CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciekawe te buciki
My dzisiaj kończymy 11 miesięcy. Został ostatni miesiąc beztroski. Ehhh
Michał z tej okazji teraz swiruje w domu, energia go rozpiera. Wszędzie go pełno. Spać się nie spieszy.Anitka201, Kropka89, Annaya lubią tę wiadomość
A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
My od 2 tygodni mamy taki intensywny okres mała zaczęła nam strasznie marudzić. Ciągle albo katar albo kaszel . W łóżku w nocy swiruje . Z zasypianirm też ciężko mimo że chce spać . Mam nadzieję że te okres jej minie. W Piatek moze sie w koncu dowiemy czy bedzue siostra czu brat. Niby miała być 2 dziewczyna ale jakoś nie jestem przekonana.
Kochane spokojnych Świąt dla Was !Kropka89 lubi tę wiadomość
-
welonka wrote:Przyszły nam buty polecane przez ortopede (to nie są buty ortopedyczne)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7c6921ead300.jpg
Ale mamy już normalne buty z gruba podeszwa. Myśle ze będą idealne jak mały zacznie chodzić. Mimo ze to sieciówka to na prawdę je polecam.Maja dzielona podeszwę wiec zginają się na 1/3 długości, są przewiewne i fajnie trzymają się stopy. Dzięki temu ze maja rzep nie spadają. Takie same miał w późniejszym okresie starszak i to były nasze najlepsze buciki. Pamietam ze daliśmy je do obejrzenia rehabilitantce i sama była zdziwiona ze nie ma się do czego przyczepić.
Magda33, Kropka89, Annaya lubią tę wiadomość
-
Anitka super te buciki a jaki przystojniak
moja cały czas chodziła w skarpetach albo w boso ale dostaliśmy zalecenie żeby już kupić te buty i zakładać w domu nie cały czas ale na pare godzin w ciągu dnia bo bardzo krzywi stopę. Te buty są bardzo lekkie jest to cienka skóra a podeszwa piankowa, podeszwa i cały but ładnie pracują nie są to sztywne buty za to kostka jest specjalnie usztywniona. Tylko mamy taki problem że ona bardzo podwija palce buty założę tylko na gola stopę albo cieniutkie skarpetki. Buty nie są wiązane maja zacisk a sznurówki są krótkie nie przeszkadzają.
Od 3 dni Oliwia zaczęła chodzić bokiem przy meblach.Magda33, Kropka89, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
Anitka napisz nazwę tych miękkich niechodkow. Świetnie prezentuje się Leoś
Fasola czekam na wieści czy to chłopak czy dziewczynka.
Welonka Oliwka zuch dziewczyna ;PA1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
Trójko dopiero doczytałam, bardzo współczuje ze chłopcy zachorowali
mam nadzieje ze będziesz mogła czasami wyjść na samotny spacer. Ja cały marzec przesiedziałam w domu, gdy chłopcy mieli ospę.
Magda te buciki to adidas dragon- niechodki. Mamy je po starszym. Akurat te zostawiłam bo i tak starszy jeśli je miał ubrane to do wozka.Magda33 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a jak u Was temat raczkowania i siadania? Czy są jeszcze dzieciaki nieraczkujące i niesiadające?
I pytanie do tych dziewczyn, których maluchy siadają normalnie: czy na początku Wasze dzieci podpierały się rękami w pozycji siedzącej, czy od razu miały się stabilnie wyprostować i manipulować rękami? -
Moja się trochę podpierała rękami na początku, a jak już osiągnęłą stabilizację, to była mega wesoła, że może dwoch rąk na raz używać.
Leira lubi tę wiadomość
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
A jak już jesteśmy w temacie butów. Mąż wraz z rodziną uważają, że ja wymyślam z tym, że dziecko ma mieć nowe buty. Wcisnęli mu ostatnio pełno butów po jego siostrzenicach, bo przecież dobre, super jakościowo itp. Próbuję i tłumacze, że musi mieć dopasowane do swojej stopy, że każde dziecko inaczej tą stopkę ustawia nic nie dociera do nich. Macie jakies twarde argumenty, które mogę im przedstawić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 12:25
-
zielonooka7 wrote:A jak już jesteśmy w temacie butów. Mąż wraz z rodziną uważają, że ja wymyślam z tym, że dziecko ma mieć nowe buty. Wcisnęli mu ostatnio pełno butów po jego siostrzenicach, bo przecież dobre, super jakościowo itp. Próbuję i tłumacze, że musi mieć dopasowane do swojej stopy, że każde dziecko inaczej tą stopkę ustawia nic nie dociera do nich. Macie jakies twarde argumenty, które mogę im przedstawić?
A musisz coś jeszcze dodawać? Nie możesz zignorować ich gadania, skoro nie potrafią przyjąć do wiadomości racjonalnej argumentacji? -
zielonooka7 wrote:A jak już jesteśmy w temacie butów. Mąż wraz z rodziną uważają, że ja wymyślam z tym, że dziecko ma mieć nowe buty. Wcisnęli mu ostatnio pełno butów po jego siostrzenicach, bo przecież dobre, super jakościowo itp. Próbuję i tłumacze, że musi mieć dopasowane do swojej stopy, że każde dziecko inaczej tą stopkę ustawia nic nie dociera do nich. Macie jakies twarde argumenty, które mogę im przedstawić?
Lucy010, summer86 lubią tę wiadomość
-
Leira mój tez się podpierał przy siadaniu, nie trwało to długo. Cały czas zdarza mu się zapominać o trzymaniu równowagi i czasami leci do tyłu podczas zabawy.
Jak muszę komuś wytłumaczyć, to twardym argumentem jest że "Lekarz tak kazał i kropka". Nie wdaje się w dyskusje kto ma racje, bo szkoda czasu na to. każdy wie lepiej. Już przetrawię prawię wszystko (to nie jeden słodki wafelek), ale kwestia butów może zaważyć na całe życie, jak skoślawi nóżki będzie się za nim ciągnęło.A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓