CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
lotka1990 wrote:a gdzie można sprawdzić takie dane? Czy akurat w Twojej okolicy są takie szpitale co podają takie dane czy to jest jakaś strona ogólnopolska?
http://szpitale.mazowieckie.pl/page/
Dla innych województw też na pewno jest. Ale ja się zastanawiam na ile realne są te dane, bo jak gadałam z lekarzem i akurat było -9, to powiedział, żeby się tym nie przejmować za bardzo, to i tak jest dobra sytuacja jak na ich szpital.lotka1990 lubi tę wiadomość
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Joaszo, mogę rodzić jutro, więc się piszę, 15-ty fajna data
Ja w Twoim okresie ciąży też się bardzo oczyszczałam.
Zaczęłyśmy o porodach, a ja jeszcze sobie przypomniałam o jutrzejszej wizycie córeczki u lekarza na 11...Już mnie łapią lekkie skurcze...czy to jest coś na rzeczy czy to To..okaże się. Naprawdę chciałabym tę wizytę odbyć i dopiero jutro urodzić, tylko wiadomo nie mam na to wpływu.
I u mnie mąż godzinę drogi z agroturystyki, w godzinach szczytu wolę nie myśleć...też tym się stresuję. najgorzej, ze często zasięg tam do d..y.
Lotka, czyli mniej więcej dobrze policzyłam, na suwaczku powinnam mieć o dwa dni do przodu wdg owulacji, czyli data pełna u mnie 19. U mnie wszędzie zamieszane pod tym względem, jedynie w kalendarzu sobie wpisałam, pamiętam, że pozytywny test owulacyjny miałam w 17 dc - także owu 18-19 dc, a wtedy był mąz w domu i sie udało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 13:29
-
ka_tarzyna wrote:Ogólnopolska strona, ja wpisuję w przeglądarkę szpitale mazowieckie miejsca i się pokazuje:
http://szpitale.mazowieckie.pl/page/
Dla innych województw też na pewno jest. Ale ja się zastanawiam na ile realne są te dane, bo jak gadałam z lekarzem i akurat było -9, to powiedział, żeby się tym nie przejmować za bardzo, to i tak jest dobra sytuacja jak na ich szpital.
-
Zobaczcie, jaką instrukcję obsługi walnęłam dla swojego faceta, żeby nie miał problemów z odróżnieniem ubranek, jak by coś musiał dowieźć do szpitala. Może nie jest to wybitne artystycznie, ale powinien się zorientować
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/881d4df918ba.jpgHa, lotka1990, Alphelia, Agnella, Magda33, Annaya, Andziula_1988, Joaszo, Kropka89, klauuudia, witaminkab, Dika lubią tę wiadomość
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Fasola1234 wrote:Ja kupiłam medele calme żeby nie rozleniwila się ze ssaniem ale ona tak mocno i łapczywie ssie że jej wszędzie leci krztusi się;(
Mam też lovi i też się krztusi. Czasami dostaje też avent i to samo...
Właśnie zastanawiam się nad zwykłym smoczkiem z medeli. -
ka_tarzyna wrote:Zobaczcie, jaką instrukcję obsługi walnęłam dla swojego faceta, żeby nie miał problemów z odróżnieniem ubranek, jak by coś musiał dowieźć do szpitala. Może nie jest to wybitne artystycznie, ale powinien się zorientować
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/881d4df918ba.jpg -
Anitka201 wrote:Ja również myśle nad ich normalnym smoczkiem. Wczoraj próbowałam podać odciągnięte mleko i jak 1 syn pił z Browna bez problemu tak ten ani z Browna ani z calmy nie chce pic..mam nadzieje ze to chwilowe.
Ja będę mogła zaraz sklep z butelkami otworzyć;o ...
Dzisiaj mała ma gorszy dzień . Ładnie spala w nocy a teraz się pręży . Nie wiem czy to kolka czy kupka ja męczy .
-
Te duże łyki robi tylko na początku picia, potem już idzie ładnie. Mamy tą butelkę Aventa
http://allegro.pl/butelka-antykolkowa-avent-classic-125-ml-nowosc-i6592105537.html
jestem zadowolona, chociaż trochę z niej kapie spod smoczka.
ka_tarzyna bardzo przemyślana instrukcjasuper
A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
A czy znacie Pupik żel na wzdęcia?
podobno działa cuda, chyba będziemy testować.
Ma bardzo dobry skład, same naturalne zioła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 15:03
A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
Magda33 wrote:Te duże łyki robi tylko na początku picia, potem już idzie ładnie. Mamy tą butelkę Aventa
http://allegro.pl/butelka-antykolkowa-avent-classic-125-ml-nowosc-i6592105537.html
jestem zadowolona, chociaż trochę z niej kapie spod smoczka.
ka_tarzyna bardzo przemyślana instrukcjasuper
U nas przez cały czas jak pije robi wielkie łyki..
Daje jej teraz z avent i jest lepiej . Mniej się krztusi.
Zastanawiam się czy kupić dr browns czy mam. Ale narazie zobaczę może ten avent wystarczy .Magda33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, na zgagę można brać rennie? Zjadłam trochę wątróbki i tak pali... Zawsze migdały pomagały, a teraz na chwile. Po 30 min znowu zaczyna. Mleko działa na chwile, teraz wypiłam siemię lniane wiec zobaczymy, ale nie wydaje mi się żeby tez na długo pomogło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 16:51
-
Czara, pytałam o to lekarza, gdy męczyła mnie zgaga i powiedział, że można. Ja nie brałam, bo jakoś dawało radę z mlekiem i migdałami, ale miałam w apteczce na wszelki wypadek.
-
Można brać rennie, bo też mi lekarz mówił i farmaceuta w aptece. Ja używam tabletek jak mi nie pomaga już mleko, chociaż one też nie są aż tak rewelacyjne. Mam w sumie receptę od gin na jakieś dobre krople, które natychmiastowo pomagają, ale póki nie mam tak długo utrzymującej się zgagi, na którą inne sposoby nie działają, to ich nie kupuję
11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde, mi migdały zawsze pomagały. Teraz wypiłam to siemię i jest naprawdę dużo lepiej, a chyba już z 2 godziny minęły. Co jakiś czas coś czuje, ale nie jest to już wypalanie przełyku.
Leków staram się brać jak najmniej. Przed ciążą i na początku przyjmowałam taką ilość, łącznie ze sterydem, że teraz najpierw wolę uciekać się do domowych sposobów. Zaczekam jeszcze godzinę i jeśli zgaga wroci to wezmę to rennie...