CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuje dziewczyny za polecenia wozkowe
rozejrzę się jutro w akpolu . Ja tez się rozglądam za spacerówka lekka ze względu na wagę i łatwość złożenia
we wrześniu drugi maluch się pojawi to chciałabym mieć tez wózek już z gondola dla malucha
Gratulacje postępów malucha !
U nas mała ma to samo testuje chodzi i tyko pokazuje co chce . Czasem reaguje na nie . A czasem robi na złość . Najczęściej pomaga jak po prostu ja od czegoś odsunę albo odstawię . Kończy się to oczywiście płaczem strasznym ze nie może .Ale czasami nic nie pomaga ze po łapkach dostanie . Ale ogólnie ma etap ze chce wszystko a jak nie dostaje to meczy . Ale trzeba jakoś przetrwać ten etap chodź przyznam ze ten ciągły wymuszany płacz meczy .
Ostatnio tez wiecznie chce na raczki a przyznam ze już mi ciężko ja nosić . Jestem od dziś na l4 i postanowilm ze jak będzie chciała na raczki to będę siadać mama nadzieje ze to pomożeno i chcemy żeby spała w swoim łóżeczku znowu
ale to bardziej dlatego ze jak zjawi się drugi maluch to żeby jakoś przetrwać
-
Lucy010 wrote:https://naforum.zapodaj.net/3c012f0dc3ae.jpg.html
Pierwsze babki z piasku nad jeziorem i moczenie nóg mamy zaliczone. Trzeba było szybko zwiewac, bo mała szła do wody jak miś do miodu.Magda33 lubi tę wiadomość
-
No my już też po roczku
a za tydzień prenatalne.
Mało się odzywamy, bo Adaś przez to że wszystko robił później i wolniej dostał się na ćwiczenia i jeździmy na nie codziennie. Dodatkowo ma wirówki i naświetlanie lampą. I to wszystko przez trzy tygodnie ponad. Robi dzięki tym ćwiczeniom mega postępy, ma pewniejsze ruchy chodzi nam po domu cały czas na niedźwiadka kombinuje jak się da byleby wstać samodzielnie, bo przy meblach mógłby robić już wyścigi.
Pozdrawiamy Was
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/89eb0534e9c9.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0d7003d05bf.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e7974f7e671.jpgMagda33, Leira, lotka1990, zielonooka7, welonka, Kropka89 lubią tę wiadomość
-
Najserdeczniejsze zyczenia dla slodkich rocznych dzieci
Mi na wyjezdzie wpadl z kieszeni telefon do wc i kilka dni musialam teraz nadrobic. Take moje szczescieA1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
Teraz mam stary i juz dodalam post ktory ledwo zaczelam pisac, hehe
Wiec w skrocie. Ja mam MacLarena i trzesie w nim nawet na kostce brukowej. Ale lubie ten wozek, wazy 6,8kg sama skladam i rozkladam go jedna reka. Ten 3w1 jest za ciezki.
Kropka wczoraj jedna kobieta kolo mnie na plazy walczyla zeby rozlozyc namiot i zrezygnowala. Moze to bylas Ty.
Tu jest tyle dzieci malych, a ubrane sa w dresy i przykryte kocami po uszy jak jest 28st. Michal smiga po piasku bez pieluchy, moczy nogi w morzu i smieje sie caly dzien. Trawy sie bal za pierwszym razem ale juz czworakuje bez stresu po wszystkim.
Leira moj wszystko pcha do buzi, staram sie szybko reagowac zeby nie zdarzyl wlozyc. Ciagnie za kable, pcha palce do szuflady, jak mowię nie to sie cieszy i kreci glową. Wydaje mi sie ze to jeszcze dlugo bedzie trwalo. To normalny okres. Trzeba pilnowac i tyle. Nie daje klapsów, nie ma o tym mowy.Kropka89 lubi tę wiadomość
A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
Magda33 wrote:Teraz mam stary i juz dodalam post ktory ledwo zaczelam pisac, hehe
Wiec w skrocie. Ja mam MacLarena i trzesie w nim nawet na kostce brukowej. Ale lubie ten wozek, wazy 6,8kg sama skladam i rozkladam go jedna reka. Ten 3w1 jest za ciezki.
Kropka wczoraj jedna kobieta kolo mnie na plazy walczyla zeby rozlozyc namiot i zrezygnowala. Moze to bylas Ty.
Tu jest tyle dzieci malych, a ubrane sa w dresy i przykryte kocami po uszy jak jest 28st. Michal smiga po piasku bez pieluchy, moczy nogi w morzu i smieje sie caly dzien. Trawy sie bal za pierwszym razem ale juz czworakuje bez stresu po wszystkim.
Leira moj wszystko pcha do buzi, staram sie szybko reagowac zeby nie zdarzyl wlozyc. Ciagnie za kable, pcha palce do szuflady, jak mowię nie to sie cieszy i kreci glową. Wydaje mi sie ze to jeszcze dlugo bedzie trwalo. To normalny okres. Trzeba pilnowac i tyle. Nie daje klapsów, nie ma o tym mowy.
ile teraz trzba liczyć za wypoczynek 10 dniowy nad morzem polskim w hotelu lubpensjonacie
-
Jestem we Władyslawowie. Mam pokoj z łazienką w domu wczasowym za 35zl. od osoby. Cena teraz przed sezonem. W sezonie jest tutaj za duzo ludzi, na plazy nie ma miejsca zeby koc rozlozyc. Teraz jest super. W wakacje trzeba rerwowac wczesniej.A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
Ja też teraz przed sezonem. My wynajmujemy cały domek w Debkach za 200zl. W sezonie jest chyba z 350 ale za to masz cały domek dla siebie. Wiem że to mega dużo, ale my nie wyjeżdżaliśmy od ponad 1.5roku i udało się nazbierać wiec pojechaliśmy po całości
-
Leira to niestety taki etap dzieci w tym wieku. Łucja testuje nas najbardziej z całej trójki. Ciągle musimy mieć oczy na około głowy bo albo z czegoś spadnie albo się o coś uderzy. Ona już nawet nie chodzi tylko biega, wlazi dosłownie na wszystko, otwiera szafki, wywala co może. Tłumacze ale ona zawsze się ze mnie śmieje. Czasami jak coś jej zabiorę albo czegoś nie pozwolę to reaguje histerycznym płaczem. Wtedy zupełnie na to nie reaguję. Trzeba ten etap po prostu przeżyć.
Saraaa my jedziemy w sierpniu do Chłopów. Wynajmujemy domek 6 osobowy i z tego co pamiętam to płacimy 320 za dobę. -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Ja również nadrobiłam i wszystkim roczniakom życzę wszystkiego co najlepsze!!!
My od poniedziałku jesteśmy w szpitalu. Mały miał potworne biegunki i gorączkę, mało siusiał. W poniedziałek rano pojechaliśmy do lekarza ale wieczorem i tak zdecydowałam się na szpital, po tym jak zobaczyłam że z pupy tryska dosłownie woda. Wczoraj był krytyczny dzień. Dziś już jest lepiej. Dostaję kroplówki nawadniające. Wykluczyli rotawirusa i adenowirusy. Czekamy na wyniki posiewu moczu i kału ale najprawdopodobniej to jakaś infekcja wirusowa. Będziemy chyba do piątku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 22:22
-
Joaszo zdrowia dla syna. Musi byc trudno z takim malym w szpitalu.
Joaszo lubi tę wiadomość
A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
Nam mały coś od wczoraj rozpalony się wydaje, w domkach jeść dość gorąco, nagrzewa się i pomyślałam że może się jakoś przegrzał? A może to słońce mimo że jest zawsze pod budka spacerówki i w czapeczce plus oczywiście nasmarowany 50+ hmm ale patrzę w buzie a tam trójki górne nam idą...nasz zębowy sprinter nie daje za wygraną chyba chce mieć wszystkie zęby raz dwa...Także myślę że też od tego może być taki ciepły? Gorączkę mierzyliśmy i nie ma. Tylko straszna maruda. Dużo nosimy i tulimy. Na szczęście daje się też rozśmieszyć
Czy któraś z Was miała/widziala wózek Bebetto 42 sport? Przeczytałam wszystkie poradniki dla wózków rok po roku na necie już chyba i stwierdzam że ceny są tak powalające ze szukam czegoś sama
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny