CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Moge dołączyć, mam termin na 20 czerwca 2017, pozdrawiam mamusie.
Czuje sie ok, 6.11 potwierdzona akcja serca dzidziusia. Dzisiaj wizyta u dentysty zeby ok. Popoludniu endokrynolog. Nastepna wizyta u gina 27.11.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 14:13
pełnanadziei:}, Wonderland, Marya, Barbarka1984, Madzik84, Anna Stesia, witaminkab, ewulek lubią tę wiadomość
-
U mnie wigilia będzie w domu. Przyjdą rodzice, przyjada teściowie, babcia z ciocią, każdy coś zrobi. Mysle, że nie będzie żle, bo ja jedynie sałatkę z majonezem będę robiła.
wiedzą o ciązy, więc każdy bedzie chciałodciążyć na swój sposób.
Dla mnie to wygodniejsze też, ponieważ, teściowiepóki co mieszkają 60 km od nas,zawsze były dwie świąteczne wieczerze - u moich rodziców i teściów.
Dziewczyny, a ja panikuje, bo używam na co dzień kremu AA sorbet owocowy, a tam chyba kwasy owocoweOlejek z passiflory i aceroli, związki cukrowe.
http://www.rossmann.pl/Produkt/AA-Hydro-Sorbet-krem-multinawilzenie-regeneracja-cera-sucha-bardzo-sucha-50-ml,413744,7092
Zaraz z córką do lekarza się zbieram, a mdli na maksa.
Kropka89 lubi tę wiadomość
-
Agnella, zerknęłam sobie na skład tego kremu. Nie ma tam kwasów owocowych. Osobiście nie lubię drogeryjnych kremów, bo "szału nie robią", ale nie sądzę żeby mógł zaszkodzić. Konserwantem jest dość kontrowersyjny fenoksyetanol, ale jeśli nie używasz dużej ilości kosmetyków nim konserwowanych, to powinno być ok. Jeśli Cię nie podrażniają te minimalne ilości ekstraktów roślinnych, to ja bym się nie martwiła
Agnella, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
U mnie wigilia prawdopodobnie będzie u mojej mamy, albo zrobimy u siebie. Bardzo spinać się nie będę. Na dniach będę robić ciasto na piernik.
Ogólnie, to dzisiaj mam totalny zjazd. Mdłości od rana, nic nie pomaga. I jeszcze info, że prenatalne 18.11 odwołane, bo nie ma lekarza.... Umówiłam się na 25. To będzie 13+3, mam nadzieję, że dzieciaczek nie przyspieszy, bo będą tylko trzy dni zapasu, żeby móc zrobić i poprawnie zinterpretować USG...Kropka89 lubi tę wiadomość
-
A_n_k_a_80 wrote:Witam
Czuje sie ok, 6.11 potwierdzona akcja serca dzidziusia. Dzisiaj wizyta u dentysty zeby ok. Popoludniu endokrynolog. Nastepna wizyta u gina 27.11.
Witaj Anka80A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA_n_k_a_80 wrote:Witam
Czuje sie ok, 6.11 potwierdzona akcja serca dzidziusia. Dzisiaj wizyta u dentysty zeby ok. Popoludniu endokrynolog. Nastepna wizyta u gina 27.11.zapisałam cię na naszej liście.
A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj jestem bardzo słaba. Tak słaba że z łóżka nie umiem wyjść nawet na 10 min. Boję się że przeziębienie zamiast wyleczyć to w chorobę się przemienilo. Mięśnie też dziwnie czuje . Może też sami leżenie id 1,5tyg sprawia że nue mam kondycji. Witryna na usg za 3 dni.
-
malka wrote:Agnella można wszystkie sery byle by były z mleka pasteryzowanego. W sklepach raczej wszystkie są z pasteryzowanego, lepiej nie jeść żadnych serów domowych, kupionych gdzieś na wsi czy w górach bo nie wiadomo z jakiego mleka je robią.
-
Marya wrote:Witaj
zapisałam cię na naszej liście.
Bardzo dziekuje za dopisanie do listy.
Nie jestem pewna czy dzien porodu nie powinien byc 21.06, ale i tak zostaje na czerwcu 2018, na nastepnej wizycie ustale to z ginen. Za pierwszym razem i tak mialam rodzic 17, a rodziłam 6Marya lubi tę wiadomość
-
Marya ja wczesniej o to nie prosiłam ale możesz mnie też zapisać na 21.06...
Wiem, że bije serduszko i odciagam od siebie zle myśli
Anka80 WitajA_n_k_a_80, Marya lubią tę wiadomość
Aniołki ♡♡
01.06.17 12tc [*]
30.12.17 16tc [*]
Inwersja chromosomu 7 u męża
Zdrowa dziewczynka
22.09.19
-
Ja dzisiaj też leniuchuje... w sumie ostatnio dużo odpoczywam... ale w środę wracam do pracy.. mam nadzieje, ze bedzie dobrze...
Sama nie wiem na co mam dzisiaj ochote.. zrobilam nalesniki z dżemem... bo ostatnio glownym moim menu byly owoce i na nic innego nie moge patrzeć... choc tymi chipsami mi narobilyscie ochotydlatego z dwóch ostatnich ziemniaków jakie wygrzebalam w domu zrobiłam sobie frytki
i w sumie były tak dobre i tak dawno nie jadłam takich frytek, że żałuję że nie mam wiecej ziemniaków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 16:00
Aniołki ♡♡
01.06.17 12tc [*]
30.12.17 16tc [*]
Inwersja chromosomu 7 u męża
Zdrowa dziewczynka
22.09.19
-
nick nieaktualny
-
Wonderland, dzięki i no własnie nie ma co wariować.
Anka80, mam podobny termin porodu, bo z usg na 20 czerwca.
Z prenatalnymi, lepiej na pewno iść na to badanie usg już po 12 i tak do 13 tydzień 6 dzień.
Ja dziś dzień naleśnikowy, teściowa rano przyniosła, maż pojechał jeszcze do knajpki po ciepłe naleśniczki, także zjadłam 4 i pękam. Po za tym dokończyłam z łąkomastwa placuszki z kaszy manny po córci, muli na całego.
Jutro chyba będą fryty.
Dziewczyny, nie piszcie tu jedzeniu, bo niedługo będę jak prawdziwy bąk
A brzuch już sterczy.
Powodzenia jutro na wizytach. Chyba codziennie któraś wizytuje
U mnie najgorzej pauza 4 tygodni. Nie wiem czy wytrzymam tak bez usg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 17:14
pełnanadziei:}, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
Agnella wrote:Wonderland, dzięki i no własnie nie ma co wariować.
Anka80, mam podobny termin porodu, bo z usg na 20 czerwca.
Z prenatalnymi, lepiej na pewno iść na to badanie usg już po 12 i tak do 13 tydzień 6 dzień.
Ja dziś dzień naleśnikowy, teściowa rano przyniosła, maż pojechał jeszcze do knajpki po ciepłe naleśniczki, także zjadłam 4 i pękam. Po za tym dokończyłam z łąkomastwa placuszki z kaszy manny po córci, muli na całego.
Jutro chyba będą fryty.
Dziewczyny, nie piszcie tu jedzeniu, bo niedługo będę jak prawdziwy bąk
A brzuch już sterczy.
Powodzenia jutro na wizytach. Chyba codziennie któraś wizytuje
U mnie najgorzej pauza 4 tygodni. Nie wiem czy wytrzymam tak bez usg. -
nick nieaktualnyKlaudiaS wrote:Ah rozumiem cię kochana ja 28 idę do lekarza ciężko wytrzymać bez podglądniecia co u maluszka mam nadzieję że zdrowo sobie rośnie. A co do jedzenia to też mam wilczy apetyt najem się a potem muli jak się nie najem też muli i ani tak ani siak wgl mam jakiś spadek formy wczoraj miałam ciśnienie 81/60 robiło mi się słabo na lezaco. Jak u was z ciśnieniem
Mówił,że wysokie jest bardzo groźne i spytał czy nie mam soków ciśnienia,czyli np raz 100/50,a po godz czy 2 np 140/90.
Chociaż tak niskiego,jak Twoje pierwsze nie miałam,ale samopoczucie przy tym kiepskie.Zero życia we mnie
Wizyty też mam co 4 tyg,trudno wytrzymać tyle czasu.
Jednak tym razem będę maluszka widziała tydz po tyg
Prenatalne mam 21.11.i planową wizytę 27.11.
Już doczekać się nie mogę -
Hej chwilę mnie nie było i ciężko nadrobić. My dzisiaj leżymy. Wczoraj jakies delikatne plamienie sie pojawiło dzisiaj już ok. Boje sie bardzo... W środę kolejna wizyta. Mdłości sporadyczne wymiotow brak jedyne co to ból piersi ale też nie duży. I boje się czy wszystko napewno ok skoro te objawy takie mikreTermin na kwiecień 2019! Czekamy Kochanie!
[*]26.05.2018 5tc
[*]28.11.2017 11tc Leonek
"Tyle zmienił mały człowiek niemal lżejszy od powietrza."