CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
palusia171 wrote:100krotka, ja mam wizytę na 16:30. Ale już w poniedziałek mam zrobić badania krwi i ten cały Test Pappa. A Ty ma którą masz wizytę?
Ja wczorajszy dzień zaliczam zdecydowanie do najgorszych ciążowych dni. Cały dzień miałam okropne mdłości, ból głowy, wymioty...Nie polecam nikomu...Musiałam się zmusić żeby cokolwiek zjeść, bo samo otwarcie lodówki potęgowało mdłości...Dziś nie czuję się najlepiej,głowa boli,ale jest lepiej niż wczoraj. Cały dzień sobie wmawiałam, że to złe samopoczucie będzie mi wynagrodzone za 8 miesięcy,takie cierpienie ma sens.
Miłego świętowania,Dziewczyny.Ja jestem poznanianką, więc na pewno zjem dziś rogala marcińskiego.
A może któraś z Was też jest z Poznania?
Nasze Dzieciątko 11t6d [*] -
Ja jestem z Rudy Śląskiej:D
tomania2806, malka lubią tę wiadomość
-
Hej Kobietki:)
Hefe gratulacje pięknego dzieciątka!
Moje cialo chyba przyzwyczaja sie do blogoslawionego stanu bo mdlosci sporadyczne i piersi mniej bola, mam nadzieje ze wszystko w porzadku.
Zauwazylam tylko ze jak za bardzo sie przedzwigam to boli mnie krzyz.
Co do polakow za granica i ich zachowania, ja osobiscie nie mialam doswiadczenia ale osoba z mojej bliskiej rodziny w Szkocji w drugim dniu pobytu zostala napadnieta i okradziona. Przez kogo? Przez PolakowEh...
BettyCatriona lubi tę wiadomość
-
Hej, długo nie pisałam bo ciężki tydzień myślałam że mdłości juz przeszły a nie dość ze wróciły to mocniejsze, normalnie boje się brać duphaston bo zauważyłam że po tabletce gorzej
Co do Polaków za granicą to mam takie same zdanie, 5 lat mieszkałam w Hiszpanii i ciesze się że wróciłam mimo że tam zostali rodzice i rodzeństwo
Ja jestem rocznik 86 i drugie dziecko z różnicą 11 lati jestem z Zabrza
malka, BettyCatriona, tomania2806 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane
ja w końcu trochę ogarnęłam sprawy i mogłam usiąść i poczytać was trochę a jest co nadrabiać.
U mnie małe miany co do terminu ma na 15 czerwca ale mam usg prenatalne 27.11 które tez może zmienić te datewe wtorek mój synek ma swoje pierwsze urodzinki
U mnie wymioty wieczorem i sporadycznie ale jednak są.
z dzidzia ok wszytko. U nas dzisiaj wieje strasznie i zimno bardzo 8 stopni tylko. a Mieszkam W Nysie woj opolskie. Pozdrawiam i miłego swięta
p.s. który link wklejacie że takie zdjątka mozecie dodac do postu??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, dzięki, jestem spokojna z tym TSH w takim razie.
Jestem z Białegostoku.
Teraz się lenię, za to rano szaleństwo porządkowe, mycie podłóg itp. Mąż w delegacji, ale będzie wieczorem. Także dzień z córeczką
Wczoraj jak byłam drugi raz u bratowej w szpitalu, pomyślałam...ale maleństwo, takie drobne mimo 3980 gr, niedługo mnie to czeka. Dziwnie na ręce maluszka się brało, niby nie wypadłam z wprawy, ale taka kruszyneczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2017, 14:33
-
nick nieaktualnyDoris:) wrote:dziewczyny,a wy tez przed kzdą wizytą u lekarza się tak stresujecie?Ja niby 3 ciaza,a dalej głupia;)
Nie przypominam sobie,żebym w pierwszej w ogóle się denerwowała...
Raczej nie mogłam doczekać się wizyty,żeby maleństwo zobaczyć i tyle...
Teraz też czekam,ale do tego schizuję strasznie!
Aż sama siebie nie poznaję -
nick nieaktualny