Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jane ja tez mam nadzieje przytyc cos kolo tego i oby nie wiecej.
Kaja zazdroszcze nam ostatnio nie udalo sie osiagnac magicznego 1kg miejmy nadzieje ze 21 marca juz bedzie wieceji gratuluje udanej wizyty
-
Dziewczyny chciałam Was ostrzec. Dziewczyna z nickiem Annielove to troll. Odkryły to Dziewczyny z grupy na fb. Pisze nieprawdę, do tego zdjęcia które wklejała tu na forum nie są jej własnością, bynajmniej ich część. Wkleja zdjęcia siebie w ciąży, gdzie okazuje się że to nie ona. Piszę Wam po któtce bo uważam, że poświęciłam i tak zbyt dużo cennego czasu na pisanie o tej lasce. Masakra. Uważajcie na to co wkrzucacie do sieci, bo któregoś dnia mogą zostać wykorzystane przez taką właśnie "Annielove".
-
Kaja, kilogram, wow! Super
ja też czekam aż osiągniemy ten pułap
A powiedz po jakim czasie zwolnienia miałaś kontrolę? Na początku czy później? Masz zwolnienie "leżące"?
Ja pierdzielę, kolejny troll?! Że też niektórym tak się nudzi w życiu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 18:09
Repose lubi tę wiadomość
kochana córeczka 16.06.2016 -
jane wrote:Kaja, kilogram, wow! Super
ja też czekam aż osiągniemy ten pułap
A powiedz po jakim czasie zwolnienia miałaś kontrolę? Na początku czy później? Masz zwolnienie "leżące"?
Ja pierdzielę, kolejny troll?! Że też niektórym tak się nudzi w życiu...
Panie się pokazały w 20tc i zwolnienie leżące to w pierwszej ciąży bo na lekach byłam one widziały ile tego zjadam plus luteina bo pokazałam wszystko -
Kaja super wesci, duzy juz chlopak.
Co do Annielov nie bede komentowala, bo wydawala mi sie na forum sympatyczna, ciesze sie, ze dolaczyla na fb i mogla wyjsc prawda o niej. Zylabym dalej w swiadomosci, ze taki cud jej sie zdazyl i ze majac 21 lat takie perfekcyjne zycieTe dziewczyny chyba maja spore problemy psychiczne, albo im sie az tak w zyciu nudzi.
U nas tez kolejna dobra rzecz, dostalam list ze szpitala i zapraszaja mnie na wizyte z ginekologiem specjalista na koniec marca. Nie jestem pewna czy to juz na nowa polozna mnie zapisala czy ta stara jednak nie byla taka zla, tylko sie nie rozumialysmy bo jej angielski jest raczej slaby a moj szwedzki zalosnyW kazdym razie jestem szczesliwa, bo bede miala konsultacje z lekarzem tutaj, z polska lekarka w Sztokholmie i jeszcze z polska lekarka w Gdansku. Przynajmniej wiecej osob, wiec moze zaufanie sobie wyrobie. Dodatkowo rozmawialam z dziewczyna, ktora rodzila tutaj w szpitalu i jest bardzo zadolowona, miala opieke lekarza i poloznej caly czas. Jak cos sie dziala to skakali wokol niej. Po porodzie zostawili ich w sali porodowej z mezem i mala na 4 godziny na kangurowanie i dopiero potem przeniesli do pokoju. Pokoje sa jednoosobowe dla mamy, dziecka i taty. Chyba jednak urodze tutaj i nie bede musiala specjalnie do Sztokholmu jechac.
Repose, kuleczka777, beatas, smerfetkaa, evus, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Repose to jest w Szwecji standard podobno, tak samo jak kilkugodzinne kangurowanie zanim wezma dziecko do pomiarow. Oczywiscie jesli maz ze mna zostanie to musi zaplacic za noc, ale cena jest raczej niska i warta tego. Z sal sie ucieszylam, ale powiem szczerze, ze bardziej ucieszyl mnie fakt obecnosci lekarza i poloznej w czasie porodu. Najbardziej sie boje, ze zostawia mnie sama sobie, zmusza do SN i cos sie zacznie dziac i nikt nie zauwazy.
Helen lubi tę wiadomość
-
Tez bym taki standard chciala
tu sa sale dwuosobowe wiec da sie przezyc ale wiadomo ze lepiej samemu.. Dais ja sie nie dam zostawic bede krzyczec ze zadzwonie do konsulatu a pozniej do ambasady ^^