CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała_Mii wrote:Witam dziewczyny
Ja dzisiaj umówiłam się na prenetarne będę miała test nifty ( nie mamy z mezem w rodzinie żadnych chorych osób czy coś ) ale doszłam do wniosku ze tutaj to koszt tylko 170 E w ogóle ciąża tutaj jest Hmm „na luzie” prowadzona tylko położna np jestem w 10 tyg a nie miałam żadnych badań jesCE krwi moczu a pytałam dwa razy to niby 28 na wizycie dostanę skierowanie , No i poprostu boje się ze tutaj tak lekko podchodzą do tej ciąży dlatego chce ten test zrobić żeby jakoś spokojniejsza byća badania mam 30 . 11
)
Wow to malo. Ja placilam 150e za pappa a nimfy by kosztowalo 400e i stwierdzilam ze jak cos bedzie nie tak to i tak beda z wod sprawdzac -
Witaminka mam to samo co do płci wiec najważniejsze żeby zdrowe:) wczoraj wieczorem naczytałam się o genetyczych i cala noc miałam poryte sny. Dobrze ze jeszcze tylko 6 godzin
Do wizyty..
Teqz pisałaś, że zarejestrowałas się na pappe. Ile będzie Cię to kosztować? bo idziesz prywatnie? Ja ciągle się zastanawiam i muszę pogadać z ginem, bo w sumie nic o tym nie mówił
Orzeszki współczuję całym sercem! Naprawdę można zwariować! Jednego dnia płaczesz z rozpaczy, drugiego ze szczęścia i tak w kółko..a to ciągle inni lekarze stwierdzają martwą ciążę?
-
orzeszki wrote:Potrzebuje dobrego psychiatry bo zwariuje! Poszłam dziś na oddział. Zostałam zbadana i.... Odesłana do domu! Przecież nikt nie usunie mi żywej ciąży. Mam sie zgłosić w czwartek do poradni po skierowania na badania i w poniedzialek na usg.... Dobijcie mnie
To jakas paranoja! Jedz moze do innego miasta do jakiegos lekarza albo znajdz kogos z mega sprzetem. No ilez mozna. Wykonczysz sieTule :*
-
orzeszki wrote:Potrzebuje dobrego psychiatry bo zwariuje! Poszłam dziś na oddział. Zostałam zbadana i.... Odesłana do domu! Przecież nikt nie usunie mi żywej ciąży. Mam sie zgłosić w czwartek do poradni po skierowania na badania i w poniedzialek na usg.... Dobijcie mnie
-
Ja zawsze chcialam miec coreczke i teraz celowalismy zeby byla. Pewnie dlatego tyle miesiecy nam to zajelo. Jednak wyglda ze bedzie drugi chlopak. Wazne zeby byl zdrowy. Na trzecie sie raczej nie zdecydujemy bo moj pierworodny jest typowym hnb i jest duza szansa ze kolejne tez bedzie a nie powiem lekko nie bylo. Zanim sie Kubus urodzil chcielismy trojeczke ale szybo nam przeszlo. Przez dlug czas nie chcielismy nawet drugiego...
Dziewczyny powodzenia na wizytach!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 10:16
-
kokkosanka wrote:Teqz pisałaś, że zarejestrowałas się na pappe. Ile będzie Cię to kosztować? bo idziesz prywatnie? Ja ciągle się zastanawiam i muszę pogadać z ginem, bo w sumie nic o tym nie mówił
Ja za USG+PAPP-A zapłacę 350zł prywatnie. USG 200zł pappa 150zł. -
Ja co do płci tez miałam takie zdanie, ważne żeby zdrowe
ale córka bardzo chciała braciszka
A zaraz idę do rodzinnego bo po 4 się obudziłam z takim bólem gardła ze boje się że to angina bo często ja miewam
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty,i oczywiście za Was Orzeszki :* -
A_n_k_a_80 wrote:Witam
Dziewczyny wczoraj zjadlam polowe paczki szprot z superfish naturalnie wedzonych tzn na cieplo, jadacie takie cuda?powinnam sie przejmowac?
Ostatnio najadlam sie serow plesniowych, ale z mleka pasteryzowanego!po serach wszystko ok.
Ja wrocilam w niedziele i nie mielismy obiadu wiec burgery zamowilismy. Mialy byc well done a w polowie sie skapnelam ze mieso jest tylko mediumno coz, mam nadzieje ze mieso maja z zaufanego miejsca...
-
ewulek wrote:Ja wrocilam w niedziele i nie mielismy obiadu wiec burgery zamowilismy. Mialy byc well done a w polowie sie skapnelam ze mieso jest tylko medium
no coz, mam nadzieje ze mieso maja z zaufanego miejsca...
-
ewulek wrote:Anka a wedzone ryby nie sa ok? Ja to nawet sie nie dowiadywalam bo u mnie zjedzenie ryby grozi smiercia wiec unikam tak czy inaczej. Moja kumpela w ciazy sushi wcinala mimo ze teoretycznie nie wolno...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 11:42
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny podczytuję majowe mamy i mają tam temat jak poznały swoich mężów/partnerów. Ile Wy znacie swoich ukochanych i jak się poznaliście?
Ja mojego znam 13 lat, poznałam go jak miałam 10 a on 16 i był moją pierwszą wielką dziecięcą miłością. Po wielu latach zakochaliśmy się w sobie na zabój, zostawiłam całe swoje życie w Anglii, wróciłam do tego cudownego kraju i była to najlepsza decyzja mojego życiaewulek, Anitka201, Wonderland, pełnanadziei:}, pilik lubią tę wiadomość