! Zwłaszcza te półśpiochy z małymi pandami
Repose, nie narzekaj, mąż chciał być miły!mój raz zrobił jajecznicę z ananasem(?) w dodatku bez soli:D musiałam zjeść, bo co:P
Moli, lampa wygląda super:)
Dais, Pati malowała meble-zgłoś się do niej po więcej info:)
Ja ochraniacz kupuje, ale baldachim do łozeczka odpuszczam.. Na poczatek i tak mam kołyskę z baldachimem, więc mała będzie się czuła bezpieczniej, a jak już będzie miała około 6 miesięcy to powedruje do swojego pokoju z lozeczkiem:)Repose, Agabtm lubią tę wiadomość
-
Tak dziewczyny macie racje pewnie chcial byc mily miejmy nadzieje ze tylko raz bo bede sie turlac za jakis czas
Agabtm tez bym sobie wypila kawe ale kreci mi sie od niej w glowie ;/
Baldachimu nie mialam przy synku a ochraniacze kupilam jak mial chyba 3 miesiace. ale kazdy robi jak uwaza ^^Agabtm lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny! :*
Chyba z braku zajęcia wymyślam różne takie pierdółki:D
Repose te tamki zrobione są z filcu. Wzorowałam się na ramkach z jednego ze sklepów internetowych. Wycięłam, przykleiłam i już
Co do żyrandola to w internecie znalazłam instrukcję jak zrobić lampę balon dla dziecka. Wystarczy przymocować trochę sznurka, kokardki, koszyczek i już gotowe.
Co do malowania mebli to radzę wybrać dobrą i bezzapachową farbę. My zamówiliśmy białą kołyskę z firmy Jadrew i tak śmierdzi lakierem i farbą,że 4 dzień ta kołyska cały czas się wietrzy w pokoju z otwartym oknem i ciągle czuć tę farbę
Napisaliśmy do sklepu niby to pierwszy taki przypadek itd. niby mają wszystkie atesty ale..lepiej uważać na te farby.Repose lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dais ty chyba mieszkasz za granicą, co?
kupuj akrylowe z napisem antyalergiczne, jak powiesz sprzedawcy czego oczekujesz to z pewnością pomoże dobrać farbę. Teraz większość producentów stawia na takie farby w ofercie.
ja tez rezygnuję z baldachimu, jakos mi ta dekoracja nie podchodzi, ale wiadomo, kwestia gustu.
ochroniacze chcę kupić ale też moze te krótsze bo akurat mi się podobają
Dzisiaj nie poszłam na glukozę, wczoraj za późno zjadłam a ma być 12godzin przerwy, więc idę jutro dopiero. Do tego spałam do 13ejjak suseł..
juz dawno tak nie miałam, chyba wraca mi senność.
Repose to też II śniadania ci zrobił na raz?wow, ale cię napakował
myszaa gratki udanej wizyty
Repose lubi tę wiadomość
-
mmarzenak wrote:czy pojawila wam sie ciemna linia na brzuchu albo macie wystajacy pepek?
Mi na razie sie żadna linia nie pojawia a tez sie zastanawialam czy bede ja miec. Pępek mam w formie dziurki wiec wypukłych mi się na pewno nie zrobi. Ale tej linii sama jestem ciekawa bo brzuch juz znacznie mi odstaje.
Czekamy na Mikołaja ❤