Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasju piękny ten rampersik. Uwielbiam ten kolor. Super jest kompletowac taka wyprawkę dla maleństwa
dla dziewczynek są piękne ciuszki ale dla chłopca też już mi się udało kilka fajnych ciuszków kupić i niektóre też w lumpeksach
Agabtm, kasju lubią tę wiadomość
-
Agabtm, oj tak, staram się nie przesadzić z różem, ale z racji tego, że uwielbiam ten kolor mamy dużo ubranek w tym kolorze
Ale co tam, przecież nikomu tym krzywdy nie robie
Smerfetko, mi też się podoba taki kolor, kupiliśmy posciel miętowo-różową i bardzo mi się podoba to połączenieA dziś byłam w reserved i powiem Ci, że więcej ciuszków było dla chłopca i to na prawde slicznych
A w lumpkach to już w ogole mozna cuda dorwac za bezcen
Bodziaki, śpioszki i buciki zamówiłam na txm24.plW sumie zamawiałam tam pierwszy raz, ceny nie są zawrotne, a powiem Wam, że jakość na tą cenę robi wrażenie
Mam nadzieje, ze nie rozczaruje sie po praniu
Szare spodnie w chmurki są ze smyka a rampers z pepcoJest jeszcze taki w kolorze różowym
Andzia, właśnie, w dzisiejszych czasach z automatami, to żadna robota w sumieA jaki model Adamexa macie?
Zapewne pisałaś, ale nie mogę sobie przypomniec
smerfetkaa, Andzia SM lubią tę wiadomość
Aleksandra, 27.06.2016, 10:51, 54cm, 3600g
2017-7tc💔 -
Nie ma za co
Ja pewnie też coś jeszcze zamówie, jak nie znajde już nic fajnego w rozmiarze 56
A w końcu przy wyjściu ze szpitala musi zrobic "wow"
My też mamy barlette, ale zwykłą
Weszłam z ciekawości na strone adamexa i bardz ładnie wygląda Red Dream
Oby nam się dobrze prowadziły
Andzia SM lubi tę wiadomość
Aleksandra, 27.06.2016, 10:51, 54cm, 3600g
2017-7tc💔 -
Dzień dobry:)
Też mam adamexa:))
Co do torby to, ja nawet nie mam co do niej włożyć...nic jeszcze nie kupiłam, nie mam gdzie tych wszystkich rzeczy trzymać normalnie kolejny pokój by się przydałnie mam pieluch kosmetyków dla małej, żadnych akcesorii, ale myślę że jeszcze czas żeby kupić, na razie torby nie pakuję
Dorjana, łączę się z Tobą w bólu:( u mnie to zależy chyba od tego jak mała się ułoży bo albo mocno bolą mnie plecy, wtedy w nocy siku tylko dwa razy, albo plecki nie bolą ale za to wstaje co dwie godziny...
jakie plany na weekend??kamenkaa lubi tę wiadomość
Nasza córeczka -
Hej kochane milego .
akurat u nas sloneczko swieci
Dorjana ja tez ciagle sikam. :p
Wgl mala sie chyba jakos przekrecila bo co chwila mnie kopie gdzies kolo pecherza.
Madziak przy pierwszym synku mialam taki kolor wozka gondola byla czysta za to spacerowka wiecznie do prania ;p ale to ze wzgledu na to ze moj maluszek jak juz nauczyl sie sam pic to wiecznie cos na nia rozlewal.
Kasju sliczne ciuszki ;p
Maria ja juz tez spakowana . Tesciowa mi spakowala torbe .Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 12:19
kasju lubi tę wiadomość
-
Witamy w pochmurny dzionek
przesyłamy trochę pozytywnej energii
My już po zakupach w lumpku łowy jak najbardziej udane wiec i humor lepszy a teraz jedziemy poszukać materaca do łóżeczka. Póki jeszcze mam siłę i chęci na zakupy to musze to wykorzystać
Hmm ja to jeszcze nawet nie mam dokładnej listy co musimy ze sobą do szpitala zabraćRepose, evus lubią tę wiadomość