Czerwcowe mamy 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja po wizycie w końcu. Na dzień dzisiejszy wszystko ok. Pęcherz w dobrym miejscu umiejscowiony. Nie widać żadnego krwiaka. Nie ma wiadomo jeszcze serduszka ale na też czas to wiadomo. Kolejna wizyta za 2 tygodnie. Ogólnie nie muszę leżeć ale może niekoniecznie podnosić ciężary. Uspokoiłam się ☺️
Annie_, Kagu3, Ana.Ta, Dorrotaaa, Madlene28, Ona_89', Puldzia lubią tę wiadomość
-
Madlene28 wrote:Ja jakoś sceptycznie jestem nastawiona, no ale zobaczymy. Bóg jeden wie jak to będzie 🤷♀️
Musi być dobrze,nie myśl nawet inaczej.
Leć jutro na betę i oby ładnie rosła ,trzymam za to kciuki 🤗🤗
Mamy tu zostać wszystkie razem do czerwca , będzie dobrze kochana 🤗🤗Madlene28, Gosiaczkova lubią tę wiadomość
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Z tą betą też jest problem, bo synek ma zapalenie oskrzeli i nie powinien wychodzić z domu do piątku. Niestety będę musiała zabrać oboje dzieci, bo z racji tego córka nie może chodzić do przedszkola. No i Lipton, że tak powiem. Jeszcze z dziećmi na pobranie krwi. Porażka
-
Madlene28 wrote:Z tą betą też jest problem, bo synek ma zapalenie oskrzeli i nie powinien wychodzić z domu do piątku. Niestety będę musiała zabrać oboje dzieci, bo z racji tego córka nie może chodzić do przedszkola. No i Lipton, że tak powiem. Jeszcze z dziećmi na pobranie krwi. Porażka
-
Madlene28 wrote:10 km do najbliższego. Pomyślę jeszcze czy nie pofatygować cioci do dzieci.. Muszę to jakoś zrobić, ale tak, żeby się nikt nie domyślił
-
nick nieaktualny
-
Madlene28 wrote:10 km do najbliższego. Pomyślę jeszcze czy nie pofatygować cioci do dzieci.. Muszę to jakoś zrobić, ale tak, żeby się nikt nie domyślił
Spróbuj z tą ciocia ,zawsze bezpieczniej dla małego bo jeszcze brakuje aby dalej poszło 🙊🙊
Może powiedz ,że sama się źle czujesz i jedziesz do lekarza??
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Aha, mój lekarz jeszcze kazał brać duphaston 3 razy dziennie i przepisał jeszcze jakiś żel dopochwowo crinone. Znacie to? Byłam w dwóch aptekach i nie mieli na stanie dopiero na zamówienie ale też mi farmaceuta powiedział że jedno opakowanie to ponad 200zl... Przeraziło mnie to trochę bo ja już na leki wydałam ponad 400 zł. 200 wizyta nie wspomnę o betach...
-
Kagu3 wrote:A ja będę musiała, bo mama zacznie dociekać, dlaczego nie wracam do pracy. Pomijam już świetny wpis na ogólnodostępnym grafiku,L4 ciąża,. Także nawet jak się nie chce mówić, to czasami i tak.kazdy się dowie
Niby tak, ale pamiętam jak w ciąży przed synkiem byłam w 5tc i powiedziałam mamie, a ona przypadkiem rozpowiedziała. Byłam zła, a potem wręcz podwójnie zła, bo okazało się, że poroniłam i to ja musialam odkręcać tę informację. Dlatego wolę nie mówić nikomu na tym etapie -
Moni** wrote:Aha, mój lekarz jeszcze kazał brać duphaston 3 razy dziennie i przepisał jeszcze jakiś żel dopochwowo crinone. Znacie to? Byłam w dwóch aptekach i nie mieli na stanie dopiero na zamówienie ale też mi farmaceuta powiedział że jedno opakowanie to ponad 200zl... Przeraziło mnie to trochę bo ja już na leki wydałam ponad 400 zł. 200 wizyta nie wspomnę o betach...
Duphaston znam biorę i ja taka samą dawkę ale ten żel to ja pierwsze słyszę ,na co on jest ?
Oj tak porażka z tymi cenami ...
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Moni** wrote:Aha, mój lekarz jeszcze kazał brać duphaston 3 razy dziennie i przepisał jeszcze jakiś żel dopochwowo crinone. Znacie to? Byłam w dwóch aptekach i nie mieli na stanie dopiero na zamówienie ale też mi farmaceuta powiedział że jedno opakowanie to ponad 200zl... Przeraziło mnie to trochę bo ja już na leki wydałam ponad 400 zł. 200 wizyta nie wspomnę o betach...
Już wyczytalam , nawet nie wiedziałam ,że progesteron jest też w żelu 🙊
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
aannkka wrote:Hej, chciałam do was dołączyć ☺️ tydzień temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Trzeciej ciąży😆 nie powiem była to dla nas niespodzianka nadal chyba jest. Termin w aplikacji pokazuje 22 czerwiec. Na wizytę jestem zapisana na 8 listopada więc jeszcze kupa czasu... Miała to być wizyta kontrolna, ale chyba będzie miała zupełnie inny przebieg
Mam jeszcze pytanko czy taki spadek progesteronu to ok?Tez mam pierwsze dziecko z 2015, tez jestem w trzeciej ciąży, tez mam termin po 20 czerwca i też zapisałam się na wizytę kontrolną a okaże się pierwszą wizytą ciążową
Moni** lubi tę wiadomość