CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Orzeszki tak strasznie mi przykro, wysyłam Ci wirtualne przytulasy.
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin z 5 stron temu
Czy teraz już wszędzie do prenatalnych dają już płytkę do oglądania do domu? Moi rodzice już się nie mogą doczekać, aż zobaczą tą płytę.. Mama aż najchętniej czekałaby na nas w poczekalni żeby wziąć odrazu do nich do domu, a najlepiej laptopa do samochodu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarya wrote:ja bym już chciała czerwiec i móc przytulić mojego maluszka
Ostatnio na kupiłam ubranek i właśnie sobie je przeglądam...
Jeżeli jutro prenatalne potwierdzą,że wszystko jest ok i dzidzia pięknie się rozwija...to trochę poszaleję -
Hej ja juz po wizycie, wszystko super, maluszek bardzo ruchliwy, troszkę ppdgonil z terminem 12t5d, lekarz powiedział ze chłopczyk ze zobaczymy jutro na prenatalnych czy napewno ale ze jak nie to nie wie co
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/49a8e66a693f.jpgtomania2806, Emisia35, zielonooka7, witaminkab, Wonderland, Anitka201, Marya, anna23, admiralka, Kitulec, ewulek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKiki1916 wrote:Hej ja juz po wizycie, wszystko super, maluszek bardzo ruchliwy, troszkę ppdgonil z terminem 12t5d, lekarz powiedział ze chłopczyk ze zobaczymy jutro na prenatalnych czy napewno ale ze jak nie to nie wie co
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/49a8e66a693f.jpg
Mam niemalże identyczne z pierwszej ciąży
-
No dziewczyny faktycznie ciężko was nadrabiać
Możecie mnie tez dopisać na pierwszą strone z terminem 26.06. dziś bylam na drugim USG, jest mały człowieczek 2,3 cmtylko teraz przezywam cholerny stres bo mam złe wyniki cytomegali. Internistka mi tłumaczyła że to nie musi nic znaczyć i Mam zrobić awidnosc i wtedy będzie można stwierdzić. A mój gin powiedział że to na pewno już nie tak, ze mam być gotowa na wszystko i że jestem "tykającą bomba"
a nie miałam duzo podwyższonego wyniku.. strasznie mnie nastraszył i się denerwuje, choć wiem że może być dobrze.. jutro idę na to badanie.
-
nick nieaktualnylotka1990 wrote:No dziewczyny faktycznie ciężko was nadrabiać
Możecie mnie tez dopisać na pierwszą strone z terminem 26.06. dziś bylam na drugim USG, jest mały człowieczek 2,3 cmtylko teraz przezywam cholerny stres bo mam złe wyniki cytomegali. Internistka mi tłumaczyła że to nie musi nic znaczyć i Mam zrobić awidnosc i wtedy będzie można stwierdzić. A mój gin powiedział że to na pewno już nie tak, ze mam być gotowa na wszystko i że jestem "tykającą bomba"
a nie miałam duzo podwyższonego wyniku.. strasznie mnie nastraszył i się denerwuje, choć wiem że może być dobrze.. jutro idę na to badanie.
Powodzenia!
Trzymam kciuku -
nick nieaktualnyKiki1916 wrote:Hej ja juz po wizycie, wszystko super, maluszek bardzo ruchliwy, troszkę ppdgonil z terminem 12t5d, lekarz powiedział ze chłopczyk ze zobaczymy jutro na prenatalnych czy napewno ale ze jak nie to nie wie co
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/49a8e66a693f.jpg -
Czyżby ten rok należał do mężczyzn?
pamiętam jak mój syn się wypiął na usg i pokazał stojącą męskość hihi zaznaczając pięknie, że jest mężczyzna..jakby słyszał co lekarz mówi, bo się zastanawiał jaka płeć
Nie mogę się doczekać żeby się dowiedzieć kto jest w moim brzuszku:-)
Za mną okropna noc, zauważyłam, że co jakiś czas nie mogę spać w nocy..a potem mam wrażenie, że brzuch znów większy. Może dzidziol mnie budzi, bo rośnie nocami:-P
Miłego dnia..i kciukam mocno za wizytujaceWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 08:09
-
Witam weekend bardzo zabiegany jak zawsze , powoli kupuje prezent swiateczne itd.
Orzeczki bardzo mi przykro
Jutro prematalne I genetyczne !! M bedzie ze mna stresuje sie uff
Co do Kremow olej kokosowy super , bio oil sie sprawdził w poprzedniej ciazy - weleda masakra strasznie śmierdząca teraz mam mustele dla kobiet w ciazy ale nie lubię cytrusowego zapachurozstępów nie miałam ale to głowni genetyczne wiec zobaczymy tym razem brzusio juz rosnie
Pozdrawiam i udanych wizyt !!
Co do monitorów oddechu z Zosia nie miałam bo spała z nami w dostawce do 5 miesiąca pózniej u siebie ale nie potrzebowaliśmy , jesli miałabym kupić to skarpetkę owl lub zaczep do pampersa17.03.2017Sofia
-
Dziewczyny, powodzenia na dzisiejszych genetycznych
!!!!
Kiki, super, że wszystko ok, świetna fotka i jaki widoczny siusiaczekGratuluję chłopczyka
Twój gin ma naprawdę dobry sprzęt, znaczy sie usg
I dobre oko jak na 12 tydzień
Mam już córcię w domu, zawsze chciałam dziewczyneczkę, w sumie niby obojętnie jaka teraz płeć, ale fajnie by było braciszka dla córci. Także jak zobaczę siusiaczka na monitorze to sie ucieszę. Ale najważniejsze, aby NT było w normie. Dziś miałam sen, że poszłam tego 9 grudnia, przełożyłam wizytę z 12, i NT było 1,8. Marzenie.
Dosłownie, ja też zabiegana, jak nie w domu to zawsze coś na mieście trzeba załatwiać :-)Ale nudno nie jest. Zresztą nie usiedziałabym w domu. Jeszcze się nasiedzimy z maluszkami
Ale nas dużo, czerwcowych mam
Dobrego dnia
-
Potrzebuje dobrego psychiatry bo zwariuje! Poszłam dziś na oddział. Zostałam zbadana i.... Odesłana do domu! Przecież nikt nie usunie mi żywej ciąży. Mam sie zgłosić w czwartek do poradni po skierowania na badania i w poniedzialek na usg.... Dobijcie mnieTermin na kwiecień 2019! Czekamy Kochanie!
[*]26.05.2018 5tc
[*]28.11.2017 11tc Leonek
"Tyle zmienił mały człowiek niemal lżejszy od powietrza." -
Trzymam kciuki za wizytujace! Z pewnością wszystko będzie dobrze.
Ja też chciałabym bardzo parke, ale z drugiej strony bardzo bym chciała, żeby Łucja miała siostrę, więc uciesze się z każdej wiadomości. Zresztą jakie to.ma znaczenie ważne żeby było i było zdrowe
-
Dzień dobry
Kiki, super wieści i gratuluję chłopakapokazał klejnoty
najważniejsze, że wszystko dobrze
Orzeszki, edytuję-ale masz karuzelę-z jednej strony dobrze, ale ile można żyć w takim stresie i niepewności? trzymaj się, Kochana!
Witam nowe mamusie
ja idę dziś do lekarza rodzinnego z zaświadczeniem od endokrynologa i po skierowanie na tsh, bo mam kontrolować co miesiąc
po drodze zajrzę do pepco, bo ostatnio widziałam tam ręczniki z kapturkiem i chyba kupię
na obiad dziś buraczkową chcę zrobić, ciekawe, czy mi będzie smakować, bo ostatnio mam na coś smaka, a potem mi śmierdzi i nie podchodzi
miłego dnia i udanych dzisiejszych wizyt
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 09:53