Czerwcowe mamy 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTuRuda wrote:Gratulacje, super wiadomość i szybciutko serduszko i zarodek
Ale wiecie ja się czuję, jakbym wygrała los na loterii..moje ciążę to wieczne mdłości i wymioty a teraz zdrowa ciąża i bez objawów ❤️❤️ oby się nie zaczęło 🙏Gosiaczkova lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, szybkie pytanie: idziecie się szczepić na covid (3cia dawka), grypę i krztusiec? Kagu, gratki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2021, 15:08
Kagu3 lubi tę wiadomość
Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Anakin wrote:Dziewczyny, szybkie pytanie: idziecie się szczepić na covid (3cia dawka), grypę i krztusiec? Kagu, gratki!
Ja to muszę się pierwsza zaszczepić… cały czas coś nam było co chwile jakaś infekcja a jak się wyleczalismy to ważniejsze sprawy były i tak leciało 🤦🏻♀️ Mam nadzieje ze 2 trymestr będzie łaskawy i się uda.
Na grypę się nigdy nie szczepiłam a krztuśca przeszłam 🤷🏻♀️
-
nick nieaktualny
-
Madlene28 wrote:Tak się zastanawiam czy ta wizyta o dzień za wcześnie nie była 🙈 bo skoro teraz beta wyniosła ponad 11tys to może serduszko już jest 🤔
Ja bym chyba nie patrzyła tak , ja miałam betę ponad 16 tys w 5t3d ,a wątpię,że serce by było widać tak wcześnie 🤔🤔
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Po burzy zawsze wychodzi 🌞 , czekamy okruszku ❤️🌈
-
Kagu3 wrote:Mamy to! Pęcherzyk i zarodeczek 1.3 mm ❤️❤️❤️ tp 19.06 5+3. Wszystko pięknie ❤️❤️❤️
Gartulacje!!! Wspaniale wiadomości ❤️❤️❤️Kagu3 lubi tę wiadomość
-
Swoją drogą, powiem Wam że z tymi szczepieniami to człowiek wariuje ... Ki lekarz powiedział ,że On nie będzie namawiał do zaszczepienia się kobietom które są w ciąży bo ani On ani nikt nie wie czy będą jakieś skutki dla dzieciątka negatywne, odczułam ,że dał mi do zrozumienia aby tego nie robić ... Kazał uważać na siebie .
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
Domi93 wrote:Ja bym chyba nie patrzyła tak , ja miałam betę ponad 16 tys w 5t3d ,a wątpię,że serce by było widać tak wcześnie 🤔🤔
Mam takie podejrzenie z 2 powodów: pierwszy jest taki, że w ciąży z małym miałam ponad 12tys i 3 dni później na usg serduszko już biło. Drugi- bo lekarz wyraźnie powiedział, że prawdopodobnie jest już mały zarodek, ale nie widać go jeszcze idealnie, więc nie ma pewności. Aha i w pierwszej ciąży serduszko biło już w 5+5Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2021, 15:56
-
Madlene28 wrote:Mam takie podejrzenie z 2 powodów: pierwszy jest taki, że w ciąży z małym miałam ponad 12tys i 3 dni później na usg serduszko już biło. Drugi- bo lekarz wyraźnie powiedział, że prawdopodobnie jest już mały zarodek, ale nie widać go jeszcze idealnie, więc nie ma pewności
Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Domi93 wrote:Swoją drogą, powiem Wam że z tymi szczepieniami to człowiek wariuje ... Ki lekarz powiedział ,że On nie będzie namawiał do zaszczepienia się kobietom które są w ciąży bo ani On ani nikt nie wie czy będą jakieś skutki dla dzieciątka negatywne, odczułam ,że dał mi do zrozumienia aby tego nie robić ... Kazał uważać na siebie .
Ja się właśnie zastanawiam jak z tym jest bo niektórzy lekarze wrecz polecają się w ciąży szczepić żeby na maleństwo tez przeszło. Jak moja mama się szczepiła w Poznaniu to mówiła ze sporo było właśnie kobiet w zaawansowanej ciąży. Zgłupieć idzie…