Czerwcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama po przejściach wrote:Tyle, że z powodu zaburzeń czucia głębokiego (moja diagnoza 😅) im większa i ma więcej siły to te przytulasy coraz trudniej przeżyć 🙈
Bee a jak u Was w tym temacie?
U nas to samo, ma napady rzucania sie na lozko, wierzgania nogami, uderzania w nas ręką, ale nie jest to agresja tylko wlasnie czucie głebokie i takie dostymulowanie się 😁 no jak mi wywinęla kopa ostatnio w nos czy w oko, to świeczki mi w oczach stanęły. Logo prosila o kupienie kolderki obciążeniowej, czytalam trochę już na ten temat i chyba zamówię. Piach, kasze vzy makarony przerzuca spokojnie i lubi to, ale mas plastycznych ktore obklejają ręce to unika. Dopiero ostatnio polubila hustawkę, moze ze 2 miesiace temu.
Napinka na pampersie nadal trwa w najlepsze. W styvzniu/lutym była tragedia,do tego czasu tylko w foteliku lub wózku się stymulowała, a pozniej to już przed drzemką, przed snem.nocnym, jak tylko się polozyla w coagu dnia, na stojąco, na siedzącl, u mnie na rękach. Masakra. Zlożylo sie to z chorobą, naszym kryzysem i klotniami(choc staralismy się przy niej tego nie robic, le emocje czasami nie pomagały), myslę że odreagowuwala tez syt w domu. Pozniej mąz się wyprowdzail (uzgpdnione na terapii) i było lepeij, ulozylysmy sobie godziny drzemek i snu nocnego, przestala się onanizowac tak mocno. Teraz już maz jest z nami i nie klóciny sie wcale, a mala dalej sie napina, no ale on rozwala nam schemat dnia 😃. No zyjemy z tym, choć mi serce placze 😁 widocznie to lubi 🤪
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2023, 19:26
10 lat starań
26.08.2018r. decyzja o ivf
28.01.2019 I ICSI punkcja - 7 komórek - 4 zarodki 3-dniowe 26 kwietnia FET22 czerwca FET
28 sierpnia - 2 zarodki nie rozmroziły się
17.01.2020 II pICSI punkcja - 6 komorek - 1 wczesna blastocysta 22.01 ET
13.08. 2020 III pICSI punkcja - 9 komórek - 5 blastocyst - 4.1.1, 3.3.3, 2bl, 2bl, 2bl
12.10 FET
7dpt beta 134,31mIU/ml
9dpt beta 318,49mIU/ml
11dpt beta 745,15mIU/ml
Usg 30.10.2020r. -> pęcherzyk żółtkowy
Usg 31.10.2020r. -> krwawienie, pęcherzyk na swoim miejscu
(21dpt hcg total 27973,8mIU
23dpt hcg total 34761,5mIU)
23dpt beta 34558,50mIU/ml
16.11 usg, jest śliczne serduszko ❤ -
Bee trzymam kciuki żeby wszystko Wam się poukładało w małżeństwie i kryzys już nie powrócił. Długo już jesteście razem?
Po tym co napisałaś, próbuję sobie przypomnieć kiedy u Lisy zaczął się problem z masturbacją, ale nie umiem pokojarzyć faktów. Napewno to było przed żłobkiem, więc to nie to. Ale jak już kiedyś tutaj pisałam (nie wiem czy czytałaś) póki co u nas w tym temacie spokój. Czasem coś próbuje zaczynać, ale wtedy odrazu zmieniam jej pozycję, np.zedejmuję z siebie i kładę obok, a ona wcale aż tak bardzo nie protestuje jak na początku. Chyba odzwyczaiła się 😅 Za to szczypie i ściska w najlepsze, ale chyba dla własnej psychiki już wolę to 🙈🤣
Huśtawka pomaga? To dobrze, bo Lisa ostatnio może huśtać się w nieskończoność. Jak będziecie stosować kołderkę to zdaj proszę relację, ciekawa jestem. Lisa nadal śpi z nami, więc chociaż łóżko duże to ciężko widzę 3 kołdry 🙈
-
Espoir na przyszłą wiosne jak znalazł 😅😅
Mojemu małemu tez jakoś szybko teraz noga urosła. We wrześniu dałam mu do żłobka kapcie w rozmiarze 22, w styczniu mu wymieniłam na 23, zdążył je ubrać aż dwa razy i już są na styk. Wyjęłam mu już 24z a dodam tylko ze to są te kapcie Gucie i one do najtańszych nie należą 🙈 kupiłam mu dodatkowe w Decathlonie takie mięciutkie kapcie do gimnastyki ale nawet nie chce ich założyć. Woli te Gucie. -
Dzięki Dziewczyny za info o tych nosidłach i chustach. Będe musiała coś wybrac, ale chyba też zamówię sobie doradce do domu i juz
Dzisiaj już zostałam sama z dziećmitzn bez męża. Jest jeszcze moja mama wiec ogarniecie się rano nie było takie tragiczne
gorzej będzie po świętach pewnie
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualnyespoir wrote:zryczalam się jak nie wiem, ale naprawdę nie pamiętam, żeby polski film tak mi się spodobał kiedykolwiek. Staremu też się podobał.
Oglądaliśmy wczoraj też polecam. Zwłaszcza że pracowałam na onkologii i gdzies tam temat mi bliski.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2023, 17:27
espoir lubi tę wiadomość
-
Tez w tamtym tyg obejrzałam ten film. Już chyba ze 3 miesiące nic nie oglądałam. Fajny.
Za to nie polecam tego o tym zabójstwie na weselu z tymi znanymi aktorami co ciagle reklamują. Lubię komedie ale ta jest dla mnie słaba. Powiedziałam mężowi ze najlepsze z niej byly chipsy 😅 -
Ten z Adamem Sandlerem i Aniston? Kurde myslalam ze na odmóżdżenie sobie kiedyś włącze 😆
Ja kończe ostatni odcinek The Sinner i znowu mi szkoda że to już koniec. Uwielbiam te detektywistyczne klimaty mega..21.06.21 Igor, 2960gr, 50cm, 10/10
16.12.22 Mikołaj 3500 59cm, 10/10 -
My ostatnio oglądaliśmy 2 sezon Cień i kość i Niewidzialne miasto, ale nie porwało mnie to. Chociaż dooglądaliśmy do końca (ale ja tak mam, że nie umiem przerwać serialu nawet jak mnie nie porywa). Czekam na Łasucha. A póki co zaczęliśmy dzisiaj o tym Agencie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2023, 22:15
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
MAGDALENA ROSIK FINANSOWANIE
Witam wszystkich
Bardzo dziękuję Bogu że ponownie postawiłeś MAGDALENA BARBARA ROSIK na mojej ścieżce.
W przypadku wszystkich Twoich potrzeb finansowych lub masz kłopoty finansowe, po prostu skontaktuj się z tą wspaniałą MAGDALENA BARBARA ROSIK , a będziesz miał pełną satysfakcję.Ta kobieta właśnie pomogła mi niewielką sumą 55 000 zł, a to mi wystarczy.
Jest kobietą serca, dzięki tej wspaniałej kobiecie mogłem podnieść standard życia i zadłużenie.
Jeśli potrzebujesz małej pożyczki, skontaktuj się tylko z nimi, a nie zawiedziesz się.
E-mail: [email protected]
Dziękuję Ci -
Sumi tak. To ten. Możesz spróbować. Mi nie podeszło.
bardzo podobało się W garniturach, lucyfer, bridgertonowie - czy jak tam to się pisze 😅, dynastia, fajny lekki serial Emily w Paryżu, podobał mi sie dom z papieru. Teraz Nie za bardzo mam czas oglądać, nad czym czasem ubolewam.
Siostra pisała, że babka wczoraj przyprowadziła dziecko z rozdrapanymi krostami ospy i wmawiała im że to ugryzienia po… komarach 🫣🙃
Jestem u rodziców. Opiekują sie małym jak pracuje. Jakie to jest ogromne wsparcie.