Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej babeczki
kiepski dzień dorjana ja sikam średnio co 40 minut.
Mmarzenak zadzwoń do kogoś kogo średnio lubisz to Ci dzwignie ciśnienie hehe taki żarcik a oprócz kawki to mi mama dźwiga ciśnieniejane, mmarzenak lubią tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
mmarzenak wrote:jak podwyzszyc sobie cisnienie? mialam 83/36,wypilam kawe i spadlo mi do 77/31;(
Bardzo niskie to cisnienie. Jestes w stanie chodzic bez zawrotow glowy i omdlen? Moze cisnieniomierz sie zepsul. Na podniesienie cisnienia wskazany ruch chyba(szybszy spacer moze) ale przy takim wyniku to z asysta kogos;)mmarzenak lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny!
W Warszawie dzisiaj również pochmurno i smutno na zewnątrz.
Ale już niebawem będzie wiosna!!
Mmarzanek a jesteś pewna ,że Twój ćisnieniomierz dobrze działa? Bo Twoje ciśnienie jest baaaardzo niskie! -
Andzia SM wrote:Dziękuję za odpowiedź popatrze sobie co bardzo ładne ubranka
My kupiliśmy Adamex Barletta Dream Collection wzór Red Dream
hej Andzia my tez chcemy kupic Barlette, masz jakis fajny namiar skad kupic w najlepszej cenie? Napisz czy kupowaliscie 3 w 1 czy fotelik osobno?Andzia SM lubi tę wiadomość
nasze początki starań ( od listopada 2013)
-
mmarzenak wrote:jak podwyzszyc sobie cisnienie? mialam 83/36,wypilam kawe i spadlo mi do 77/31;(
Dużo słyszałam o podniesieniu ciśnienia solą np. wypić szklankę wody min z poł łyżeczki soli, małymi łykami. Ja raz to wypróbowałam, sama nie wiem czy to akurat pomogło czy moja podświadomość. Coś w tym musi być, bo jak leżałm mc temu w szpitalu, to w sali była dziewczyna w ciaży z nadciśnieniem i miałą m.in. dietę bezsolną, zakaz solenia czegokolwiek by jej nie podnosiło ciśnienia.
Dziewczyny zazdroszczę Wam tego biegania po sklepach. Ja tylko na chwilę pochodzę w spożywczaku i już czuję pobolewanie w podbrzuszu i kłucie w pochwie. Dziś od rana mam to kłucie w pochwie, a nie miałam tego aż tak mocno od szpitala. I już się zastanawiam czy nie pojade jutro na IP, żeby sprawdzili czy ok. Choć z drugiej strony myślę, że może mały tam mi coś uciska i stąd to kłucie. hmmmmmmmmmmmm -
Hej Dziewczynki!!
U mnie sprzatanko i gotowanko na całego! I teraz plecki bolą,a jeszcze czekamy na gosci... siostra z dziećmi,mam nadzieje że przeżyje
Dziewczyny ze Szczecina jak tam targi w Bobolandzie? Opłaca sie zaglądnąć tam? Bo właśnie zastanawiamy czy jechać. Można coś taniej na takich targach dorwać?
Ja byłam w czwartek na warsztatach Bezpieczny maluch i jestem mega zadowolona,dużo ciekawych info odnośnie pierwsze pomocy. Do tego po szczęściło mi się bo było losowanie i wygrałam poduszkę klin dla małej
Dla tych co jeszcze nie wiedzą są jeszcze inne warsztaty na temat żywienia niemowlat http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty-gdzie-bedziemy.htmlevus lubi tę wiadomość
Pati -
Wstawię jutro fotki z dzisiejszych zakupów jak wrócę do domku bo zostajemy na weekend u rodziców
Oczywiście nie kupiliśmy materaca bo co sklep to inne opinie wiec wstrzymalismy się z zakupem żeby się jeszcze na spokojnie zastanowić.
Jestem wykończona po tym maratonie po sklepach. A rano miałam tyle energii
Miłego wieczoru -
I już 1000 strona
Madzia87 ja jestem z Bielska i u Nas kupiłam w sklepie stacjonarnym ale prowadzi też sprzedaż internetowa wiec możesz próbowaćsklep nazywa się BabyCosmo. Kupiliśmy taniej niż u producenta i z racji płatności gotówką Maz wytargowal Rabat w wysokości 70 zl a za wózek zapłaciliśmy 1579 zl
My kupiliśmy głęboki plus spacerowke. Gdyż mój Maz maniak wyszukiwania okazji wylicytowal nosidełko do samochodu za fajne pieniążki. Z cybexsu do tego tylko za 40 zl dokupilismy adaptery do wózka
A My dziś wybraliśmy się do Katowic do Ikei i kupiliśm już do pokoju Córeczki szafę i komode:-) będzie gdzie trzymać te zakupy co sie pomalu gromadządo tego upatrxone mamy naklejki z sowami,, drzewo
jak dojdzie i urządzony pokój na gotowo to pochwalę się efektem koncowym:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 21:06
Kaja, Agabtm, evus, Moni15382, MADZIA 87 lubią tę wiadomość
-
Dorjana miałam nie wrzucać ale jakoś chce Wam pokazać jak pięknie wyglądają włosy po stosowaniu kropel tca do farbowania potem
Dodatkowo maska z sauną włosy miękkie i cudowne. Mam nadzieje, ze troll tego nie wykorzysta http://naforum.zapodaj.net/thumbs/673a198600f5.jpg
My dzisiaj idziemy na obiadek nie musze gotowaćidziemy do restauracji hihihi mniam mniam
madziak2202, Andzia SM, jane, Dorjana, Kaja, smerfetkaa, evus, Moni15382, dais, moli5 lubią tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Aga piękne włosy!
Ja wybieram się do fryzjera w piątek, ale tylko na strzyżenie, mam nadzieję że nada jakiś kształt tej mojej fryzurze... Zapuszczam włosy i są teraz w paskudnej długości, a wcześniej miałam boba. Tęsknię trochę za krótką fryzurką, ale obawiam się, że jak dzidziuś pojawi się na świecie to nie będę miała czasu codziennie ich myć i układać. A tak zrobię kitkę i po sprawie
Agabtm lubi tę wiadomość
kochana córeczka 16.06.2016