Czerwcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilia, cheetosy to jedyne chrupki jakimi sienobzeram, wiec na jedno dobrze😂 jak jestem w pl to dziennie jakas paczka wjezdza, a i do de sobie zawsze zapas robie😂
W sumie to jedyna taka przekaska, na ktora zawsze mam ochote😂
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Cccierpliwa wrote:Emilia, cheetosy to jedyne chrupki jakimi sienobzeram, wiec na jedno dobrze😂 jak jestem w pl to dziennie jakas paczka wjezdza, a i do de sobie zawsze zapas robie😂
W sumie to jedyna taka przekaska, na ktora zawsze mam ochote😂 -
Ale tu dziś spokojnie.
U mnie trwają przygotowania na imprezkę urodzinowa syna. Jutro robimy urodziny na dworzu dokładnie nad fjordem, ognisko z kiełbaskami a na deser snacks i muffinki, obym tylko nie wymiękła przez mdłości, dziś ciężko mi było stać w kuchni i torta robić, no ale co się nie zrobi dla dziecka. Później mamy imprezkę rodzinną w tym roku będzie tylko tort i kawa. Będę przeszczesliwy jak przetrwam jutrzejszy dzień.Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja wszystkiego najlepszego dla synusia i dużo siły wysyłam 😊 my właśnie wróciliśmy że spaceru, mój robi drugie danie, bo uwielbia gotowac. Bylam rano zrobić morfologie i glukoze, wszystko mieści się w normach oprócz dwóch wyników, ale nic te nazwy mi nie mówią. Niemniej jednak wygooglowalam, że u kobiet w ciąży wszystko się zmienia i nie nalezy martwić się na zapas. Wróciłam do domu o 8.30 i spalam do 12 😂😂😂 czasem mam wyrzuty sumienia, że chłop przyjeżdża na weekend i jeszcze zasuwa w kuchni a ja śpię.
Kitaja lubi tę wiadomość
-
Wczoraj dostałam wyniki Sanco - wszystko ok, będzie dziewczynka 😉 w środę usg prenatalne, ale już jestem trochę spokojniejsza
Cccierpliwa, Bee, Mama po przejściach, Chaos, Monia66, Veruka, Paulina93, Kitaja, Bajka111, unify lubią tę wiadomość
Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
Dobry wieczor
Hatfe, to mamy pierwszą dziewczynkę na pokładzie! Super, ze wyniki ok!!
Kitaja, udanego świętowania!!!
A ja muszę się pochwalic, ze wlasnie chyba moj syn sie samoodstawil 😍😍😍 marzyłam o takim scenariuszu. Od kilku dni nie budził sie w nocy na cyca, cyc byl tylko do zasypiania. A od wczoraj i dzis zasnelismy tez bez cyca, drzemka w trakcie dnia tez bez!!! Bez placzu, bez awanturki, tak jakby zapomnial 😊😊 wiem, ze moze jeszcze za szybko odgwizduje sukces, no ale to na pewno duzy krok do przodu😁😁Veruka, Kitaja, Bajka111 lubią tę wiadomość
-
Chaos zazdroszczę! Czekam na ten dzień u mnie ale narazie się nie zapowiada
Kitaja wszystkiego co najlepsze dla synka! I dużo siły dla Ciebie żebyś jakoś przetrwała
Hatfe gratuluje zdrowej córeczki!
Przez to gadanie na forum wysłałam dzisiaj męża po cheetosy 🙈Kitaja lubi tę wiadomość
-
Veruka, kamkam zycze Wam takiego obrotu spraw!
Ja też się nie mogłam za to sama zabrać i po prostu karmilam. Nie spodziewałam się, ze synek mnie w tym ubiegnie, ale w to mi graj 😊 jest taka teoria, ze duzo dzieci w ciazy się wlasnie odstawia, bo podobno mleko zmienia smak.. Nie wiem czy to prawda..🤔
-
Sumireguska wrote:To jaki jest rozkład wizyt na nastepny tydzien? Kto kiedy i jakie wizyty?
Kurcze, Klarcia cos nie odpisuje po tych prenatalnych mam nadzieje ze u niej wszystko oki
Ja! Wtorek usg genetyczne. Niby strach jest, ale dzisiaj już nawet planowaliśmy tan wstępnie wyprawkę, jesteśmy dobrej myśli 😊 Mąż obstawia dziewczynkę, ciągle tylko a mała, dla małej to itp. 🤣 -
Sumireguska przepraszam. Strasznie się zakręciłam ostatnio mamy ciągle awantury z moim M i nie miałam nawet ochoty odpalać komputera.
U mnie wszystko w porządku będzie synek
Mama po przejściach, Sumireguska, Bajka111, Paulina93, unify lubią tę wiadomość
-
Klarciaa wrote:Sumireguska przepraszam. Strasznie się zakręciłam ostatnio mamy ciągle awantury z moim M i nie miałam nawet ochoty odpalać komputera.
U mnie wszystko w porządku będzie synek
Najważniejsze, że z maleństwem wszystko dobrze a reszta też się ułoży. Może to te hormony wszystkiemu winne 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2020, 08:22
Klarciaa lubi tę wiadomość
-
Ja za 2tyg prenatalne...
U nas oboje obstawiamy dziewczynke😂
Jak bedzie chlopczyk, bedziemy mega zaskoczeni! Ale bedziemy sie tak czy inaczej z kazdej plci mega cieszyc i jest nam obojetna...
Ja obstawiam dziewczynke, bo u mnie w rodzinie, poki co na 4 pokolenia urodzil sie tylko jeden chlopak...
A maz przy pierwszym juz marzyl o coreczce, a teraz mowi, ze z kazdej plci sie bedzie cieszyl, ale fajnie byloby miec dwie coreczki...
No ale jak dziecko bedzie takie "espolpracujace" jak siostra, to sie dopiero w styczniu dowiemy, bo moja corka na prenatalnych byla jak dziki zwierz i bez szans na okreslenie plci bylo, chociaz lekarz sie staral😂
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Ja obstawiałam chłopca. Jak myślałam o dziecku to podświadomie zwracałam się jak do niego, nie do niej.
Nasza rozmowa z lekarzem.
- chce pani wiedzieć co będzie?
- oczywiście
- będzie pani miała chłopca albo dziewczynkę 😜
- co będzie wychowam jak swoje 🤣
Ale ostatecznie lekarz obstawia dziewczynkę -
Sumireguska wrote:To jaki jest rozkład wizyt na nastepny tydzien? Kto kiedy i jakie wizyty?
Kurcze, Klarcia cos nie odpisuje po tych prenatalnych mam nadzieje ze u niej wszystko okiSumireguska lubi tę wiadomość