CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziękuję Welonko. Uspokoiła mnie Twoja wiadomość. U nas wg fizjoterapeuty też jest już w normie, wymaga tylko pracowania nad dobrymi wzorcami. Ja to nawet nie chce żeby on już zaczął chodzić, niech raczkuje ile się da żeby sobie wypracować tą asymetrię
niestety nadal ją widzę, bardzo mnie to martwi bo już tyle czasu rehabilitacji.
Z drugiej strony niektóre dzieci naprawdę późno zaczynają chodzić a szczepienia też nie da się odraczać w nieskończoność.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2019, 21:58
-
nick nieaktualny
-
Welonka Adam w ogóle nie chce jajka w normalnej postaci więc robie z przepisu alaantkoweblw.pl że roztrzepuje się jajo z obranym pomidorem i posiekanymi listkami bazylii i zapiekam jak muffiny w piekarniku. Uwielbia
Leira, Kropka89 lubią tę wiadomość
-
Leira wrote:Gratuluję!
Chociaż mnie dwa siusiory w domu już przerażają, a co dopiero trzy
Hahau u nas też będzie drugi chłopak, Jan Franciszek, ale ja z babskiej rodziny i baaaardzo mi to odpowiada że sami mężczyźni wokół mnieJakaś życiowa odmiana w końcu! No i tyłu mężczyzn mnie potrzebuje
lotka1990 lubi tę wiadomość
-
Ja czuję smyranie od tygodnia już, ale to narazie motylki w brzuchu :p no nam za każdym razem marzyła się dziewczynka, teraz ten pierwszy trymestr był całkowicie inny i miałam cicha nadzieję że się udało no ale widocznie nie dane mi będzie bycie mama dziewczynki :p
-
nick nieaktualnyPrzyznam szczerze że mam cichą nadzieję że to na zęby, ale nic tam nie widzę, nic nowego. Wczoraj wystarczyła jedną dawka leku i do wieczora normalna temperatura a o 3 nad ranem znów rozpalony. Podałam lek, znów spoko. Eeeh. Łudzę się że to ząb ale nawet za specjalnie nie marudzi
-
Dziewczyny, których dzieciaczki zaczynają chodzić, jakiej firmy polecacie buciki na początek? Synek po domu chodzi na bosaka, albo w skarpetkach antypoślizgowych, ale muszę coś kupić na wyjścia, bo ten czort nie usiedzi na miejscu i ciągle chce żeby z nim za rączkę chodzić. Przydałyby się do tego porządne buciki.
-
Ja jeszcze nie znam płci ale nie mogę się doczekać
z jednej strony fajnie mieć parkę ale z drugiej mając już dziewczynke jakoś bym chciała druga ;p więc znając życie skoro chce dziewczynkę to będzie chłopiec :p za tydzień mam prenatalne ale wydaje mi się ze moja gin jeszcze nie powie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2019, 07:36
-
Moira polecam elefanten. Mój M się nie interesowal, nie czytał a jak w zeszłym tygodniu pojechaliśmy po buty powiedział, że wystarczy wziąć w rękę i od razu czuć, że to ten but
pracuje z całą stopa
temat trochę trudniejszy z sandalami. U nas wszystko wyprzedane. Ale okazuje się, że są z pracująca podeszwa w ccc
-
Anna gratuluję chłopca
Widzę, że póki co wszystkie spodziewają się drugiego dziecka tej samej płci, żadnej parki narazie
Wczoraj znalazłam kleszcza w głowie małej. Mieszkamy przy samym lesie, więc niestety trzeba uważać.
Czy posiada, któraś z was wkładkę do fotelika Aeromoov? Sprawdza się?
-
zielonooka7 wrote:Anna gratuluję chłopca
Widzę, że póki co wszystkie spodziewają się drugiego dziecka tej samej płci, żadnej parki narazie
Wczoraj znalazłam kleszcza w głowie małej. Mieszkamy przy samym lesie, więc niestety trzeba uważać.
Czy posiada, któraś z was wkładkę do fotelika Aeromoov? Sprawdza się?