Czerwcowe mamy 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zwariuje do tej godz ! Już nie wiem co ze sobą zrobić 🤣
Ja też za Was trzymam kciuki dziewczyny, Dorrotaaa Ty chyba idziesz na pierwszy ogień dziś 🙂
Moni , leż i odpoczywaj musi być wszystko ok ,ważne ,że się uspokoiło 🥰Dorrotaaa, Madlene28 lubią tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Hej, chciałam do was dołączyć ☺️ tydzień temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Trzeciej ciąży😆 nie powiem była to dla nas niespodzianka nadal chyba jest. Termin w aplikacji pokazuje 22 czerwiec. Na wizytę jestem zapisana na 8 listopada więc jeszcze kupa czasu... Miała to być wizyta kontrolna, ale chyba będzie miała zupełnie inny przebieg
Mam jeszcze pytanko czy taki spadek progesteronu to ok?Dorrotaaa, Kagu3 lubią tę wiadomość
-
Mój lekarz przyjmie mnie dziś popołudniu zobaczyć co się dzieje. Tylko kurde nie będę miała z kim dziecka zostawić... ☹️ Muszę jakoś męża ściągać wcześniej z pracy...
-
Moni** wrote:Mój lekarz przyjmie mnie dziś popołudniu zobaczyć co się dzieje. Tylko kurde nie będę miała z kim dziecka zostawić... ☹️ Muszę jakoś męża ściągać wcześniej z pracy...
Moni** powodzenia, super że tak szybko Cię przyjął, będziesz wiedziała czy to jakiś krwiak może i czy musisz leżeć. A reszta dziewczyn co ma dzisiaj wizyty, powodzenia i trzymam kciuki za dobre wyniki
Moni** lubi tę wiadomość
-
Moni** wrote:Na razie dobrze. Zostałam dziś w domu bo synek też niezbyt dobrze się czuje. Od rana tylko przy podcieraniu trochę krwi. A tak to na wkładce na razie nic. Jednak boję się strasznie. Prawda jest taka że praktycznie w każdej ciąży miałam plamienia. Oprócz tej poprzedniej biochemicznej. Tylko z synkiem raczej to były takie brązowe plamienia. A jak były te krwawe to niestety. Mam nadzieję że jednak teraz będzie dobrze. Lekarz raczej mnie nie przyjmie wcześniej skoro na razie miałam takie jednorazowe krwawienie. Powie mi to co zawsze...
Więc głowa do góry, na początku to się często zdarza. Wtedy trzeba jak najwięcej leżeć, brak luteinę lub duphaston i uważać na siebie.
Wcale to nie tak, ze czerwony kolor od razu oznacza poronienie albo jakieś problemy... natomiast trzeba koniecznie zgłosić się do lekarza.Moni** lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja już po wizycie dzidzia ma 11.9 mm serduszko bije 150/min.Cudownie wszystko w porządku❤❤❤t porodu 04.06.2022,skierowanie na wirusówki
Dawacje znać✊🍀✊🍀Moni**, Madlene28, aannkka, Kagu3, Annie_, TuRuda, Domi93, Mamma-mia, Ona_89', Zuzlo , Puldzia lubią tę wiadomość
-
Dorrotaaa wrote:Ja już po wizycie dzidzia ma 11.9 mm serduszko bije 150/min.Cudownie wszystko w porządku❤❤❤t porodu 04.06.2022,skierowanie na wirusówki
Dawacje znać✊🍀✊🍀Dorrotaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorrotaaa wrote:Ja już po wizycie dzidzia ma 11.9 mm serduszko bije 150/min.Cudownie wszystko w porządku❤❤❤t porodu 04.06.2022,skierowanie na wirusówki
Dawacje znać✊🍀✊🍀Dorrotaaa lubi tę wiadomość
-
Serduszko bije 132/min 🙂
10,6 mm szczęścia .
Termin porodu 08.06.2022 ale według USG 03.06.2022 za trzy tyg się okaże 🙂
Wszystko w porządku ❤️❤️❤️Annie_, Moni**, Kagu3, TuRuda, Mamma-mia, Puldzia lubią tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Hej u mnie tak jak myślałam. Póki co pęcherzyk, ciałko żółtkowe i nic więcej. Mam zrobić bete 2 razy czyli jutro i w piątek i w poniedziałek niezależnie od wyniku do kontroli na 14:15.
Dorrotaaa, Moni** lubią tę wiadomość
-
Madlene28 wrote:Hej u mnie tak jak myślałam. Póki co pęcherzyk, ciałko żółtkowe i nic więcej. Mam zrobić bete 2 razy czyli jutro i w piątek i w poniedziałek niezależnie od wyniku do kontroli na 14:15.
A który u Ciebie tydzień kochana ?
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
nick nieaktualnyMadlene28 wrote:Hej u mnie tak jak myślałam. Póki co pęcherzyk, ciałko żółtkowe i nic więcej. Mam zrobić bete 2 razy czyli jutro i w piątek i w poniedziałek niezależnie od wyniku do kontroli na 14:15.
Ok, już przestalkowałam Twoje posty. Będzie dobrze, pewnie miałaś późną owulacjęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2021, 19:08