CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Czołem
Jeśli ciąża jest fizjologiczna to śmiało możecie nosić swoje starszaki, inaczej ludzkość by wyginęła
Zieloną herbatę śmiało można pic więcej niż raz dziennie. Trzeba tylko pamiętać o dobowym ograniczeniu teiny, odpowiednika kofeiny. Kofeina i teina blokuje wchłanianie kwasu foliowego, wiec witaminy popijamy wodąJa nadal pije 2-3 kawy z ekspresu dziennie, inaczej nie funkcjonuje, a mój 16-miesięczniak to wulkan energii.
Jutro wizyta, nie mogę się doczekać[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
Ruth wrote:I jak tu obiad rodzinie ugotować?
hihi
Hefe z tego co kojarzę to zielonej i mietowej nie wolno więcej niż raz dziennie..Ale może mam jakieś przestarzałe informacjeostatnio byłam w ciąży 8 lat temu;-)
lekarz tez pozwolił pić ale Noe pije więcej niz dwie dziennie
-
nick nieaktualnyA tu nasza Kropeczka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8895d8259426.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2017, 10:36
Ruth, klauuudia, Ha, Arga, Emisia35, Madzik84, pełnanadziei:}, Marya, Anitka201, Tini, Hefe, Paula2702 lubią tę wiadomość
-
Komcia wrote:Hej dziewczyny! Nie było mnie dwa dni, bo mdłości wyłączają mnie z życia. Całkowicie niefunkcjonuję. Jeśli któraś ma jakieś sposoby to piszczie! Jedyne szczęście, że moją 5cio miesięczną córcię to bawi i śmieje się do łez jak mama się męczy
Lecę nadrabiać 10 stron forum.Komcia lubi tę wiadomość
-
Przepraszam Was dziewczyny dawno się nie odzywalam mieliśmy szalony imprezowy tydzień od piątku do przedwczoraj. Było super ale byłam padnięta żeby coś pisać czytać itd.
Teraz jeszcze od wczoraj mój mały dostał jakiejś wirusowki i wymiotuje biedny
Oby szybko przeszlo...
Ja póki co czuje się bardzo dobrze mdłości dopadaja mnie tylko jak nic nie zjem chociaż to też różnie. Ost miałam mega ochotę na spaghetti zrobiłam zjadlam nie minelo 10 minut i wszystko poszlo... haha ochota na spaghetti pewnie już nie przyjdzie hehe -
nick nieaktualnyklauuudia wrote:tomania dziś miałaś wizytę ? To opowiadaj co i jak
Przepraszam ale już nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić...
Przenieśli mi na wtorek 31.10 a na wizycie wszystko dobrze. Kropeczek ma pięknie bijące serduszko. Termin mam na 20.06 późna owulacja i ma 0,97mmklauuudia, Arga, Madzik84, pełnanadziei:} lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki
Jak dobrze, ze wczoraj był wolny dzień
Co do kawy to już tez nie moge pić, no i nie odrzuciło od mojego ulubionego mleka
No i tak dziwnie sie czuję, raz skaczę z radości pod sufit a innym razem to wszystko i wszyscy(przynajmniej w pracy) mnie wkurzają
Na szczęście nie dzieci, ani mąż -
nick nieaktualny
-
Agnella wrote:Arga, własnie ja swoją córeczkę usypiam nosząc ją, Mała przytulona do mnie przodem, nogi na żabkę. Od wczoraj próbuję na leżąco, biorę córcię na swoje łóżko, przytulam się do niej albo głaszczę po brzuszku i tak usypiamy. Czasami zdarza się, że podczas picia mleczka w foteliku do karmienia uśnie, wtedy tylko przenoszę do łóżeczka.
Lepiej ograniczać noszenie. Ale przecież często to robimy jak tak się popatrzy.
Wiem, że nie tematycznie, ale...Ile Twoje dzieciątko wypija płynów? Moja nie chce pić, jedynie mm. Nie mam na nią sposobu.
Zdrówka dla córeczki. Niestety, chorób u dzieci nie unikniemy, moja pierwszy raz zachorowała tuż przed roczkiem i dostała antybiotyk w syropku.
U mnie mdłości dziś mniejsze, faktycznie, jak się coś podje na chwilę lepiej.
Jeszcze trochę i wejdziemy w II trymestr, więc pod tym względem będzie lżej. -
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny dostałam plamienia
czerwone grudki w śluzie i przy podtarciu
módlcie sie za Nas błagam
zaraz lecę do kliniki
-
Mnie odrzucilo od kawy, wszystkich soków, na początku piłam wodę gaz ż cytryną, teraz już nie mogę. Pije wodę i czasem herbatę.
Dziś czuje się trochę lepiej wczoraj do 15 byla tragedia. Jeszcze tydzień i idę na l4 tak na dwa tygodnie, bo mam dość
-
Marti mam tak samo po prostu tragedia raz się cieszę że fruwam bez powodu większego a za chwilę mam ochotę wszystkich udusić i krzyczeć że jest mi źle...
Wogole niestety mąż najbardziej wyprowadza mnie ż równowagi . W pierwszej ciąży czułam takie jego wsparcie a teraz jest jakoś inaczej i mi smutno bardzo czasem... mówię mu np że źle się czuje i oczekuje nawet nie wiem czego ale napewno nie tekstu takie uroki ciąży albo no co ja Ci poradzę... eeehh normalnie wrrrr... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny