Czerwcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie brud i syf rzadza. Mialam napływ sił witalnych i wjechało Wicie gniazda, ale wystarczyły 2 godziny i dziewczyny zrobiły porządek po swojemu. Mi się nie chce już po prostu. Ula chodzi za mną i poprawia.
Ale muszę przyznać,że z nią w domu to wszystko można. Ona się 50 min na godzinę zajmuje samą sobą. Za mną nie jęczy, nie potrzebuje mnie do zabawy. Lubi ze mną gotować i w tym jest nachalna strasznie. I noce są obrzydliwe, bo się o 2 do nas przenosi i chce spać wtulona twarzą w twarz albo mnie głaszcze, a ja tego nienawidzę.
A klepa... Gada jak nakręcona. Mama patrz, Ula skacze tak, mama patrz, Ula robi tak, a Ula tak tańczy. i tak muszę na nią patrzeć. Albo ostatnio byłyśmy w barze mlecznym na zupę:dlaczego ten pan je? dlaczego ten pan kroi? na miescie: gdzie ten pan idzie? czemu pan mi nie pomachał? I trzeba gadać. A mi się czasem chce pomilczec. Chociaż i tak nie mogę narzekać. Jest w porzadku. -
Ja bym z samą Niną mogła sobie sprzątać i gotować ile tylko bym chciała, oczywiście z jej pomocą, ale staram się jej dawać jakieś misje i ona się nimi zajmuje. Psikam lustro wodą i daje jej ręcznik papierowy do wycierania i w tym czasie całą łazienkę posprzątam. Gotować uwielbia, chce wszystko smakować i mieszać. Jak idę do toalety to się pyta czy siku czy kupa 🤡 no ale co z tego jak Filip jęczy jak tylko mnie straci z pola widzenia.
Bałagan mam straszny. Jest czysto, ale bałagan. Nina cały czas coś wyciąga i przekłada.
-
Mama pp kup Lisie pupila 😂 Laura serio dużo czasu spędza z kotem, mam ją wtedy z głowy. Ostatnio zaniepokoiła mnie ta chwila ciszy, wchodzę do pokoju a ona się dorwała do mojej szminki, zrobiła makijaż sobie i kotu. Kot się ze 3 dni domywał. A tak na serio, to w końcu zajmie się trochę sobą chociaż pewnie będzie absorbująca już zawsze. Laura coraz więcej bawi się sama, doczekałam się😄
Mała Syrenka to samo mamy z gadaniem. "A co to za pan" "a co to pan powiedział". Ostatnio siedzimy w poczekalni u lekarza, mnóstwo ludzi. Laura się zestresowała wizytą więc jej mówię że pójdziemy do sklepu kupimy bułki, kupimy jej jajo w nagrodę, że była dzielna. A moje dziecko "i piwo dla mamy kupimy" (piję czasem karmi na laktację). Prawie się tam zapadłam ze wstyduMala_syrenka, Mama po przejściach lubią tę wiadomość
-
Popatrz co Ula śpiewa, tu się dopiero można zapaść pod ziemię 😃😃 na szczęście to koncert na spacerze, nie wśród ludzi, ale wiem, że ta dziewczyna mnie jeszcze zaskoczy.
Dzieci potrafią przywołać purpurę na twarz rodzica;D
My mamy kota, ale on przed Ula ucieka. Fajnie jednak jak się dziecko wychowuje ze zwierzętami.
Karolina, namowilas mnie, kupiłam ananasaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2023, 13:02
Mama po przejściach lubi tę wiadomość
-
Ula tutaj od zawsze do przodu 🤣🤣🤣 padłam.
No ale Syrenka, ona gdzieś musiała słyszeć tę piosenkę 🤪
A Laura też dobra, prawdomówna 😅
My jak wrzucamy do koszyka słodycze to Lisa zawsze mówi, że to dla taty 🤭 dla niej karton mleka, a Haribo dla taty 🤷♀️ -
Mama pp, może stary przy niej to śpiewa, nie wiem, zapytam;D ale byłam w szoku, musiałam gwiazdę nagrać.
mam ananasa, zrobiłam z niego koktajl, w takiej postaci może być? to moge codziennie pół na śniadanie zjeść. Ale ja tam w takie rzeczy nie wierze. I tak wyjdzie jak będzie chciał choćbym na rzęsach chodzila. Próbując przyspieszać tylko się stresuje, a to nie pomaga. Niech siedzi do końca miesiąca, to pójdę od razu pod nóż, na zimno, bez męki. dłużej niż 20 dni to już nie potrwa, a jak już nie ma upałów, to tyle mogę jeszcze z brzuchem chodzić. -
Szymek umie śpiewać "Zaufaj mi" Gibbsa i Janka. a z jaką powagą śpiewa słowa "a może nie? a może to nie jestem ja? okłamuje się, okłamuje cały świat" 🤪🤪🤪🤪 taki mały sepleniący chochlik i takie rozkminy 🙃
Mala_syrenka lubi tę wiadomość
💛 12.2015 🧒
🧡 09.2017 🧒
❤️ 05.2019 🧒
💜 06.2021 🧒
🩵 12.2022 🧒
🩷 10.2024 👧 -
U nas lipa z wakacjami, jakoś sie nie moglismy ogarnać w tym roku i chyba na Turcje juz troche za pozno. Na wszelkich forach piszą, że woda w basenie lodowata ;/
Sumi, Mała Syrenka w jakim hotelu byłyście w Egipice? Ja wstępnie patrzyłam na Jungle Aqua Park.
Ale sama nie wiem, czy chce do Egiptu
Natomiast wiem, że jutro musze przysiąść i zaklepać cos na przyszły wrzesień, bo oferty last minute to śmiech na sali👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️