CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny..ratuje mnie myśl, że z góry nas pilnuje
tydzień przed śmiercią dowiedziała się o tym, że będzie babcią. Ale była w takim stanie, że nie wiem czy dotarło. Teraz na pewno wie i nie pozwoli, żeby się fasolce coś stało
Ja wizytę mam 21 listopada. Nie mogę się doczekać! Przed zajściem w ciążę myślałam, że te wizyty są jednak częściej
Mamuśki a czy wy już kupujecie ciuszki itd? Ciotki wszystkie mówią , że za wcześnie i nie powinnam jeszcze. Ale nie mogę się powstrzymać ! -
nick nieaktualnyNadi17 wrote:Dzięki dziewczyny..ratuje mnie myśl, że z góry nas pilnuje
tydzień przed śmiercią dowiedziała się o tym, że będzie babcią. Ale była w takim stanie, że nie wiem czy dotarło. Teraz na pewno wie i nie pozwoli, żeby się fasolce coś stało
Ja wizytę mam 21 listopada. Nie mogę się doczekać! Przed zajściem w ciążę myślałam, że te wizyty są jednak częściej
Mamuśki a czy wy już kupujecie ciuszki itd? Ciotki wszystkie mówią , że za wcześnie i nie powinnam jeszcze. Ale nie mogę się powstrzymać !
Ja kupiłam tylko jeden malutki zestawik na wyprzedaży bo nie mogłam się powstrzymać
Ale ogólnie z resztą zakupów zaczekam przynajmniej do momentu,kiedy poznam płeć dzieciątka
Jedyne czego sobie nie żałuję to oglądanie w necie ubranek,wózków itd... -
orzeszki wrote:Hej chwilę mnie nie było i ciężko nadrobić. My dzisiaj leżymy. Wczoraj jakies delikatne plamienie sie pojawiło dzisiaj już ok. Boje sie bardzo... W środę kolejna wizyta. Mdłości sporadyczne wymiotow brak jedyne co to ból piersi ale też nie duży. I boje się czy wszystko napewno ok skoro te objawy takie mikre
Spokojnie, środa już za chwilę, a z maluszkiem na pewno jest wszystko dobrze. Ale znam ten strach doskonale, u mnie objawów nie ma totalnie żadnych i choć staram się myśleć racjonalnie, to martwi mnie to.
Nadi, my ciuszków jeszcze nie kupujemy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 18:37
-
Hej mi dziś dzwonili i przelozyli prenatalne z 20 na 21.11 wiec jeden dzień stresu dłużej.
Ja jeszcze nic nie kupiłam chociaż bardzo mnie wczoraj korciło bo chodziłam z córką po sklepach i te malutkie rzeczy są prześliczne ale kupie coś po prenatalnychpewnie najpierw buciki
-
Admiralka a w którym tygodniu widzialas serduszko? Ja byłam w poprzednią środę czyli 8.0tyg i bylo bardzo słabiutko widać.. Podobno ciąża jest młodszaTermin na kwiecień 2019! Czekamy Kochanie!
[*]26.05.2018 5tc
[*]28.11.2017 11tc Leonek
"Tyle zmienił mały człowiek niemal lżejszy od powietrza." -
orzeszki wrote:Admiralka a w którym tygodniu widzialas serduszko? Ja byłam w poprzednią środę czyli 8.0tyg i bylo bardzo słabiutko widać.. Podobno ciąża jest młodsza
Ja widziałam serduszko w 7tc+0, ale z OM wychodziło mi wtedy już 7tc+4 - z usg też mam ciążę młodszą, o 4 dni -
admiralka wrote:Ja widziałam serduszko w 7tc+0, ale z OM wychodziło mi wtedy już 7tc+4 - z usg też mam ciążę młodszą, o 4 dniTermin na kwiecień 2019! Czekamy Kochanie!
[*]26.05.2018 5tc
[*]28.11.2017 11tc Leonek
"Tyle zmienił mały człowiek niemal lżejszy od powietrza." -
Ja widzialam pieknie i mocno bijące serducho w 6 t i 5 DNiu
a jutro również wizytuje o 12 <jupi> nie mogę się doczekać mojej kruszynki hehe
tak wiec trzymam kciuki za dziewczyny co jutro tez wizytują
) a wy trzymajcie za mnie
admiralka, Arga lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Dziewczyny zazdroszczę wam tego apetytu ze wiecie co chcecie zjeść i wam to podchodzi, ja mam apetyt większy ale wszystko mi z trudem przechodzi większość jem z przymusu a wieczorem jest najgorzej .
Mi tez jest ciężko oprzeć się ubrankom ale jeszcze nic nie kupiłam.
Ja mam wizytę 22.11 -
Widzę że sporo z nas ma 21 listopada prenatalne
Ja się jakiś czas temu przestałam malować na codzień. Mam tylko zrobione rzęsy, robię hybrydy i to mi wystarczy
Co do wyprawki to ja mam łóżeczko i trochę ciuszków. Resztę chce zacząć kompletowac od stycznia. Ostatnio też oglądam wózki, ale ja właściwie jestem zdecydowana jaki dokładnie chce wózek
Ogólnie jestem dzisiaj bardzo senna, już się wykąpalam i czekam aż młodsza corka uśnie i też idę spać. -
U mnie ciśnienie zawsze było 90/60..80/60 a teraz 120/70 (!) Czuje, że puls też przyśpieszył, i męczę się jakbym ważyła 100kg
Dla bąbla mam już kupiony komplecik od koleżanki co szyje ubranka- czapeczkę i spodenkito miało nas zmotywować, żeby się w końcu udało;-)
malka lubi tę wiadomość
-
Ja mam na razie malutkie skarpeteczki ciężko się powstrzymać myślę że kupię coś uniwersalnego po prenatalnych chociaż czuję że będzie córka
na brzuszek ciągle mówimy Matylda bo takie mamy wybrane imię dla dziewczynki. Wózek też mam już wybrany 4baby model Cosmo