X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
Odpowiedz

CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018

Oceń ten wątek:
  • Vero Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie !

Orzeszki Daj znac co u was ;(

Ja dzisiaj jade do biura, wczoraj mialam jakis spadek energii mam nadzieje ze to chwilowe.

Poki co po robilam sobie troche jedzenie - bigos, fasolke po Bretonsku, pulpety w sosie , jeszcze bedą pierogi i krokiety. ( wszystko mrożę ) to bardziej na dni kiedy nie chce mi sie gotować :)

Pierniki bede piękna w tym tyg. I musze zacząć sprzątać bo trochę zejdzie !!

Pozdrawiam i udanych wizyt

17.03.2017 <3 Sofia

f2w39jcgw9mcoxh4.png
  • KlaudiaS Ekspertka

Wysłany: 28 listopada 2017, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    My dziś wizytujemy o 11 trzymajcie mocno kciuki bo troszkę stresik jest

Marya, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość

02.07.2017 Aniołek 8tc [*]
    5a1a819071e77.png
  • pełnanadziei:} Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny ! :) Jakie piękne bobaski, super że wizyty się udały :)
    Orzeszki daj znać co u Ciebie :(

Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizytujące :)
    Ja przeziębiona, kuruje się prenalenem i domowymi sposobami , ale narazie pracuje :)

Miłego dnia :)

qskyyx8duozh2ovq.png

• Agnella Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, śliczne maluchy :-)!!!!
    Powodzenia na dzisiejszych usg, nawet dwie z Nas maja na tę samą godzinę :-)
    Malka, też mam prenatalne 12.12 i sporo dziewczyn z forum :-)
    U mnie będzie wtedy wdg owulacji 12 t 3 dzień, a z OM 13. Gin mówił, aby umawiać się najlepiej po 12 tc.
    Zazdroszczę Wam tego...pierniczenia, ja nie mam głowy i jakoś taka antykuchenna jestem Dla dziecka, potem dla dzieci niedługo coś zacznę piec, jest jakaś motywacja :-)
    Vero, a ile takie mrożone potrawy typu fasolka po bretońsku mogą leżeć w zamrażalce? Ja mam dość gotowania, córci robię obiadki codziennie, wołałabym tez konkretnie narobić i potem niech sobie odmaka i podgrzać :-)
    Dziś w końcu spokojny dzień, ja też nie lubię siedzenia w domu, ale wczoraj cały dzień w terenie, lekarz, ogarnąć dom, a poszłam spać dopiero jak córcia padła - po 23...Za to dziś laba siedzę w domu, odkurzę, obiad i tyle...:-)
    Dziewczyny, spodobało mi się macierzyństwo....Coś w głowie mam plan nawet i na 3 dziecko :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 09:28

• Sarrrra Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2845e525ef3a.jpg

Nasz fasol urosl wyszedl na 10tyg1d, duzy na 3,3cm, nawet sie poruszyl, tetno 170 troche duze, ale lekarz twierdzi ze przez emocje mamy podczas badania ♡:)
    mój maluch w 8 tyg i 2 dniu też miał 170 i lekarz powiedzaił, ze to dobre tętno. Jak w internecie czytałam to też pisali, że w okolicach 9 tyg tętno może mieć już 170/min

pilik, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość

km5sgu1rnzh3xzcx.png

zem320mmiu4xizmw.png
  • Vero Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnella około miesiąca mac dea w zależności jakie masz mieso ja nie robię tego az tak duzo porcjuję małe porcje , tez gotuje codziennie dla małej i czasem mam dość jeszcze myślec o nas produkty jak pierogi krokeity mozna trochę dłużej ja jeszcze zrobiłam kilka gołąbków

17.03.2017 <3 Sofia

f2w39jcgw9mcoxh4.png
  • orzeszki Ekspertka

Wysłany: 28 listopada 2017, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem juz na oddziale. Zalozyli mi tabletki na wywolanie krwawienia. Czekam na zabieg. Dziekuje Wam za wsparcie,miłe słowa i wiare której mi brakło. Znikam na jakiś czas, ale myślę o Was i trzymam w kciuki

Termin na kwiecień 2019! Czekamy Kochanie!
    [*]26.05.2018 5tc <3
    [*]28.11.2017 11tc Leonek <3
    "Tyle zmienił mały człowiek niemal lżejszy od powietrza."
  • Tròjka Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orzeszki <3 dużo Cię to wszystko kosztowalo. Trzymam za Ciebie kciuki, że wrócisz na fioletowa stronę z przytupem. Przesyłam Ci moc uścisków :*:*

f2w3rjjgku0ijq5v.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orzeszki przykro mi, myślami jestem z Tobą.

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • BettyCatriona Przyjaciółka

Wysłany: 28 listopada 2017, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    orzeszki wrote:
    Jestem juz na oddziale. Zalozyli mi tabletki na wywolanie krwawienia. Czekam na zabieg. Dziekuje Wam za wsparcie,miłe słowa i wiare której mi brakło. Znikam na jakiś czas, ale myślę o Was i trzymam w kciuki

:-( :-( :-(

w4sq9n733eq67vqu.png
  • Hefe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    orzeszki przykro mi bardzo, mocno Cię tule i wiem, że może teraz o tym jeszcze nie myślisz ale szybko wrócisz do nas, pełna nadziei i wiary i wtedy na pewno się uda...
    Szkoda mi Cię tylko, że od początku nie wiedziałaś co się dzieje i tyle dni w niepewności :( Życzę Ci dużo siły i wytrwałości i gdybyś potrzebowała wsparcia to pisz do nas... ja mam Cię w głowie cały czas...
    Nie miałam wiele czasu ostatnio pisać tutaj.. ale codziennie czytałam i szukałam wpisu od Ciebie... smutno mi, że jednak nie mogłaś się z nami podzielić dobrymi informacjami bo na takie cały czas liczyłam.

Aniołki ♡♡
    01.06.17 12tc [*]
    30.12.17 16tc [*]
    Inwersja chromosomu 7 u męża
    Zdrowa dziewczynka
    22.09.19
    qq87e6yduhlo9sl3.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    orzeszki wrote:
    Bardzo mi przykro :(
    Trzymaj się!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2017, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    orzeszki wrote:
    :( przykro mi

• Hefe Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a Waszymi zdjęciami USG i Waszych brzuchów nie mogę się napatrzeć :)
    To zaledwie 2 lub 3 tygodnie różnicy pomiędzy mną a Wami a u Was już takie duże brzuszki i dzidziusie :)
    Ja swój styl na razie zmieniłam na dresowy :P chociaż w szafie leżą jedne legginsy i jeansy.. kupiłam je poprzednim razem na eBayu.. nie wiem jak to wygląda z przesyłką do PL ale można tam na prawdę tanio kupić praktycznie nowe rzeczy... czasem wysyłka jest droższa niż licytowane rzeczy :)
    Tak samo dla maluszków jest tyle pięknych rzeczy i właśnie niedrogich... Zawsze jak lecę do PL to mam załadowaną torbę ubraniami dla dziecka znajomej... Ona wypatruje najczęściej na stronie Georga.. i chwali jakość w stosunku do Polskich sklepów... Wiem, że można zamówić z przesyłką do PL ale nie wiem ile kosztuje.

Aniołki ♡♡
    01.06.17 12tc [*]
    30.12.17 16tc [*]
    Inwersja chromosomu 7 u męża
    Zdrowa dziewczynka
    22.09.19
    qq87e6yduhlo9sl3.png
  • madziula9022 Ekspertka

Wysłany: 28 listopada 2017, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    orzeszki wrote:
    Tak mi przykro :( Trzymaj się

p19uskjoh6q3lq56.png
    mhsvj44jct29x5tz.png
  • Agnella Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orzeszki, trzymaj się...Przed Tobą ciężki czas, ale on minie, dojdziesz do siebie i znowu będziesz w ciąży :-)!!!! Byłaś raz w ciąży to zajdziesz i drugi i to już szczęśliwie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 10:42

• Ruth Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orzeszki trzymaj się kochana, strasznie mi przykro, że tak długo kazali Ci się denerwować.. czekamy tu ma Ciebie na fioletowej stronie za trzy miesiące <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 10:41

f2w3rjjgkyeh1vkk.png
  • Ha Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orzeszki bardzo mi przykro :( Jestem myślami z Tobą. Niebawem wrócisz na fioletowa stronę.

19.01.2007 córka
    09.06.2014 córka
    ex2bkrhm336va282.png
  • Leira Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    orzeszki wrote:

:(
    Do końca wierzyłam, że Ci się uda :(

Przerabiałam te tabletki w czerwcu.. życzę Ci więc dużo siły, żeby to przetrwać :((((

NIE PODDAWAJ SIĘ !!!

Ściskam Cię mocno <3

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2017, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orzeszki , gdy wrócisz na fioletową stronę daj nam znać :)

‹‹ 290 291 292 293 294 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ