Czerwcowe mamy 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySerduszko jeszcze nie bije ale wszystko ok❤️ mam szybkie USG 3.11 sprawdzić serduszkoTuRuda wrote:Gratulacje, super wiadomość i szybciutko serduszko i zarodek

Ale wiecie ja się czuję, jakbym wygrała los na loterii..moje ciążę to wieczne mdłości i wymioty a teraz zdrowa ciąża i bez objawów ❤️❤️ oby się nie zaczęło 🙏
Gosiaczkova lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, szybkie pytanie: idziecie się szczepić na covid (3cia dawka), grypę i krztusiec? Kagu, gratki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2021, 15:08
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Anakin wrote:Dziewczyny, szybkie pytanie: idziecie się szczepić na covid (3cia dawka), grypę i krztusiec? Kagu, gratki!
Ja to muszę się pierwsza zaszczepić… cały czas coś nam było co chwile jakaś infekcja a jak się wyleczalismy to ważniejsze sprawy były i tak leciało 🤦🏻♀️ Mam nadzieje ze 2 trymestr będzie łaskawy i się uda.
Na grypę się nigdy nie szczepiłam a krztuśca przeszłam 🤷🏻♀️

-
nick nieaktualny
-
Madlene28 wrote:Tak się zastanawiam czy ta wizyta o dzień za wcześnie nie była 🙈 bo skoro teraz beta wyniosła ponad 11tys to może serduszko już jest 🤔
Ja bym chyba nie patrzyła tak , ja miałam betę ponad 16 tys w 5t3d ,a wątpię,że serce by było widać tak wcześnie 🤔🤔Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Synek 2022 ❤️❤️ -
Kagu3 wrote:Mamy to! Pęcherzyk i zarodeczek 1.3 mm ❤️❤️❤️ tp 19.06 5+3. Wszystko pięknie ❤️❤️❤️
Gartulacje!!! Wspaniale wiadomości ❤️❤️❤️
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Swoją drogą, powiem Wam że z tymi szczepieniami to człowiek wariuje ... Ki lekarz powiedział ,że On nie będzie namawiał do zaszczepienia się kobietom które są w ciąży bo ani On ani nikt nie wie czy będą jakieś skutki dla dzieciątka negatywne, odczułam ,że dał mi do zrozumienia aby tego nie robić ... Kazał uważać na siebie .Synek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Synek 2022 ❤️❤️ -
Domi93 wrote:Ja bym chyba nie patrzyła tak , ja miałam betę ponad 16 tys w 5t3d ,a wątpię,że serce by było widać tak wcześnie 🤔🤔
Mam takie podejrzenie z 2 powodów: pierwszy jest taki, że w ciąży z małym miałam ponad 12tys i 3 dni później na usg serduszko już biło. Drugi- bo lekarz wyraźnie powiedział, że prawdopodobnie jest już mały zarodek, ale nie widać go jeszcze idealnie, więc nie ma pewności. Aha i w pierwszej ciąży serduszko biło już w 5+5Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2021, 15:56
-
Ojej to rzeczywiście 🙂Madlene28 wrote:Mam takie podejrzenie z 2 powodów: pierwszy jest taki, że w ciąży z małym miałam ponad 12tys i 3 dni później na usg serduszko już biło. Drugi- bo lekarz wyraźnie powiedział, że prawdopodobnie jest już mały zarodek, ale nie widać go jeszcze idealnie, więc nie ma pewnościSynek 2014 ❤️❤️
Sierpień 2020 💔
Synek 2022 ❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Domi93 wrote:Swoją drogą, powiem Wam że z tymi szczepieniami to człowiek wariuje ... Ki lekarz powiedział ,że On nie będzie namawiał do zaszczepienia się kobietom które są w ciąży bo ani On ani nikt nie wie czy będą jakieś skutki dla dzieciątka negatywne, odczułam ,że dał mi do zrozumienia aby tego nie robić ... Kazał uważać na siebie .
Ja się właśnie zastanawiam jak z tym jest bo niektórzy lekarze wrecz polecają się w ciąży szczepić żeby na maleństwo tez przeszło. Jak moja mama się szczepiła w Poznaniu to mówiła ze sporo było właśnie kobiet w zaawansowanej ciąży. Zgłupieć idzie…