Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamy 2021
Odpowiedz

Czerwcowe mamy 2021

Oceń ten wątek:
  • KasiaC Autorytet

Wysłany: 11 marca, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sumi dawaj znać co tak Igusiowi wyszło w końcu.

Karolina jakimi ziołami z ciekawości się wspomagacie ?

• Po prostu Zoe Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My właśnie odrzucamy mieszkanie ponad 100 m ze względu na późniejsze koszty utrzymania. Wczoraj rozmawiałam z koleżanką to w starym budownictwie na Bródnie za 53 m2 płaci 1200 czynszu 🫣
    To już wolałabym segment 100 m nawet jak na tych 3 poziomach ma tyle ale wtedy czynszu nie płacę tylko same zużycie. Za duże mieszkanie dojdzie wysoki czynsz, raty kredytu na to mieszkanie, standardowe rachunki nie ujęte w czynszu (telefony, prąd). To później bym tylko na wydatki stałe pracowała 🙃
    A ja chce ✈️🌴☀️🎞️🎭

‹‹ 2356 2357 2358 2359 2360
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ