CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kropka trzymaj się ! U nas do wieczora było marudnie ból brzucha sraczka ulewanie ;(
Joaszko podobno dzieci w kościele to anioły ja też się bałam a mała spala i w ogóle był a super grzeczna jak na siebie .
Ja padam na twarz mała mnie dziś wykonczyla od południa maruda. Mało dziś zjadła;( oby jutro już brzuszek wrócił do normy . Ja też coś zaczynam się rozkładać. A mąż wraca dopiero za tydzień. Samotne matki to mają dopiero przejabne;/Kropka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Strasznie współczuję tych ząbków Kropka, oby noc była przespana.
A jak u Ciebie Fasola?
Joaszo Trzymam kciuki za spokojne chrzciny
a stopy są super
My dzisiaj byliśmy na urodzinach u mojego dziadka, a pradziadka Michałka. Tak strasznie się cieszył, że przyjechaliśmy. Nie mógł oderwać wzroku od małego. To jedyny pradziadek jaki został, więc zależało nam na tych odwiedzinach i jakiś pamiątkowych zdjęciach. Miało to też drugie dno, bo dziadek zawsze był zimny i oschły w uczuciach (nigdy nawet nie zadzwonił do mnie z życzeniami na urodziny), a tu inna twarz, uśmiech i taka szczera radośćwarto było.
Kropka89, Joaszo lubią tę wiadomość
A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
Magda33 wrote:Strasznie współczuję tych ząbków Kropka, oby noc była przespana.
A jak u Ciebie Fasola?
Joaszo Trzymam kciuki za spokojne chrzciny
a stopy są super
My dzisiaj byliśmy na urodzinach u mojego dziadka, a pradziadka Michałka. Tak strasznie się cieszył, że przyjechaliśmy. Nie mógł oderwać wzroku od małego. To jedyny pradziadek jaki został, więc zależało nam na tych odwiedzinach i jakiś pamiątkowych zdjęciach. Miało to też drugie dno, bo dziadek zawsze był zimny i oschły w uczuciach (nigdy nawet nie zadzwonił do mnie z życzeniami na urodziny), a tu inna twarz, uśmiech i taka szczera radośćwarto było.
Mała zrobiła jeszcze dwie luźne kupki A w ciągu dnia zjadła połowę tego co zawsze . Bardzo dużo chlustala mlekiem ;( popołudniu po drzemce bardzo plakala musial ja boleć brzuch zdecydowałam się i dałam jej czopek . Teraz śpi o dziwo spokojnie a na noc zjadła pierwsza normalna porcję mleka. Więc mam nadzieję że już czuje się lepiej .
Moja droga babcia też jest raczej oschla babcia haha a jak przyjechałam z mala to tak się cieszyła i napatrzec się nie mogła haha takie te nasze dzieci uroczeMagda33 lubi tę wiadomość
-
Fasola, to może jak Ciebie też rozkłada to jednak wirus
Zawsze jak mężowie wyjeżdżają to coś się dzieje, kiedy nie trzebażeby chociaż w nocy udało sie przespać i odpocząć.
Prawda, dzieci mamy uroczeA1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
Kropka tulimy Was :*
Kciuki za chrzestja też muszę wreszcie się zabrać za tą sprawę.
Fasola oby już było wszystko dobrze :*
My jutro wracamy po 2,5 tygodnia do domu. Ciekawe co to będzie, tu ciągle ktoś przychodził, mama była i ja zagadywala, w domu będziemy same a coś czuję, że się przyzwyczaiła że ktoś jest. W ogóle jest mega towarzyska.
Dziś zaczęła prostowac Rączki, ale ma zlaczone przed sobą i się wywalaKropka89 lubi tę wiadomość
-
Kropka, strasznie współczuję
my w kryzysowym momencie podaliśmy Pedicetamol, ale niewiele on pomógl. Dentinox miałam wrażenie, że nic nie daje. Polecono nam żel Bonjela, ale w aptekach nie jest dostępny, trzeba zamawiać z allegro, jeszcze go nie kupiliśmy.
Dziewczyny czy u któras z Was nadal męczy się z pobudkami co godzinę?U nas to nadal trwa i tracę nadzieję, że minie.
Ile mniej więcej u Waszych dzieciaczków trwal regres snu i kiedy minął?Kropka89 lubi tę wiadomość
-
Kropka współczuję
U nas logopeda był w szoku ze ma żeby już bo byliśmy 3tygodnie temu i nic nie było widać żeby chociaż dziąsła były opuchnięte.
Summer u nas takie budzenie trwało 2 tygodnie jak wyszły zeby minęło .
Jakie wasze maluchy wydają dźwięki i czy często u dużo podczas zabawy gaworza ? Zaczynamy się z mężem martwić ze ona mało gaworzy logopeda kazał nam spisać jakie dźwięki wydaje . A ona wydaje aaa ej hej oj gej ale nie cały czas kiedyś często robiła uuu teraz nie częściej krzyczy i puszczy ..
Nam logopeda powiedział że za wcześnie na bidon ze słomka , i odradzala nam blw że względu ze mała ma opóźniony odruch wymiotny .
Kropka89 lubi tę wiadomość
-
Michał jak ma dobry humor to najwięcej śpiewa sobie aaaaaaaaaaaaaa a innych sylab używa mało.
Ten regres snu u nas ciągnie się już trzeci miesiąc. Tzn chyba sam regres się już skończył, tylko problemy ze snem zostały.A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
Summer my się zgłaszamy niestety. Pobudki co godzinę są z nami i nie chcą odpuścić. Koleżanki córka się tak budziła i do dziś w nocy ma do 2 pobudek a ma 2,5 roku.... Oby nas to nie spotkało i jak u welonki, żeby wyjdą i pobudki też
Welonka, moja wydaje dźwięki babababa, dziadzia, tatata, mamama, ała, dadada, nie. I dużo krzyczy i piszczy. Lubi siebie słuchać wtedy a najlepiej jak ja naśladuje te jej piski to wydaje z różna długością i różnym natężeniem. (dzia, ma, ta mówi najmniej, ale napisałam jakie dźwięki jej wychodzą)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2018, 10:06
-
Lucy, u nas zęby już są od ponad 3 tygodni, więc przestalam się łudzić, że to ich wina..
Welonka, u nas ostatnio dużo krzyczy "aaaa" jak u Magdy i od tygodnia hitem jest "ba-ba-ba", od dluższego czasu wychodzi jej dŹwięk, ktory brzmi jak "nie"Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2018, 10:11
-
Dziewczyny ! bardzo Wam dziękuję! To niezwykle trudny czas...Jeśli wszystkie siekacze będą wychodzić z taką mocą to czeka nas szaleństwo. Dziś 7 pobudek, każda z krzykiem od razu. Musi go mocno bolec.
Paracetamol w czopku mamy ale może ten pedicetamol w płynie dziś kupię bo może czopek wydala np. z bakiem a ja tego nie widzę ? Może dlatego nie działa? Ech. Teraz padł, oby trochę odpoczął.
Dziękuję Wam jeszcze raz :-* a ja jestem z Wami wstającymi w nocy :-* -
Fasola oby dzisiaj już było lepiej i mała się nie meczyla.
Kropka wytrwałości, oby szybko ten ząbek wyszedł.
Joaszo kciuki za chrzciny.
Welonka moja mała też za dużo nie wydaje dźwięków ostatnio najczęściej jest e, e, e nawet czasami w nocy mnie tak wola
Summer u nas to samo dalej budzimy się co 1-2chociaż wczoraj udało mi się ja przetrzymać dłużej do pierwszej pobudki, jak się już powoli przebudzala wystarczył smoczek i dalej spała i tak to udało jej się przespać 4 h pod rząd od bardzo długiego czasu.
Lucy wow aż tyle już twoja mała potrafi powiedzieć? Jestem pod wrażeniem
Wczoraj moja mała dama skończyła pół roczku i z tej okazji to ona dała rodzicom prezent i zaczęła się obracać z pleców na brzuchfakt faktem tylko w jedną stronę , ale i tak to u nas postep. Teraz w ta jedną stronę obraca się pierw na brzuch a potem na plecy
ćwiczenia na pewno tutaj pomogły plus lusterko, które dostała na Mikołajki właśnie do lusterka zaczęła się przekręcac i pełzać też próbuje do niego, ale to jeszcze nie wychodzi.
Kropka89, Magda33, ka_tarzyna lubią tę wiadomość
-
U nas co do dźwięków to mały mówi "nie" od 3 miesiąca
szczególnie jak się wkurza
także to jest hit, potem mówil dużo aaa i uuu a teraz wychodzi mi czasem mam wrażenie "ma" i "mu" a tez ostatnio coś w stylu "pa" i "ła" no i ciągle skrzeczy na eeeeee. Jak był noworodkiem to tylko to eee było
Teraz dużo krzyczy, piszczy, czasem zakaszle i się cieszy. My mieliśmy podcinane wędzidełko jak miał 2 tygodnie.
-
Niestety u nas ciąg dalszy . Noc była super rano znowu wielka kupka . A przed chwilą 3 luzne . Ja też zaczynam się źle się czuć chce mi się wymiotować;(
Ehh.. A moja mama ma gości i nie za bardzo może mi dziś pomóc . Trzeba jakoś przeżyć ten dzień oby było lepiej -
Ja nie wiem, u mnie żadnych zębów. Nic nie widzę, albo ja nie umie poznać że idą
Dziąsła blade i lekko różowe.A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓