CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnella dzieki za wsparcie i slowa potrzymujace na duchu... ja mam nadzieje, ze tak jest jak mowisz i bedzie wszystko dobrze. Bo tutaj w szpitalu nie okreslili sie co to jest za czarna plamka na usg.
Z dwojga zlego ciesze sie ze plamienie jak juz wystepuje to nie trwa dlugo... schodzi troche krwii, pozniej juz tylko taka ciemna krew jakby resztki ktore gdzies tam zostaly w srodku i tylko na papierze.... i nie sa to jakies bardzo duze ilosci. najwiecej bylo w zeszly piatek... i od tego czasu mialam jeszcze 2 razy plamienie.
Wytrwam jeszcze tydzien i bede wiedziala od polskiego lekarza co sie tam dzieje...
Chyba te mdlosci kazda z nas przezywa po swojemuAniołki ♡♡
01.06.17 12tc [*]
30.12.17 16tc [*]
Inwersja chromosomu 7 u męża
Zdrowa dziewczynka
22.09.19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarrrra wrote:stanie? a co się dzieje? chodzi o objawy ciążowe czy przeziębienie?
-
Ruth wrote:Dziewczyny ja mam pytanie z innej beczki..moje obie ciąże były "letnie" więc nie miałam tego problemu..muszę kupić kurtkę na zimę, bo za dwa tygodnie ruszamy na weekend na Zakopane..a tam już śnieg
Jakim rozmiarem mam się sugerować, żeby nie wtopićczy wystarczy, że kupię jeden rozmiar większy i do 5 miesiąca ciąży pochodzę?
I wiem ze ogarnę w niej cała ciąże. Jest ciepła bo puchowa, fajnie się układ, węższa w ramionach i szersza dołem. Ja mam 178 cm wzrostu jakieś 63-64 kg wagi i kupiłam rozmiar „m” z tego względu ze jestem zmarzluchem i muszę mieć pod spodem ciepły sweter. Normalnie nosze rozmiar „s”. -
Witam się po długiej przerwie
niestety ledwo żyje przez mdłości i wymioty i spanie w ciągu dnia
W zeszły poniedziałek widziałam maluszka i serduszko, niestety również jestem szczęśliwa posiadaczką krwiaka
Serio łącze się z wami w bólu z tym samopoczuciem...dziś robiłam młodszemu jajecznicę na śniadanie to musiałam zwymiotować do zlewu...
Gratuluję wszystkim dobrych wieści i trzymam kciuki za następne wizyty -
nick nieaktualny
-
Anitka201 wrote:Ja mam dzisiaj spadek mocy. Ból głowy i mdlosci normalnie kac gigant
do tego zwali mi się cały dom ludzi bo mam urodziny.
Wszystkiego co najlepsze, najpiekniejsze i najcudowniejsze!Anitka201 lubi tę wiadomość
Aniołki ♡♡
01.06.17 12tc [*]
30.12.17 16tc [*]
Inwersja chromosomu 7 u męża
Zdrowa dziewczynka
22.09.19
-
eunice. wrote:Och jakby nie piątek to bym chyba męża ubłagała, żeby mi tego kebaba przywiózł...
Tylko właśnie boję się, że i tak zwrócę.
Właściwie to nie mam co jeść, bo jak miałam na zakupy pójść to młoda się rozchorowała, a wieczorem już odpuściłam, bo uznaliśmy z mężem, że zjemy dziś na obiad makaron z cukrem.
My mieliśmy makaron z serem
Ja sobie sama zrobiłam "kebaba". Kapusta czerwona, pomidor, ogórek zielony i kiszony, papryka, ogromna ilość sosu tzatzyki i nadziałam tym wszystkim zwykłą bułkę. Coś pysznego. Bez mięsa, bo w kebabie najbardziej smakują mi właśnie pozostałe produkty -
Anitka201 wrote:Ja mam dzisiaj spadek mocy. Ból głowy i mdlosci normalnie kac gigant
do tego zwali mi się cały dom ludzi bo mam urodziny.
Zatem życzę ci lepszego samopoczucia i dużo sił, żebyś wytrzymała do końca imprezy.
Anitka201 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny