Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ma_rka wrote:dziewczyny, które są też w grupie na fb - jak do Was dołączyć? Wkurza mnie to, że nie można tu juz nic wstawić ani napisać, bo strach, że zaraz ktoś to wykorzysta. Jakby któraś była tak miła pokierować mnie jakoś jak do Was dołaczyć?
No też się chętnie do fb przeniose bo brak słów na trolle!!! -
Evus, ja mam wizytę w środę, nie wiem jak wytrzymam bo znów infekcję jakąś mam... A 3 trymestr zacznę 3 dni przed Tobą. Obie mamy termin na koniec czerwca, więc pewnie większość dziewczyn będzie już rozpakowana, a my będziemy się jeszcze męczyć
beatas, evus lubią tę wiadomość
kochana córeczka 16.06.2016 -
Agabtm, jestem przeziębiona, więc łóżeczko i prenalen.. Z małą wszystko ok, nadal jest dziewczynką
waży już 770g i nadrobiła termin z OM, czyli również 21 czerwca:)
Też mnie czeka w przyszłym tygodniu krzywa cukrowa;/
Pochwalcie się zakupami;)
evus, Agabtm, kasju, smerfetkaa, mmarzenak, wdrodzeposzczęście92, jane lubią tę wiadomość
-
Beatas gratuluje udanej wizyty!
Już nosisz pod sercem sporą dziewczynkę!
Ja na razie nie przenoszę się na fb, chyba najważniejsze abyśmy uważały co zamieszczamy na forum, przede wszystkim jakie zdjęcia, żeby nikt później tego nie wykorzystał.
Ja jeszcze tutaj zostaję
madziak2202, beatas lubią tę wiadomość
-
Agabtm, ja też mam termin na 21 czerwca według usg
według om dzień wcześniej
No właśnie, jeżeli ktokolwiek jeszcze zostanie tu, a szkoda, bo fajnie jest patrzec jak sie przygotowujecie na przyjscie na swiat Waszych Pociesz
Mam wyniki mojej krzywej, na czczo: 89, 1h: 119, 2h: 109Chyba ok?
I przyszła paczuszka z paroma ciuszkami i pierwszymi buciszkamiAgabtm, Kaja, evus, beatas lubią tę wiadomość
Aleksandra, 27.06.2016, 10:51, 54cm, 3600g
2017-7tc💔 -
Uuuu kiepsko z tymi chorobami ja zabrałam się w sobie i jutro idę na te krzywa na 7 rano blech juz nie mogę się doczekać. No mój synuś tez goni goni a kopie nie możliwie mocno od wczoraj.
Mnie jakaś infekcja łapie ale tam na dole myślę gdzie znowu zlapalam jakieś świństwo.
To fajnie juz waży ja stanęłam na wadze 460 nie mogę się doczekać Wizyty jak dowiem się ile młody przybrałSyn Filip 28 czerwiec -
Agabtm nie martw sie przynajmniej ja sie nigdzie nie wybieram i tu zostaje ale mam nadzieje ze urodze przed toba bo mam termin na 10 czerwca a i mam nadzieje ze terminu nie doczekam ;p
Beatas u mnie tez nadaaal dziewczynka i mam nadzieje ze nic jej nie urosnie bo juz sie nastawilam :p
Evus a ja juz jutrooo 3 trymestr w koncu ^^ ^^ ^^Agabtm, evus, moli5 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fajne ma kolory nie lubie takich zbyt krzykliwych a braz i biel fajnie wygladaja i chyba ma kilka opcji co? bo tak patrze na guziczki..
Bedziemy jesc i sie pasc do 9 miesiaca damy rade :p a potem bedziemy sie razem odchudzac :p ale tak sobie mysle ze Paula mnie nie zostawi :p i Dais chyba tez nie :p -
No ja mam nadzieje, ze ktoś się jeszcze do nas odezwie...
To jest firma bright star ingenuity a model ze sloniami pasuje mi kolorystycznie do pokoju hihihima funkcję huśtawki, wibracji, melodyjki i jakieś bajery z ustawieniami czasowymi
bardzo chciałam go bo jest taki mięciutki
Dorjana, beatas będziecie do nas zaglądać jeszcze czy juz tylko fb??Repose lubi tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Jestem po wizycie. Z małą wszystko ok. Zrobił mi łaskawie usg, choć gdybym się nie upomniała to by mi jej nawet nie pokazał. Szok. Na szczęście 22.03 mam dokładne badania 3 trymestru u innej lekarki to sobie pooglądam moją mała księżniczkę;)Może wtedy też dostanę zdjęcie.
Wg doktora z szyjką ok, malutka waży już 1099g+/- 164g więc mi bardzo ulżyło, że mimo niskiego cukru ładnie urosła. Z tego mega szybkiego pomiaru jaki zrobił wychodzi na dzień po terminie z OM, czyli tak jak na każdym usg. Na tą chwilę niby 02.06, ale i tak przez cc i moje wskazania będzie pewnie w okolicach 20-25 maja:)
Mała leży sobie główką w dół i wg p. dr już tak zostanie. Plecki po lewej stronie a po prawej nóżki i rączki. Więc to co mi wypycha ciągle na prawo to jednak kończyny;) Położna się dzisiaj śmiała jak się położyłam, że mam taki super "krzywy" brzuch. Ja tak już 2 tydzień ją czuję na tą jedną stronę.
Miłego dnia, mnie teraz uśmiech nie schodzi z twarzy:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 13:49
smerfetkaa, Kaja, Repose, mmarzenak, dais, jane, Kawokado, evus, Andzia SM, moli5, Pazur_, beatas, madziak2202 lubią tę wiadomość
-
Ja fotosa wczoraj też nie dostałam ale sobie oglądałam młodego jak cała rączka machal i kopał ja będę pytać o poród w kwietniu na razie mam strach
a co ułożenia to główka jest między moimi cyckami czyli miesiąc jest ułożony posladkowo!!!
beatas lubi tę wiadomość