CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ach a moje dziecko dziś zaczęło samo bić brawo
Nawet sobie zabił brawo z okazji zakończenia kąpieli
Mamy z tego dużo śmiechu
Magda33, Lucy010, Anitka201, Joaszo, Dika lubią tę wiadomość
-
Kropka ale fajnie, no Bomba
Mój od wczoraj wyciąga ręce jak go chce podnieśći unosi się razem z głową i plecami, przez co jest mi lżej i łatwiej
Kropka89, Anitka201, Joaszo, Dika lubią tę wiadomość
A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
Sarrra to był jeden lekarz, szukałam takiego 2w1
Kropka, ale musi to słodko wyglądać
Mala moja budzi się z krzykiem od 2 nocek. A jak odkładam to chce na brzuch z tym, że nosem w materac się układawczoraj płakała nawet jak ja braliśmy na ręce. Dopiero się uspokajala jak dostała cyca.
-
Lucy010 wrote:Sarrra to był jeden lekarz, szukałam takiego 2w1
Kropka, ale musi to słodko wyglądać
Mala moja budzi się z krzykiem od 2 nocek. A jak odkładam to chce na brzuch z tym, że nosem w materac się układawczoraj płakała nawet jak ja braliśmy na ręce. Dopiero się uspokajala jak dostała cyca.
-
Sarrra w zgieciach nóżek, stóp i raczek ma suche czerwone. Zaczęlo się jej robić też pod szyja, rozlalo się na klatkę, wyskoczyły nowe plamy na brzuchu i plecach. Są takie czerwone i szorstkie. Pod szyja myślałam, że odparzalo się od śliny, ale za duże się to zrobiło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 07:02
-
Kropka u nas tez postęp bo młodszy zaczął budzić się o 7-7.30! Dzisiaj wstał o 6.50 ale to i tak Ok bo mieliśmy pobodki nawet o 5
co do jedzenia to je ale wcześniej wielkie oczy robił na wszystko co jemu podałam. Wczoraj np zaczął mi płuc podczas jedzenia. Co najlepsze moja mama wczoraj przyszła do nas z ciastkami z lokalnej cukierni i wyłożyłam je na stolik kawowy to młody mało nie wyszedł z siebie tak bardzo chciał się do nich dostać. Oczywiście obszedł się smakiem i dostał chrupka kukurydzianego
Mój tańczy głowa do muzykitzn jak jest włączone radio to momentami wsłuchuje się i zaczyna trzepać głowa w przód-tył i wchodzi na raczki
śmiesznie to wyglada.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 09:18
Magda33, Kropka89 lubią tę wiadomość
-
Brawo musi pięknie wyglądać
moja podnosi rękę jak mówi się część albo przebija piatke. Podnosi pupę do góry aż prostuje prawie nogi i kładzie ją na bok chyba niedługo zacznie przemieszczać się .
Dzisiaj dałam malej słoiczek w którym były już grudki chciałam zobaczyć jak będzie sobie radzić i stwierdzam że jej bardziej tę grudki pasują niż papki więcej nawet zjadła . Mamy problem z wodą nie chce pić przez co jest problem z kupą już daje jej wodę z sokiem jabłkowym z Hippa są bez cukru a teraz mamy swój własny sok tłoczony ze swoich jabłek więc jej mieszam przez cały dzień wypije maks 50ml .
Chyba ktoś mi podmienil dziecko do tej pory spokojna ładnie bawiła się na rehabilitacji nie było płaczu , to teraz od rana do wieczora buczy bo zabawka za daleko bo jest sama bo mama poszła bo nie jest na rękach mam wrażenie że moje dziecko zaczyna wymuszać płaczem ,mały łobuz ściąga skarpetki i śmieje się już jak jest chłodniej to w domu chodzi w samych rajstopach przynajmniej nie muszę ciągle zakładać jej skarpet . -
Kochane dużo zdrowia i spokoju w te Święta! Spędzonych z rodziną i Waszymi kruszynkami:*
Niestety u nas jak zawsze niedoczas Świąteczny haha więc pewnie dług i tutaj nie będę zaglądać.Magda33, Kropka89, welonka, Joaszo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też wpadłam Wam już życzyć wszystkiego co najlepsze na te Święta
żeby wszystkie Wasze problemy zniknęły, żeby maluchy się pięknie rozwijały, żeby dały czasem wypić ciepłą kawę, (co nie Lucy?), no i oczywiście żeby same zasypiały i przesypiały już większą część nocy, aaa i drzemki też niech jeszcze zostaną
U nas z sukcesów to od tamtego razu co podałam wodę w odkręconej butelke to teraz każdego dnia piję raz dziennie wodę. Wczoraj spróbowaliśmy z diody cup i nie mogłam uwierzyć że on wie o co kaman. Chwycił za te uszy kubka i sobie przechylał. Oczywiście asekurowałam kubek bo już miałam wizje że poleci gdzie się da jak się zamachnieza każdym razem też coraz więcej wody trafia do buźki a coraz mniej się wylewa
mały ma przy tym niezłą zabawę: bierze łyk wody i odwraca głowę w stronę taty, patrzy na tatę, jak tata powie "super","bardzo ładnie" albo coś w tym rodzaju to Wiktor bierze kolejnego łyka i tak w kółko oczekuje pochwały
no kupa śmiechu z niego jest
Z gorszych informacji to znów robimy Vojte bo asymetria nam wraca, sam Bobath póki co to za mało:-( no ale mus to mus...
Jutro jedziemy do teściów, 4 godziny w jedną stronę... EeeehMagda33, Kropka89 lubią tę wiadomość
-
Lucy, welonka, i słodko i pięknie o zabawnie
dziś też po kąpieli na przewijaku zabił sobie brawo a teraz jak się obudził na karmienie
śmieje się i bije brawo
zamiast krzyku i płaczu ( Lucy, tak ostatnio mieliśmy też) to mega miła odmiana
U nas wczoraj mega sprzątanie ale już wszystko, nawet świeża choinka stoi, jutro ubieramy. Mały bardzo zainteresowany nowym obiektem :- d może go zmotywuje do pełzania kto wie? jestem przerażona za to że mu rozwalimy pewnie drzemki przez wizyty w święta, ale staram się nie martwić za bardzo...
Zdrowia i pociechy z naszych szkrabów Wam życzę! Dużo przespanych nocy a przynajmniej ich częścidużo śmiechu z maluchami i radości z ich rozwoju
Wesołych Rodzinnych Świąt! Ach pamiętam rok temu w ciąży tu na forum! Jak to leci!
Joaszo, Magda33 lubią tę wiadomość
-
Przesyłam również już dziś Wam wszystkim życzenia. Rodzinnych świąt, pysznych potraw wigilijnych, spokoju i odpoczynku w nocy. Niech wszystkie dzieci rosną nam zdrowo
Joaszo, Kropka89 lubią tę wiadomość
A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
Dziewczy, z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam i Waszym najbliższym przede wszystkim dużo zdrowia i szczęścia. Niech będzie to magiczny i niezapomniany czas
Kropka89, Agnella, Magda33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, życzę zdrowych, spokojnych, przyjemnych, pelnych ciepla rodzinnego i milosci Świąt Bożego Narodzenia
!!!
Ostatnio nie miałam jak czytać postów, taka bylam zabiegana. Nadrobie jutro i chętnie poczytam co U Was.
A co u mnie i Domi...mała pięknie raczkuje, próbuje usiąść...starsza coreczka robiła te rzeczy o wiele później, dlatego jestem tak miłe zaskoczona.
Rozszerzanie diety...słabo idzie...dzis nie bawilam sie w to, bo czasu nie mialam...także sam cyc.
Jeszcze raz wesołych świąt!!!
Kropka89, Magda33 lubią tę wiadomość