X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
Odpowiedz

CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018

Oceń ten wątek:
  • Hefe Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnella dzieki za wsparcie i slowa potrzymujace na duchu... ja mam nadzieje, ze tak jest jak mowisz i bedzie wszystko dobrze. Bo tutaj w szpitalu nie okreslili sie co to jest za czarna plamka na usg.
    Z dwojga zlego ciesze sie ze plamienie jak juz wystepuje to nie trwa dlugo... schodzi troche krwii, pozniej juz tylko taka ciemna krew jakby resztki ktore gdzies tam zostaly w srodku i tylko na papierze.... i nie sa to jakies bardzo duze ilosci. najwiecej bylo w zeszly piatek... i od tego czasu mialam jeszcze 2 razy plamienie.
    Wytrwam jeszcze tydzien i bede wiedziala od polskiego lekarza co sie tam dzieje...

Chyba te mdlosci kazda z nas przezywa po swojemu :P

Aniołki ♡♡
    01.06.17 12tc [*]
    30.12.17 16tc [*]
    Inwersja chromosomu 7 u męża
    Zdrowa dziewczynka
    22.09.19
    qq87e6yduhlo9sl3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2017, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruth wrote:
    Emisia .moja mama nam tak robiła <3 uwielbiałam z kakao...eh ale mi przypomniałaś <3
    Takie smaki z dzieciństwa :)
    Ja posypywałam cukrem :)
    Lane kluski jeszcze bardzo lubiłam :)

• welonka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam wyniki jak nie jedno to drugie krwiomocz juz jest delikatny prawie w normie , to teraz wyszły liczne kryształy szczawianu wapnia (taka miałam kamice nerkową) i do tego liczne bakterie wryy

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2017, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś dziś wizytuje?

• Madzik84 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja :) o 17 usg

tomania2806 lubi tę wiadomość

[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc)
  • klarunia1978 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarrrra wrote:
    stanie? a co się dzieje? chodzi o objawy ciążowe czy przeziębienie?
    Kilka rzeczy po pierwsze niestety mamy rodzinie anginę, rozwalił mi się żołądek od ogromnej ilości leków nie momentami aż mnie skręca, a właśnie wisienką na torcie są mdłości.

qq87krhmjgas4avj.png
    Aniołki:2016[*] 2016[*] 2017[*]
    Mama 4 kobietek:)
    Z. Ashermana, Mthfr, AMH 0.2, pai1, cukrzyca

Córeńko kocham Cię nade wszystko.
  • eunice. Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 18:19

bl9c6iye5ipn0gv6.png
    w5wqjw4zjdm5vewv.png
    iv09df9h9ufd8f4g.png
    [*] grudzień 2015. Puste jajo płodowe.
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruth wrote:
    Dziewczyny ja mam pytanie z innej beczki..moje obie ciąże były "letnie" więc nie miałam tego problemu..muszę kupić kurtkę na zimę, bo za dwa tygodnie ruszamy na weekend na Zakopane..a tam już śnieg ;-)

Jakim rozmiarem mam się sugerować, żeby nie wtopić :/ czy wystarczy, że kupię jeden rozmiar większy i do 5 miesiąca ciąży pochodzę? O.o
    Ja ma dokładnie te kurtkę : https://goodlookin.pl/product-pol-5972-KURTKA-Z-PUCHEM-NATURALNYM-KHAKI-8071.html#close_popup
    I wiem ze ogarnę w niej cała ciąże. Jest ciepła bo puchowa, fajnie się układ, węższa w ramionach i szersza dołem. Ja mam 178 cm wzrostu jakieś 63-64 kg wagi i kupiłam rozmiar „m” z tego względu ze jestem zmarzluchem i muszę mieć pod spodem ciepły sweter. Normalnie nosze rozmiar „s”.

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dzisiaj spadek mocy. Ból głowy i mdlosci normalnie kac gigant :-( do tego zwali mi się cały dom ludzi bo mam urodziny.

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eunice, a jaki problem z tym kebabem? Jeśli masz ochotę to stawiaj sprawę na ostrzu noża o wymagaj zeby mąż kupił :-)

• Kitulec Koleżanka

Wysłany: 3 listopada 2017, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka to wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka dla Ciebie i dzidzi :)
    Oby goście mili byli i przyjemnie, żebyście czas spędzili :)

Anitka201 lubi tę wiadomość

14.11.2006r. -syn
    03.02.2012r-córka
    34bw3e3k6vr9gg5v.png
  • pełnanadziei:} Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Ja mam dzisiaj spadek mocy. Ból głowy i mdlosci normalnie kac gigant :-( do tego zwali mi się cały dom ludzi bo mam urodziny.

Wszystkiego najlepszego ! :):)

qskyyx8duozh2ovq.png

• Tròjka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po długiej przerwie :) niestety ledwo żyje przez mdłości i wymioty i spanie w ciągu dnia :P
    W zeszły poniedziałek widziałam maluszka i serduszko, niestety również jestem szczęśliwa posiadaczką krwiaka :/
    Serio łącze się z wami w bólu z tym samopoczuciem...dziś robiłam młodszemu jajecznicę na śniadanie to musiałam zwymiotować do zlewu...
    Gratuluję wszystkim dobrych wieści i trzymam kciuki za następne wizyty :)

f2w3rjjgku0ijq5v.png
  • Tròjka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:

Wszystkiego co najlepsze oby impreza się udała:)

f2w3rjjgku0ijq5v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2017, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Sto lat!!!
    Spełnienia marzeń :)

• Ruth Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anita chudzinko <3 wszystkiego najlepszego!!

Dziękuję za rady :-)

f2w3rjjgkyeh1vkk.png
  • Hefe Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:

Wszystkiego co najlepsze, najpiekniejsze i najcudowniejsze! :)

Aniołki ♡♡
    01.06.17 12tc [*]
    30.12.17 16tc [*]
    Inwersja chromosomu 7 u męża
    Zdrowa dziewczynka
    22.09.19
    qq87e6yduhlo9sl3.png
  • _nina_ Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eunice. wrote:
    Och jakby nie piątek to bym chyba męża ubłagała, żeby mi tego kebaba przywiózł...:) Tylko właśnie boję się, że i tak zwrócę.
    Właściwie to nie mam co jeść, bo jak miałam na zakupy pójść to młoda się rozchorowała, a wieczorem już odpuściłam, bo uznaliśmy z mężem, że zjemy dziś na obiad makaron z cukrem.

My mieliśmy makaron z serem :)
    Ja sobie sama zrobiłam "kebaba". Kapusta czerwona, pomidor, ogórek zielony i kiszony, papryka, ogromna ilość sosu tzatzyki i nadziałam tym wszystkim zwykłą bułkę. Coś pysznego. Bez mięsa, bo w kebabie najbardziej smakują mi właśnie pozostałe produkty ;)

• _nina_ Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2017, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:

Zatem życzę ci lepszego samopoczucia i dużo sił, żebyś wytrzymała do końca imprezy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2017, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my dzisiaj zaczynamy 11 tc ;D

klauuudia, klarunia1978, Kiki1916, anna23, pełnanadziei:}, Anna Stesia, Madzik84, Anitka201, Kropka89 lubią tę wiadomość

‹‹ 173 174 175 176 177 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ