CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:W tym tygodniu miałam nie miec No ale maluchy zrobiły krwawego psikusa wiec trzeba było to skontrolować. Na przyszły tydz miałam juz umówiona wizytę bo potem mój gin ma wolne a to juz bedzie możliwe wizyta serduszkową
Krwawy psikus! Halloween było 2 dni temu, niech więcej mamy nie straszą!Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Będzie dobrze z krwiakami i plamieniami, dużo dziewczyn je ma, mój gin mówi, że co druga jego pacjentka i to nic groźnego, ale wiadomo trzeba kontrolować. Sama przechodziłam je w dwóch ciążach. No własnie, może dzieciątka już dadzą spokój i nie będzie krwawych psikusów, starczy
Marti, jak się czujesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2017, 21:52
Marti83 lubi tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Dziewczyny, powiedzcie mi, czy na USG genetyczne wybieracie się prywatnie czy na NFZ? Ja mam skierowanie na NFZ, ale tam nie chcą pappy, nie wiem tez, jaki mają sprzęt. Wiem tylko, że doktor, który je robi jest dopiero w trakcie specjalizacji. Mam też wzięty termin prywatnie i ciągle się waham, co robić.
Anna, ja bym szła prywatnie i to tylko do gina, który ma certyfikat PTG. Chyba nawet mama ginekolog w którymś poście wspominała, żeby sprawdzać to przed USG genetycznym. Listy lekarzy, którzy zdali egzamin w danym roku są dostępne w internecie.
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki, przepraszam, że wczoraj już się nie odezwałam, ale bardzo się martwiłam i idąc za Waszą radą zażyłam jeszcze nospę i położyłam się do łóżka. Poczytałam trochę książkę i odstresowałam się. Wieczorem już było czyściutko i dziś rano też, uff Mam nadzieję, że będzie już dobrze. Do pracy przyjechałam bo czuję się dobrze, ale wiadomo, ze jak będzie mi słabo to wezmę wolne. Zastanawiam się czy już powiedzieć w pracy czy jeszcze trochę poczekać. Rodzina na razie nic jeszcze nie wie… Z jednej strony wolałabym mieć to już za sobą, że w razie jakby mi się cos działo, było np. słabo to kierowniczka wiedziałaby co mi jest, ale z drugiej strony wolałabym poczekać jeszcze przynajmniej do końca listopada
Oczywiście dziękuję za wsparcie:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 07:18
-
Marti83 ja powiedziałam w pracy dyrektorce, ale w sumie i tak już się domyslala. Ż pewnością stopniowo powiem wszystkim, bo widzą jak mało wydajnie pracuje. Koleżanka już wie i też się domyslala. Myślałam, że powiem dopiero w grudniu, ale ciężko utrzymać w tajemnicy w 8 osobowym zespole, gdzie wszyscy się już trochę znamy. No i planuje iść na jakieś l4.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 07:53
-
Marti oszczędzaj się w tej pracy a jeśli czujesz, że może coś być nietak to lepiej powiedz im... ja też miałam się wstrzymać z ta informacja do końca listopada ale się nie udało...
Wczoraj znów plamilam... Ale dzisiaj znów czysto.. mam nadzieję, że to na prawdę nic poważnego... staram się nie myśleć o niczym negatywnym... I wierzę, że za tydzień usłyszę same dobre informacje.
Aniołki ♡♡
01.06.17 12tc [*]
30.12.17 16tc [*]
Inwersja chromosomu 7 u męża
Zdrowa dziewczynka
22.09.19
-
Witaminka a kiedy powiedziałaś? Wiem, ze moja szefowa nie będzie zbyt zachwycona, bo już dwie u mnie w dziale są na macierzyńskim. No ale u mnie w dziale jest ok 25 osób, więc sobie poradzą.
Hefe trzymam mocno za Ciebie kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2017, 08:48
-
Dziewczyny was nadrobić graniczy z cudem
u mnie sporo pracy więc nawet nie mam czasu do Was zaglądać, piękne zdjęcia USG i gratuluje wszystkich udanych wizyt
kochane, które plamicie - na pewno będzie dobrze, trzymam za Was wszystkie kciuki! :*
U mnie wizyta w poniedziałek o 13, nie mogę się doczekać! Która jeszcze wizytuje w pon?Marti83, Marlena24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marlena24 wrote:Ja jeszcze mam jeszcze wizytę w poniedziałek i jestem dokładnie w takim samym tygodniu i dniu co Ty teqz;)
Jestem ciekawa czy i tym razem wg USG data porodu mi wyjdzie jak ostatnio, bo ogólnie wg OM powinnam być już w 11 tygodniu teraz, ale miałam nieregularne cykle więc pewnie dlatego ciąża młodsza. -
pełnanadziei:} wrote:Hej Dziewczyny
jak Wam mija dzień ?
Dziś rano jak wstawałam to mnie mega bolało biodro ale już przeszło - pewnie kości rozchodzą
Brzuch mam już jak w 4 msc :p przez te wzdęcia oczywiście:)
Tegz ja mam 14 dzień po Tobie -
nick nieaktualnyteqz wrote:Dziewczyny was nadrobić graniczy z cudem
u mnie sporo pracy więc nawet nie mam czasu do Was zaglądać, piękne zdjęcia USG i gratuluje wszystkich udanych wizyt
kochane, które plamicie - na pewno będzie dobrze, trzymam za Was wszystkie kciuki! :*
U mnie wizyta w poniedziałek o 13, nie mogę się doczekać! Która jeszcze wizytuje w pon? -
teqz wrote:Co ile będziesz mieć wizyty?
Nie wiem jeszcze, teraz na wizycie 14 lekarz założy mi kartę ciąży i już mam przyjść z wynikami badańPorównując wizyty innych dziewczyn to ja niewiele się chyba dowiedziałam
Następna wizyta to będzie prenatalna pewnie, chyba że z bliźniakami jest inaczej i częściej trzeba chodzić
A Ty wiesz co ile wizyta ?
-
nick nieaktualny
-
pełnanadziei:} wrote:Nie wiem jeszcze, teraz na wizycie 14 lekarz założy mi kartę ciąży i już mam przyjść z wynikami badań
Porównując wizyty innych dziewczyn to ja niewiele się chyba dowiedziałam
Następna wizyta to będzie prenatalna pewnie, chyba że z bliźniakami jest inaczej i częściej trzeba chodzić
A Ty wiesz co ile wizyta ? -
Witam
wczoraj miałam leniwy dzień, dziś obiecałam sobie, że wezmę się za sprzątanie w domu, ale jakoś nie mogę się zebrać
Odprowadziłam córę do przedszkola, bo dziś mają dzień przebierańca w postaci bajkowe-córa przebrała się za Hello Kittypotem poszłam oddać krew na TSH, wróciłam do domku zjadłam śniadanie i byczę się przed TV. Ale chyba czas wziąć się do pracy, bo samo niestety się nie zrobi
A jaka u Was pogada? Jest gdzieś u Was to słoneczko? Bo u mnie co chwilę pada
Miłego dnia :*