Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
znalazłam mojego wymarzonego x-landera w super stanie 3w1 za bardzo fajną cenę. tylko kolor jest beżowy... ale mam dylemat.... hm... jak myślicie, będzie się mocno brudził?
[IMG]http:.jpg[/IMG]Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 21:50
Kaja lubi tę wiadomość
-
Madziak ostatnio x landery były w mega promocji w smyku nie wiem czy ta promocja Jeszcze trwa ale jak byłam w weekend to gondola kosztowała tylko 400 zł a spacerówka z stelażem 999 zł tylko nie wiem czy to był ten sam model ogólnie wózki były w przecenach pisałam o tym. A w jakiej cenie Ty znalazłaśSyn Filip 28 czerwiec
-
madziak, są pralki, więc najwyżej będziesz często używać
a tak serio to siostra miała jasno szary wózek i wcale jakoś strasznie się nie brudził.. ja bym brała, o ile Ci się podoba
Agabtm, Dais z tego, co wiem nie będzie jeździła na nartach, tylko biegała za synkiem
Repose, na Twoim miejscu od razu jechałabym na IP.. nie wiadomo, co to jest..
Co do materacy, to my na pewno lateks lub pianka.. naoglądałam sie ostatnio robali w gryce u koleżanki, a u swojego dziecka nie mam zamiaru tego oglądać.. -
Agabtm wrote:Madziak ostatnio x landery były w mega promocji w smyku nie wiem czy ta promocja Jeszcze trwa ale jak byłam w weekend to gondola kosztowała tylko 400 zł a spacerówka z stelażem 999 zł tylko nie wiem czy to był ten sam model ogólnie wózki były w przecenach pisałam o tym. A w jakiej cenie Ty znalazłaś
no to mnie teraz zszokowałaśbyłam w smyku przy ostatniej wizycie u gin, czyli 22.02 i nie było u nas w Gorzowie promo..
może tam jutro zadzwonie i się zapytam
no ten co wystawiłam 3w1 1680zł z przesyłką ( z czego podobno tylko gondola i fotelik besafe były używane). gwarancja do 2018 roku -
Madziak no my z mężem tez byliśmy w szoku z tym, że nie wiem czy to te same modele były
Barletta tez była w promocji generalnie modele z zeszłego roku były przecenione wszystkich firm.
Nam podobał się xlander z tego roku model ale niestety nie był w promocji s szkoda bo nas zauroczyl ale cena dobila i efektem tego nadal nie mamy wózka...Syn Filip 28 czerwiec -
madziak2202 wrote:znalazłam mojego wymarzonego x-landera w super stanie 3w1 za bardzo fajną cenę. tylko kolor jest beżowy... ale mam dylemat.... hm... jak myślicie, będzie się mocno brudził?
Kolor bardzo fajny, mi tez podoba się bardzo szary Xlander. A ten ze zdjecia to X move?Helen, kamenkaa, Repose lubią tę wiadomość
-
Agabtm wrote:Nam podobał się xlander z tego roku model ale niestety nie był w promocji s szkoda bo nas zauroczyl ale cena dobila i efektem tego nadal nie mamy wózka...
a różnica w cenie kosmiczna
może poczekać jeszcze troche i na allegro też będą w niższych cenach. jak już się w sklepach pojawią nowe modele.. u nas w smyku stały modele z 2015 a jak ktoś chciał nowy z 2016 to z katalogu
-
SShape wrote:Pytałam w jednym sklepie o materace i pani miala teorie,ze sam lateksowy nie jest odpowiedni dla noworodkow. Podobno on jest dosc uginajacy sie a dziecko ma na poczatku ciezsza glowke i ten materac nie podtrzymuje dziecka w poziomie odpowiednio. Sama nie wiem. Mowila ze lepiej lateks kokos lub gruba dobra pianka...a tez czytalam,ze dla potencjalnych alergikow to tylko lateks.
no ja tez mam ten dylemat. ale te materace tez sa kokos-lateks. podobno kokos na pierwszych kilka miesiecy a potem lateks. ale szczerze sama juz nie wiemmzglupiec mozna
smerfetkaa lubi tę wiadomość
-
Wózek ładny i kolor tez
Ja dziś zapisałam Nas do szkoły rodzenia. Idziemy 23-24 kwietnia na zajęcia zajęcia pigułce weekendowe. Po 4 godziny w sobotę i niedzielę a później po 2 godziny z polozna i ratownikiem medycznym.Także już się doczekać nie moge:-)
Dziś do koszyka w gemini dodawałam zakupy. Po weekendzie zamówię i już kolejny krok będzie zrobiony
Może w niedzielę pojedziemy do.Ikei planujemy tam kupić szafę i komode:-)evus, kasju, Helen, Repose lubią tę wiadomość
-
Aga nie martw sie, na nartach jezdzic nie bede a synek bedzie na nartach drugi raz w zyciu dopiero, wiec nie bedzie jeszcze szalal. Ostatnio moje zadanie polegalo na pomaganiu mu dojsc do wyciagu tasmowego, przejsciu obok wyciagu, podaniu reki i zbiegnieciu z nim z oslej gorki. Pilnowaniu jak sie krecil na karuzeli wyciagowej, pomaganiu wstawac jak sie przewrocil i raz niestety pchaniu pod gorke, bo zechcialo mu sie sprobowac na wiekszej. Jade z mezem i dwojka znajomych, wiec jak nie bede dawac rady to mnie zastapia. Ta osla laczka jest specjalnie dla dzieci dostosowana i ostatnio jak bylismy (3 tygodnie temu) to nie bylo zbyt wiele osob, znajomi byli w zeszly weekend to mowili, ze juz pustki. Podejrzewam, ze w ten weekend bedzie jeszcze mniej osob. Stok jest olbrzymi, maja 16 wyciagow i 11 roznych zjazdow z czego 3 osle laczki, wiec ta dla najmniejszych nie jest zbyt okupowana.
Wozek ladny a co do brudzenia sie to kazdy sie bedzie brudzic, szczegolnie przy dziecku. Najwyzej bedziesz czesciej pralaJa chcialam bialy kupic, ale ostatecznie mam czarny
Udanego weekenduevus lubi tę wiadomość
-
madziak2202 wrote:pytaliśmy pani w sklepie czym się różni model z 2016 od poprzedniego to powiedziała, że tylko kolorem
a różnica w cenie kosmiczna
może poczekać jeszcze troche i na allegro też będą w niższych cenach. jak już się w sklepach pojawią nowe modele.. u nas w smyku stały modele z 2015 a jak ktoś chciał nowy z 2016 to z katalogu
Ja tez pytalam w sklepie o roznice i sa dwie:kolory i "wypelnienie"spacerowki. Model 2015 ma czarna spacerowke z taka wyjmowana cienka wkladka w kolorze budki. Model 2016 ma calosc w kolorze poszycia wozka. Wypelnienie jest grubsze i stanowi jeden kawalek,ktory w calosci sie jakos odpina.
Mnie tez bez i szary kusily, sa ladnie i chyba na lato ok. Ale moj syn glosowal za czerwonym i taki zamowilam na allegro.
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4858c9069ba8.jpg
Nam się strasznie podobał ten.kolor i ten z niebieskim wkładem ale one były drogie niestety... model xpulseWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 19:58
kasju lubi tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Madziak, bardzo podoba mi się kolor tego wózka
My mamy jasnoszary, tez sie zastanawialam, czy brac jasny, bo moze sie brudzic, ale on mi sie najbardziej podobal
Trudno, najwyzej bede czesto prac
Andzia, my zapisalismy sie do szkoly rodzenia w srode i zaczynamy zajecia w nastepna srodeMa byc 7 spotkan po 1,5h plus cwiczenia
A znalazlam u mnie taka szkole, ze moge na kazde zajecia chodzic z mezem
Juz sie nie moge doczekac
A tu moje ostatnie łupy:
Pani Żabka i Misio
A dzis wybralam sie na zakupy z zamiarem nabycia ciuszków dla maluszka na wyjscie ze szpitala, rozmiar 56, ale nie znalazlam niestety nic sensownegoZa to urzekł mnie cudaśny rampersik, rozmiar 62, no i kupiłam
Jeszcze zaszalałam i dla siebe kupiłam tunikeNo i tak dziś oglądałam to wszystko i wydaje mi się, że kompletowanie naszej wyprawki dobiega powoli do konca
Zostało już kupić pare drobiazgów, kosmetyki no i rzeczy do szpitala dla mnie
Teraz zostało tylko urządzić kącik dla naszej Niuni w sypialni (jak w końcu i ją skończymy) i czekać
Ahh, już tak niewiele zostało do spotkania
Coraz częściej zastanawiam sie do kogo Malutka będzie podobna, po kim będzie miała kolor oczu...
Rozpisałam się trochęevus, Agabtm, Andzia SM, smerfetkaa, Kaja, Joana33, Repose lubią tę wiadomość
Aleksandra, 27.06.2016, 10:51, 54cm, 3600g
2017-7tc💔 -
Kasju nooooooo szaleństwo ale kochana jak się będzie miało małą księżniczkę to nie można się oprzeć piękne wszystko jest takie urocze
My też się zastanawiamy jak młody będzie wyglądał oczywiście mąż uważa, że synuś będzie po nim a ewentualnie córeczka po mamie hahaha kinder niespodzianki z nas są
Właśnie ktoś wie co u jajkoniespodzianki??kasju lubi tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec