CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
klauuudia wrote:Scarlett jak podchodzisz do tematu dźwignia? No bo w naszym przypadku to raczej nieuniknione jest...
-
Ola31 tak jestem po cc i teraz chce również cc . Mój lekarz w sumie nic nie mówił już później na temat blizny. Na początku tylko tyle żeby wstrzymać się rok ż kolejna ciąża żeby wszystko ładnie się zroslo i jak pytałam podajrze po pol roku to robiła USG i stwierdzila że jeszcze powinnam poczekać i pytałam ja dlaczego no to stwierdzila że właśnie blizna się może rozejsc... Ale czy ktokolwiek Wogole słyszał o taki. Przypadku?
-
nick nieaktualny
-
Z radością czekam na swoje czerwcowe szczęście i chciałabym dołączyć do grupy:)
termin z BBF 2.06
dziś pierwsza wizyta u gin:))
beta 20dpo- 1900
23dpo- 6500
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2017, 09:39
Madzik84, Marya, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
klauuudia wrote:Ola31 tak jestem po cc i teraz chce również cc . Mój lekarz w sumie nic nie mówił już później na temat blizny. Na początku tylko tyle żeby wstrzymać się rok ż kolejna ciąża żeby wszystko ładnie się zroslo i jak pytałam podajrze po pol roku to robiła USG i stwierdzila że jeszcze powinnam poczekać i pytałam ja dlaczego no to stwierdzila że właśnie blizna się może rozejsc... Ale czy ktokolwiek Wogole słyszał o taki. Przypadku?1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
3 szczescie Wanessa 1 rok
odmawiajmy modlitwe do sw. Rity -
KacperekiOliwka wrote:Witam jestem z wątku styczniowo lutowego czasem podczytuje tak pozostałe wątki, bo sama mam ten sam problem co Ty... to będzie już moja 3 cesarska... jestem w 25 tygodniu ciazy a najmłodsza pociecha ma dopiero rok i też ciągle martwi mnie ze muszę ją nosić zwłaszcza jak odprowadzać synka do i po przedszkolu na zakupy.. teraz jestem na luteine bo chyba od tego dźwignia miałam już troszkę zanisko dziecko i lekarz przepisał... mi lekarz mówił ze wcześnie jak po cesarce zaszlam W ciążę ale teraz musimy na spokojnie sie trzymac bo nic się nie powinno rozejsc.. pozdrawiam wszystkie czerwcowki i życzę spokojnych i nudnych ciaz
Dziękuję kochana że się odezwałaś. Dobrze że dostałaś luteine pomoże napewno ów wszystko będzie dobrze. Postaraj się uważać na siebie jak najwięcej i w miarę możliwości oszczędzać ale z malymi szkrabami nie jest to łatwe... będzie dobrze -
klauuudia wrote:Ale zobacz że ja byłam dwa dni wcześniej i wyszedł mi wtedy termin 3 dni wcześniej. To już prawie tydzień a to w przypadku maluszka i pęcherzyka to ogromna różnica.
Moim zdaniem jest ok.
Kiedy następna wizyta?
Kolejna 16 października na NFZ tak jak dzisiaj. Byłam u mega sympatycznej Pani ginekolog. A mam termin jeszcze prywatnie na 10 października.Pierwsze dziecko: 2 cs ❤️23.09.2017 - dwie kreski