Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ogolnie boli caly czas ale troche bardziej przy wysilku np kaszlu albo chodzeniu podnoszeniu czegos. Goraczki nie mam 37 jest mam nadzieje ze to nie przepuklina bo to chyba operacyjnie sie robi..
Ja juz mam materac moge wam wrzucic zdjecie ale glupio wyszlo bo mam tylko kamerke w laptopie i nia robilam zdjecie. Fajne w nim jest to ze ma ,,wbudowana,, taka jakby poduszke. Znaczy nie poduszke tylko takie podwyzszenie ze dziecko nie lezy na plasko kurde.. wiecie o co mi chodzi :p -
Repose mam nadzieje, ze to jednak nie przepuklina i szybko Ci minie. Ja chyba bym nie wytrzymala i pojechala na pogotowie, podziwiam cierpliwosc.
Tak mam stanik z bonprix, oni maja minimalnie inna rozmiarowke, ale mozna sprawdzic na ich stronie kalkulator. Rozmiary do F tylko, w ciazy w sumie mi to nie przeszkadza, bo wzielam wiekszy obwod aby miec luz, bo teraz wszystko mnie cisnie. Dalie mam staniki sprzed ciazy i bardzo je lubie niestety teraz biust mi sie z nich doslownie wylewa. Tak samo jak ze stanika z poczatku ciazy a byl to juz 75GZ przedluzka jestem w stanie troche w nim wytrzymac ale moj biust wyglada wtedy jak u tych niemek z Bawarii co piwo serwuja, albo jakbym miala gorset i wszystko wypchnela do gory
-
Smerfetka tego slowa mi brakowalo ,klin, ;p
Dais wlasnie tez bym pojechala ale jeszcze poczekam nie chce wyjsc na idiotke jak sie okaze ze to nic takiego..
He fajne porownanie Dais :p mysle ze mezowi by sie taki biust spodobal :psmerfetkaa lubi tę wiadomość
-
Repose a jak jest sama pianka to nie jest materacyk za miękki dla maluszka ?
Faktycznie Dais super porównaniepowiem mężowi jak wróci z pracy bo naszym facetom to chyba właśnie najbardziej się podoba w naszych ciazach że piersi rosną
Mój biust narazie powiększył się o jeden rozmiar ale wole narazie nie kupować biustonoszy do karmienia bo myślę że przez trzy miesiące jeszcze może się zmienić . -
ja ma materac z gryka kokos, moja kolezanka tez miała i była zadowolona, wiec pewnie ile ich rodzaji to tyle opinii.
Mam wyniki swoje z krzywej cukrowej i jestem zdrowa jak rybawszystko ok,
odetchnęłam z ulgą
ale za to ostatnie 2tygodnie zaczeła mi rosnąć waga, i z nią brzuszek, jeszcze 2 i pół miesiąca zostało do porodu
miłego dniasmerfetkaa, mmarzenak, Agabtm, aneczka2015, madziak2202, evus, Zimri lubią tę wiadomość
-
evus wrote:ja tez jeszcze materaca nie mam, ale poki co moj nr 1 to lateksowy Hevea Baby. no ale nadal szukam
a staniki tez w bonprixie chyba zamowie, bo fajna rozmiarowka i ceny
Pytałam w jednym sklepie o materace i pani miala teorie,ze sam lateksowy nie jest odpowiedni dla noworodkow. Podobno on jest dosc uginajacy sie a dziecko ma na poczatku ciezsza glowke i ten materac nie podtrzymuje dziecka w poziomie odpowiednio. Sama nie wiem. Mowila ze lepiej lateks kokos lub gruba dobra pianka...a tez czytalam,ze dla potencjalnych alergikow to tylko lateks.
smerfetkaa lubi tę wiadomość
-
Repose piękny okrągły brzuszek śliczny
Wiesz co jak Cie boli to jedz na IP bo kurde niepokojące jest to, że to boli... My najpierw łóżeczko potem materacyk ale jeszcze brak pomysłów.
My dziś mamy gości z Niemiec się zdziwilismy hihihi żeby wyglądać jak człowiek szybko do rossmana po henna a jutro dopiero do fryzjera szkoda będę miała chociaż brwi zrobione zawsze człowiek lepiej wygląda
Syn Filip 28 czerwiec -
Dziewczyny siedze wlasnie w barze przy stoku w Białce. Maz z synem szaleja na nartach(snieg taki b.mokry,ale jest;)) a ja nie dosc, ze o nartach moge pomarzyc to jestem skazana na jakas playliste discopolo;( nie sadzilam,ze cos takiego jeszcze istnieje;) no ale czego sie nie robi dla nasxych kochanych dzieciaczkow... pozdrawiam zimowo i trzymajcie kciuki,zebym jakos tu nie zwariowala,haha
Helen, evus, Moni15382 lubią tę wiadomość
-
jane wrote:Sshape ja w góry wybieram się w następny weekend i też będę cierpieć w barze
warunki z tego wynika średnie? Ciekawe czy mój troche pojeździ...Chcemy jechać na Jaworzyne.
Snieg bardzo mokry. Ludzie schodza ze spodniami mokrymi do kolan. Maz mowi ze jak kisiel;) ale i tak bym chetnie pojezdzila:)
-
My sie wybieramy na caly weekend jutro z rana. Tyle ze ja nie bede siedziec, tylko uczyc starszaka kolejny raz na nartach jezdzic. Ostatnio nabiegalam sie jak glupia i ledwo zipialam a to bylo 3 tygodnie temu, wiec teraz brzuszek wiekszy bedzie ciezej. Maz jezdzi na snowboardzie, ale w weekend ma ambitny plan uczyc sie na nartach co by za rok juz z maluchem na nartach we dwojke mogli, bo snoboard + narty to kiepskie polaczenie. Ja w tym roku o snowboardzie moge zapomniec, ale chociaz troche sie poruszam i pospedzam czasu na swiezym powietrzu
Repose ja tez bym pojechala i po prostu powiedziala, ze to bardzo boli i boisz sie o dziecko a wiadomo stres w ciazy nie jest wskazany.
Z tymi materacami to ile ludzi tyle teorii. Kiedys zalecali twarde teraz mowia, ze nie moze byc za twardy bo kregolsup potrzebuje tez troche luzu, czyli mowia o lateksie albo wysokosprezystej piance. To jest jak z butami w wielu miejscach mowia o twardych zapietkach a w wielu juz mowia, ze musza byc elastyczne. W Szwecji w ogole nie kupi sie materaca z kokosem czy gryka, pianka lub lateks, a buciki jak najmieksze lub najlepiej boso.