Czerwcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Sumi w zeszłym tygodniu Lisa była u lekarza z powodu stanu podgorączkowego i zataknego nosa. Diagnoza- zęby (u nas już piątki 🙈). Katar jest dalej i cały czas przezroczysty, więc może to faktycznie ząbkowanie 🤷♀️ Żadnych innych objawów ewentualnej infekcji brak. W żłobku panie też przytaknęły, że może być katar od zębów.
Spokojnej nocki -
Dziś wyszłam SAMA na zakupy. Miałam kupić sobie bieliznę. Wyszło na to że mały został obkupiony na wycieczkę 😅 w smyku były na wyprzedaży stroje kąpielowe uv50+ więc kupiłam dwie pary spodenek i bluzeczkę za 62 zł. Do tego 2 pary zwykłych spodenek. Jeszcze tylko sandałki i kawaler na wyjazd gotowy 😆🌴☀️
-
Po prostu Zoe wrote:Dziś wyszłam SAMA na zakupy. Miałam kupić sobie bieliznę. Wyszło na to że mały został obkupiony na wycieczkę 😅 w smyku były na wyprzedaży stroje kąpielowe uv50+ więc kupiłam dwie pary spodenek i bluzeczkę za 62 zł. Do tego 2 pary zwykłych spodenek. Jeszcze tylko sandałki i kawaler na wyjazd gotowy 😆🌴☀️
Tak to potem zazwyczaj się kończy 😅🙈 -
A tak apropo zakupów, to muszę się pochwalić, że moja pierdółka wystrzeliła ze wzrostem i w zimę dorosła do 86 a teraz jeszcze na szybko dokupuję 92, bo znowu wszystko przykrótkie 🙈 a tyle miesięcy jakby stała w miejscu.
Czy Wasze dzieci śpią jeszcze w pajacach? Pytam, bo zawsze co wystawiłam za małe to w mig sprzedawałam, a teraz od rozmiaru 80 nie ma chętnych, to tak się zastanawiam czy inni już w takim rozmiarze kupują piżamy dwuczęściowe. Dla mnie pajace na zimę dużo lepsze rozwiązanie. W rozmiarze 92 już też zamówiłam 😊 -
Jak te wasze ciąże ni szybko leżą. Szok i nie dowierzanie !
U nas było by już naprawdę super z Franiem gdyby nie choroby. Wiadomo ma humory, ale tak będzie już zawsze:)
Karolina ja bym dała podała pyrantelum. Ale ja mam fobie na punkcie robali u szlifierka i podałabym odrazy całej naszej 3. -
My nadal śpimy w pajacykach ze stopkami, ale to już ostatni rozmiar
potem na lato takie rampersowe piżamki a na jesień to już wjadą 2 częściowe.
U Oli dopiero 86 na długość jest ok 😂 no ale za to waży 13.1 🤪
Zaczynam kupować letnie rzeczy na vinted ale to głównie 86 z hm- oni jednak maja większą rozmiarowke. Z innych firm 86/92 -
U nas na płasko. Pajacyków już kilka miesięcy nie da sobie ubrać. Śpi w body albo pizama 2 części. Ale ostatnio ja przebrać do spania to jakiś dramat. W ogóle się dramat zrobił. Z takiego małego idealnego dziecka zrobił się szatan. Ucieka, boję się z nią wychodzić i chyba dla jej bezpieczeństwa kupię szelki dla dzieci. W domu awanturki. No jest wesoło.
Przechodzimy powoli na 92 -
U nas głównie rozm 86 ale z hm i Zary, a oni mają zawyżona rozmiarowke. Teraz obkupilam go już w letnie t-shirty bo trafiłam na fajne wyprzedaże właśnie w Zarze i outlecie R.Laurena to już brałam na 92
Co do spania to u nas body i śpiworek z nogawkami. Mamy jeden ze sleepee i zamówiłam drugi sporo tańszy z motherhood i dziadostwo niestety
I śpi na płaskiej poduszce a czasem na takiej ciut wyższej, ale przyzwyczaił się jak miał katar to po prostu lepiej przesypiał noce.👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Nikola ale właśnie nasza pediatra odradziła podanie leków jak nie ma objawów 🙄
Zobaczę, narazie są tylko dwa przypadki. Jak będzie wieciej to może skonsultuje się jeszcze raz 🤔👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️