Czerwcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
ja po prostu często czytam, że ktoś płaci tysiąc czy 1500 za żłobek a tutaj tyle za 5 godzin? szok! ale baw się Mamuśka, jeśli Cię stać to jasne! następnym razem się zgłaszam na ochotnika! 😅
wiecie, że jak wyjeżdżałam z PL to zarabiałam 900 zł za cały etat na zlecenie w Reserved? 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2023, 20:32
💛 12.2015 🧒
🧡 09.2017 🧒
❤️ 05.2019 🧒
💜 06.2021 🧒
🩵 12.2022 🧒
🩷 10.2024 👧 -
Nie ma co się martwić na zapas. Może być ok.
Ula zasypia tylko i wyłącznie ze mną. Ale ostatnio wyszłam z domu przed usypianiem, wróciłam po cichu. I jak mamy nie było, to zasnęła z tata bez problemu. A jak jestem to nie przejdzie.
Trzymam kciuki;) -
Jakbym wiedziała ze tyle tu chętnych to bym sie nie głowila jak tu kogoś znaleźć 🤣🤣👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Moja U. też się wybiera na weekend do babci, już kilka razy nocowala, i podobno było ok. Przy babci może Ciebie po prostu nie potrzebować 😁
My zaczęlysmy przygodę ze żlobkiem. Chodzi miesiac, a dopiero dzisiaj poszła bez płaczu. Serce mi krwawiło, ale wrocilam teraz do pracy i wyjscia nie ma. Raz płakała za nami tam 5godzin a po powrocie z tego wszystkiego dostala gorączki.
No ale powrócila masturbacja i po powrocie ciągle muszę z nią byc ja albo tata przy kazdej czynnosci. Bardzo mocno to przezywa.
Katar ma już 3 raz.
Mówi nadal mało, ale juz rozumiem ją jak o czymś opowiada. U nas na topie od czerwca jest drewniany bujak ze zjezdzalnia. Zjezdza, myślę, ze 200 razy dziennie 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2023, 21:03
10 lat starań
26.08.2018r. decyzja o ivf
28.01.2019 I ICSI punkcja - 7 komórek - 4 zarodki 3-dniowe 26 kwietnia FET 22 czerwca FET 28 sierpnia - 2 zarodki nie rozmroziły się
17.01.2020 II pICSI punkcja - 6 komorek - 1 wczesna blastocysta 22.01 ET
13.08. 2020 III pICSI punkcja - 9 komórek - 5 blastocyst - 4.1.1, 3.3.3, 2bl, 2bl, 2bl
12.10 FET
7dpt beta 134,31mIU/ml
9dpt beta 318,49mIU/ml
11dpt beta 745,15mIU/ml
Usg 30.10.2020r. -> pęcherzyk żółtkowy
Usg 31.10.2020r. -> krwawienie, pęcherzyk na swoim miejscu
(21dpt hcg total 27973,8mIU
23dpt hcg total 34761,5mIU)
23dpt beta 34558,50mIU/ml
16.11 usg, jest śliczne serduszko ❤ -
Sumi a on już zostawał z dziadkami na cały dzień i noc? Odważnie, że tak go biorą, bo w razie jakiejś większej histerii to trochę daleko żeby po niego podjechać. No ale fajnie, że chcą go brać
Ja też uwielbiam świąteczny klimat. Nie lubię tylko tych mrozów 😅
-
A ja lubię nawet mrozy, ale bez wiatru. Nie lubię najbardziej chlapy. W święta będziemy razem tworzyć ozdoby i piec krzywe pierniczki. Mam nadzieję,że się uda;) to w sumie już zaraz. Zleci moment, za chwilę w sklepach już będą ozdoby;D
Moja Ula chciałaby do dzieci. Codziennie mam awanturke, że ona chce do przedszkola. A ja codziennie udaje,że szukam 🤣🤣
Mam jedno na oku, ale drogie, a docelowo chce ja dać do państwowego. Liczę,że się dostanie.
Na chwilę dalabym ja do Igusi, ale grupa się w tym roku nie otworzyła, nie uzbierali dzieci. -
Ja bym nie mogła być opiekunką, przedszkolanką ani nic gdzie miałabym pod opieką cudze dzieci. Nie dałabym rady psychicznie 😅🙈 Nawet te 4 stówki mnie by nie skusiły.
Sumi i jaka decyzja? Podziwiam dziadków za odwagę. Ty najlepiej znasz Igora. Mojej sobie nie wyobrażam, ona potrafi nawet wpaść w rozpacz jak wyjdę zanim ona się obudzi.
To nie będziemy odstawać, Lisa też już z katarem. Oby nic nie przyplątało się do tego, bo sam gil nam nie straszny 🙃 -
W ogóle się nie cieszę, że już zimno. Rano wychodzę z nim o 7 to już grubą bluzę trzeba zakładać albo cienką kurtkę bo jest normalnie 12 stopni 🤯
W tamtym tyg zamówiłam sobie ciepłą czapkę i kominy dla nas. Muszę ogarnąć jeszcze cienkie czapki ale nie widziałam fajnych.
Mam nadzieje, ze W następnym tyg przedłużę sobie lato o tydzień 😅
-
Miałam rozmowę z szefową. Kolega odchodzi z mojej działki. Boi się, że będę chciała drugie dziecko i w pewnym momencie przyniosę L4 🙃 od razu mnie zapewniła, żebym się nie martwiła bo ona na mnie poczeka. Miejsce dla mnie zawsze będzie. Zostawiłam to bez żadnego komentarza bo nie muszę się tłumaczyć ze swoich planów. Ale dobrze wiedzieć. Mam z tyle głowy, że może tak nie być ale w sumie to i tak zastanawiam się nad zmianą działu.
-
Ja to jestem ostatnio taka zmęczona, że byłoby mi trzeba te 4 stówki zapłacić żebym na wesele poszła 😅
Filip śpi koszmarnie, Nina zresztą też, ale ją mąż ogarnia. Wciąż uważam jednak że z nią jest łatwiej, dać wody, przytulić, wziąć do łóżka i zaśpiewać Ja jestem pan muzyczka. A Filip to na rzęsach staję i nic nie pomaga.
-
Sumi zazdroszczę i trzymam kciuki za dziadków i Igusia. Faktycznie niedługo roczek u Ciebie i Espoir! A Syrenka zaraz rodzi, ale to minęło! Ann jak się dogadują Twoje maluchy? Zoe myślisz że ta rozmowa wpłynie na Twoją decyzję o drugiej ciąży?
Szkoda że Kasia nic u nas nie napisała.