X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
Odpowiedz

CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018

Oceń ten wątek:
  • Vero Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie !

Orzeszki Daj znac co u was ;(

Ja dzisiaj jade do biura, wczoraj mialam jakis spadek energii mam nadzieje ze to chwilowe.

Poki co po robilam sobie troche jedzenie - bigos, fasolke po Bretonsku, pulpety w sosie , jeszcze bedą pierogi i krokiety. ( wszystko mrożę ) to bardziej na dni kiedy nie chce mi sie gotować :)

Pierniki bede piękna w tym tyg. I musze zacząć sprzątać bo trochę zejdzie !!

Pozdrawiam i udanych wizyt

17.03.2017 <3 Sofia

f2w39jcgw9mcoxh4.png
  • KlaudiaS Ekspertka

Wysłany: 28 listopada 2017, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    My dziś wizytujemy o 11 trzymajcie mocno kciuki bo troszkę stresik jest

Marya, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość

02.07.2017 Aniołek 8tc [*]
    5a1a819071e77.png
  • pełnanadziei:} Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny ! :) Jakie piękne bobaski, super że wizyty się udały :)
    Orzeszki daj znać co u Ciebie :(

Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizytujące :)
    Ja przeziębiona, kuruje się prenalenem i domowymi sposobami , ale narazie pracuje :)

Miłego dnia :)

qskyyx8duozh2ovq.png

• Agnella Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, śliczne maluchy :-)!!!!
    Powodzenia na dzisiejszych usg, nawet dwie z Nas maja na tę samą godzinę :-)
    Malka, też mam prenatalne 12.12 i sporo dziewczyn z forum :-)
    U mnie będzie wtedy wdg owulacji 12 t 3 dzień, a z OM 13. Gin mówił, aby umawiać się najlepiej po 12 tc.
    Zazdroszczę Wam tego...pierniczenia, ja nie mam głowy i jakoś taka antykuchenna jestem Dla dziecka, potem dla dzieci niedługo coś zacznę piec, jest jakaś motywacja :-)
    Vero, a ile takie mrożone potrawy typu fasolka po bretońsku mogą leżeć w zamrażalce? Ja mam dość gotowania, córci robię obiadki codziennie, wołałabym tez konkretnie narobić i potem niech sobie odmaka i podgrzać :-)
    Dziś w końcu spokojny dzień, ja też nie lubię siedzenia w domu, ale wczoraj cały dzień w terenie, lekarz, ogarnąć dom, a poszłam spać dopiero jak córcia padła - po 23...Za to dziś laba siedzę w domu, odkurzę, obiad i tyle...:-)
    Dziewczyny, spodobało mi się macierzyństwo....Coś w głowie mam plan nawet i na 3 dziecko :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 09:28

• Sarrrra Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2845e525ef3a.jpg

Nasz fasol urosl wyszedl na 10tyg1d, duzy na 3,3cm, nawet sie poruszyl, tetno 170 troche duze, ale lekarz twierdzi ze przez emocje mamy podczas badania ♡:)
    mój maluch w 8 tyg i 2 dniu też miał 170 i lekarz powiedzaił, ze to dobre tętno. Jak w internecie czytałam to też pisali, że w okolicach 9 tyg tętno może mieć już 170/min

pilik, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość

km5sgu1rnzh3xzcx.png

zem320mmiu4xizmw.png
  • Vero Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnella około miesiąca mac dea w zależności jakie masz mieso ja nie robię tego az tak duzo porcjuję małe porcje , tez gotuje codziennie dla małej i czasem mam dość jeszcze myślec o nas produkty jak pierogi krokeity mozna trochę dłużej ja jeszcze zrobiłam kilka gołąbków

17.03.2017 <3 Sofia

f2w39jcgw9mcoxh4.png
  • orzeszki Ekspertka

Wysłany: 28 listopada 2017, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem juz na oddziale. Zalozyli mi tabletki na wywolanie krwawienia. Czekam na zabieg. Dziekuje Wam za wsparcie,miłe słowa i wiare której mi brakło. Znikam na jakiś czas, ale myślę o Was i trzymam w kciuki

Termin na kwiecień 2019! Czekamy Kochanie!
    [*]26.05.2018 5tc <3
    [*]28.11.2017 11tc Leonek <3
    "Tyle zmienił mały człowiek niemal lżejszy od powietrza."
  • Tròjka Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orzeszki <3 dużo Cię to wszystko kosztowalo. Trzymam za Ciebie kciuki, że wrócisz na fioletowa stronę z przytupem. Przesyłam Ci moc uścisków :*:*

f2w3rjjgku0ijq5v.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orzeszki przykro mi, myślami jestem z Tobą.

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • BettyCatriona Przyjaciółka

Wysłany: 28 listopada 2017, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    orzeszki wrote:
    Jestem juz na oddziale. Zalozyli mi tabletki na wywolanie krwawienia. Czekam na zabieg. Dziekuje Wam za wsparcie,miłe słowa i wiare której mi brakło. Znikam na jakiś czas, ale myślę o Was i trzymam w kciuki

:-( :-( :-(

w4sq9n733eq67vqu.png
  • Hefe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    orzeszki przykro mi bardzo, mocno Cię tule i wiem, że może teraz o tym jeszcze nie myślisz ale szybko wrócisz do nas, pełna nadziei i wiary i wtedy na pewno się uda...
    Szkoda mi Cię tylko, że od początku nie wiedziałaś co się dzieje i tyle dni w niepewności :( Życzę Ci dużo siły i wytrwałości i gdybyś potrzebowała wsparcia to pisz do nas... ja mam Cię w głowie cały czas...
    Nie miałam wiele czasu ostatnio pisać tutaj.. ale codziennie czytałam i szukałam wpisu od Ciebie... smutno mi, że jednak nie mogłaś się z nami podzielić dobrymi informacjami bo na takie cały czas liczyłam.

Aniołki ♡♡
    01.06.17 12tc [*]
    30.12.17 16tc [*]
    Inwersja chromosomu 7 u męża
    Zdrowa dziewczynka
    22.09.19
    qq87e6yduhlo9sl3.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    orzeszki wrote:
    Bardzo mi przykro :(
    Trzymaj się!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2017, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    orzeszki wrote:
    :( przykro mi

• Hefe Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a Waszymi zdjęciami USG i Waszych brzuchów nie mogę się napatrzeć :)
    To zaledwie 2 lub 3 tygodnie różnicy pomiędzy mną a Wami a u Was już takie duże brzuszki i dzidziusie :)
    Ja swój styl na razie zmieniłam na dresowy :P chociaż w szafie leżą jedne legginsy i jeansy.. kupiłam je poprzednim razem na eBayu.. nie wiem jak to wygląda z przesyłką do PL ale można tam na prawdę tanio kupić praktycznie nowe rzeczy... czasem wysyłka jest droższa niż licytowane rzeczy :)
    Tak samo dla maluszków jest tyle pięknych rzeczy i właśnie niedrogich... Zawsze jak lecę do PL to mam załadowaną torbę ubraniami dla dziecka znajomej... Ona wypatruje najczęściej na stronie Georga.. i chwali jakość w stosunku do Polskich sklepów... Wiem, że można zamówić z przesyłką do PL ale nie wiem ile kosztuje.

Aniołki ♡♡
    01.06.17 12tc [*]
    30.12.17 16tc [*]
    Inwersja chromosomu 7 u męża
    Zdrowa dziewczynka
    22.09.19
    qq87e6yduhlo9sl3.png
  • madziula9022 Ekspertka

Wysłany: 28 listopada 2017, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    orzeszki wrote:
    Tak mi przykro :( Trzymaj się

p19uskjoh6q3lq56.png
    mhsvj44jct29x5tz.png
  • Agnella Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orzeszki, trzymaj się...Przed Tobą ciężki czas, ale on minie, dojdziesz do siebie i znowu będziesz w ciąży :-)!!!! Byłaś raz w ciąży to zajdziesz i drugi i to już szczęśliwie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 10:42

• Ruth Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orzeszki trzymaj się kochana, strasznie mi przykro, że tak długo kazali Ci się denerwować.. czekamy tu ma Ciebie na fioletowej stronie za trzy miesiące <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 10:41

f2w3rjjgkyeh1vkk.png
  • Ha Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orzeszki bardzo mi przykro :( Jestem myślami z Tobą. Niebawem wrócisz na fioletowa stronę.

19.01.2007 córka
    09.06.2014 córka
    ex2bkrhm336va282.png
  • Leira Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    orzeszki wrote:

:(
    Do końca wierzyłam, że Ci się uda :(

Przerabiałam te tabletki w czerwcu.. życzę Ci więc dużo siły, żeby to przetrwać :((((

NIE PODDAWAJ SIĘ !!!

Ściskam Cię mocno <3

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2017, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orzeszki , gdy wrócisz na fioletową stronę daj nam znać :)

‹‹ 290 291 292 293 294 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ