Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
witam was dziewczynki
ja już w 29 tygodniu!! jak to poważnie brzmi
wczoraj miałam pierwsze spotkanie szkoły rodzenia- pani położna prowadząca super babka! po świętach mamy wypad na wycieczkę do szpitala, pokaże co i jakogólnie spotkanie było organizacyjne. w kolejną środę już zaczynamy ćwiczyć a więc strój i buciki na przebranie.. a ja się już w nic nie mieszczę
dziś byłam na krzywej cukrowej (dopiero), pojechałam z koleżanką i jakoś czas szybko zleciałpani pozwoliła wcisnąć cytrynkę więc jakoś poszło, jak taka bardzo słodka lemoniadka
wyniki mam już w internecie- szybko! i są w normie wszystkie trzy
najgorsze jest to, że w poniedziałek wizyta a ja zapomniałam nasikać do kubeczka, a gin prosiła o wyniki z moczu. raczej nie wybieram się do miasta już więc jakoś ją przekonam ze jak zrobię na następna wizytę to się nic nie stanie chyba
byłam w moim ulubionym lumpkuudało mi się kupić piękny bezrękawnik i jeansy z h&m
no i kilka innych fajnych ciuszków
dzień zaliczam jako mega pozytywny, oby taki do wieczora
o trolach nawet nic nie komentuje, strata czasu... jestem zszokowana tym, bo nie rozumiem "komu to się chce w ogóle robić".. no ale cóż. mają ludzie nudne życie, to sobie je jakoś ubarwiają. szkoda, że kosztem innych.
idę gotować obiadek
pozdrawiam wszystkie mamusie i ich dzieciaczki :*
p.s moje łupy:
[IMG]http:/.jpg[/IMG]Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 21:50
Repose, dais, mmarzenak, smerfetkaa, jane, jane, Agabtm, evus, beatas, Zimri lubią tę wiadomość
-
Gratuluje udanych wizyt
Dzieciaki rosna jak na drozdzach. Co do stanika mi tez mocno urosly piersi a taki rozmiar taniej kupisz na allegro niz w sklepie brafiterskim. Poniewaz tez nosze E/F w zaleznosci od firmy juz coraz czesciej kupuje staniki online, bo w sklepach potrafia byc nawet 30% drozsze. Teraz mam staniki dwa z bonprix i bardzo sobie chwale, sa wygodne i maja rozmiarowke wlasnie bardzo duza
evus, moli5 lubią tę wiadomość
-
Aga, fajny ten bujaczek
Ja na razie nie kupuję takich rzeczy, bo zostawiam pole do popisu rodzince, niech też mają co kupić dla dzidziusia
Ale dziś ogarnęłam trzy ważne sprawy: zrobiłam krzywą (bleee), ustaliłam co ze szkołą rodzenia (zaczynam w przyszły wtorek) i dowiedziałam się, że przyjechał mój zamówiony wózek. Teraz tylko muszę znaleźć "jelenia", który przywiezie mi go do domudais, evus lubią tę wiadomość
kochana córeczka 16.06.2016 -
Repose pewnie że nie zostawie
Z kimś muszę się po odchudzać po porodzie i ponarzekać na wagę teraz
Ale jednak do pisania tu podchodzę z rezerwą bo niestety nie wiadomo kto tu zagląda i czy nasza kochana Kourttney lub inna nie podczytuje i nie zastanawia się jak nas podejść, bo już teraz nic mnie nie zdziwi
madziak super łupy
Gratuluję udanych wizyt,
Mnie złapała jakaś kolka jelitowa ledwo siedzę z bólu idę się położyć
Sshape ja używam Dada od dnia urodzenia synka do teraz, przy Jasiu też mam zamiar ich używaćRepose, evus, smerfetkaa lubią tę wiadomość
-
Jane no u nas jakoś nikt nie sugeruje, że będzie chciał robić drogie prezenty wiec sami kupiliśmy
A oni niech pieluchy kupują tego nigdy za mało nie Będzie
Madziak piękne ciuszki
Gratuluję udanych wizyt.
Shape Hmmyyyy moja koleżanka twierdzi, że one źle wchłaniają... Chyba najlepiej będzie samej przetestowaćevus lubi tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
hejka, ja też nastawiam się na PIELUSZKI FIRMY DADA.Dużo dobrych opinii o nich słyszałam. Jedna jednak mnie zaskoczyła, bo stwierdziłą że przesiąkają...no taaaaaaaaak jak zmienia się pieluszkę raz na dzien, to nie ma się co dziwić że przesiąkają....
heh -
Ja bylam dzisiaj w biedronki i juz mialam jedyneczki w ręce takie do 5 kg ale odlozylam. Uznałem ze jeszcze chwile mamy i nie bede wariowac ale na poczatku kwietnia chce juz zacząć kupować pieluchy, stanik do kamienia i inne rzeczy zeby byc przygotowana.
Czekamy na Mikołaja ❤ -
U nas dada sie srednio sprawdzily. Nie pamietam juz dlaczego, ale je odrzucilismy. Jedynie pamietam, ze wersja swiateczna byla fajna. U nas przecieki sie zdarzaly w niektorych firmach i dziecko nie mialo dluzej niz godzine pieluchy. Niektore ciezko dopasowac lub potrafia sie przesunac jak dziecko juz chodzi. Kazde dziecko jest inne, pamietam, ze w niektorych nie bylo co patrzec na wage bo Olaf jest szczuplutki i mimo ze np byl w polowie wagi zalecanej to pielucha byla tak duza, ze moglby sie nia owinac. Z pieluszkami trzeba testowac i znalezc te, ktore dla was beda najlepsze. Nie ma tez co kupowac od razu 5 paczek, bo niektore dzieci moga miec na nie uczulenie. Kupcie jedna paczke do szpitala i jak sie sprawdza to dokupcie wiecej.
Alincia ja nie lubie tych lezaczkow, mielismy przy starszaku i tylko nam przeszkadzal, dziecko wisialo jakby na jaderkach i do pleckow nie dalo sie dostac. Uzylismy moze z 3 razy i poszlo do szafy.
Ja was nie zostawieevus, smerfetkaa, Repose lubią tę wiadomość
-
U mnie w rodzinie jak się urodzi dzidzia to w odwiedziny każdy przychodzi z pieluszkami wiec też nie będziemy robić zapasów. Mój kuzyn stosuje od początku dla synka pieluchy dada i jest zadowolony. Ale niektóre dzieci mają królewskie pupcie i nie każde pieluchy tolerują wiec trzeba testować które będą najlepsze.
-
evus wrote:o pieluszkach dada tez slyszalam duzo dobrego, ale podobno nie ma co od razu kupowac duzo, bo kazde pieluszki moga uczulic np i co potem z kilkoma paczkami zrobimy?
Nam Dady tylko zaszkodziły! !! Więc z drugim na bank nie kombinuję i zostajemy przy Pampersa -
dais wrote:U nas dada sie srednio sprawdzily. Nie pamietam juz dlaczego, ale je odrzucilismy. Jedynie pamietam, ze wersja swiateczna byla fajna. U nas przecieki sie zdarzaly w niektorych firmach i dziecko nie mialo dluzej niz godzine pieluchy. Niektore ciezko dopasowac lub potrafia sie przesunac jak dziecko juz chodzi. Kazde dziecko jest inne, pamietam, ze w niektorych nie bylo co patrzec na wage bo Olaf jest szczuplutki i mimo ze np byl w polowie wagi zalecanej to pielucha byla tak duza, ze moglby sie nia owinac. Z pieluszkami trzeba testowac i znalezc te, ktore dla was beda najlepsze. Nie ma tez co kupowac od razu 5 paczek, bo niektore dzieci moga miec na nie uczulenie. Kupcie jedna paczke do szpitala i jak sie sprawdza to dokupcie wiecej.
Alincia ja nie lubie tych lezaczkow, mielismy przy starszaku i tylko nam przeszkadzal, dziecko wisialo jakby na jaderkach i do pleckow nie dalo sie dostac. Uzylismy moze z 3 razy i poszlo do szafy.
Ja was nie zostawie
My po Dada odparzenia po 30 min dostał na mosznie dostał i długie leczenie!!
-
Dokładnie każde dziecko inaczej
Dorjana dobrze Cie tu czytać jakoś teskno mi byłohihihi
Co do tego plastiku to podobno przy chłopcach nie jest wskazane bo to uciska.... Wiadomo na co hohihi klejnoty szlachetne
Jeszcze kilka stron i dobrniemy do 1000
U nas na wizyty różnie pampersy, chusteczki, kasa, ubranka także zależy ktoDorjana lubi tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec