CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie !
Orzeszki Daj znac co u was ;(
Ja dzisiaj jade do biura, wczoraj mialam jakis spadek energii mam nadzieje ze to chwilowe.
Poki co po robilam sobie troche jedzenie - bigos, fasolke po Bretonsku, pulpety w sosie , jeszcze bedą pierogi i krokiety. ( wszystko mrożę ) to bardziej na dni kiedy nie chce mi sie gotować
Pierniki bede piękna w tym tyg. I musze zacząć sprzątać bo trochę zejdzie !!
Pozdrawiam i udanych wizyt
17.03.2017Sofia
-
Dziewczyny, śliczne maluchy
!!!!
Powodzenia na dzisiejszych usg, nawet dwie z Nas maja na tę samą godzinę
Malka, też mam prenatalne 12.12 i sporo dziewczyn z forum
U mnie będzie wtedy wdg owulacji 12 t 3 dzień, a z OM 13. Gin mówił, aby umawiać się najlepiej po 12 tc.
Zazdroszczę Wam tego...pierniczenia, ja nie mam głowy i jakoś taka antykuchenna jestem Dla dziecka, potem dla dzieci niedługo coś zacznę piec, jest jakaś motywacja
Vero, a ile takie mrożone potrawy typu fasolka po bretońsku mogą leżeć w zamrażalce? Ja mam dość gotowania, córci robię obiadki codziennie, wołałabym tez konkretnie narobić i potem niech sobie odmaka i podgrzać
Dziś w końcu spokojny dzień, ja też nie lubię siedzenia w domu, ale wczoraj cały dzień w terenie, lekarz, ogarnąć dom, a poszłam spać dopiero jak córcia padła - po 23...Za to dziś laba siedzę w domu, odkurzę, obiad i tyle...
Dziewczyny, spodobało mi się macierzyństwo....Coś w głowie mam plan nawet i na 3 dziecko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 09:28
-
A_n_k_a_80 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2845e525ef3a.jpg
Nasz fasol urosl wyszedl na 10tyg1d, duzy na 3,3cm, nawet sie poruszyl, tetno 170 troche duze, ale lekarz twierdzi ze przez emocje mamy podczas badania ♡pilik, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
Agnella około miesiąca mac dea w zależności jakie masz mieso ja nie robię tego az tak duzo porcjuję małe porcje , tez gotuje codziennie dla małej i czasem mam dość jeszcze myślec o nas produkty jak pierogi krokeity mozna trochę dłużej ja jeszcze zrobiłam kilka gołąbków17.03.2017
Sofia
-
Jestem juz na oddziale. Zalozyli mi tabletki na wywolanie krwawienia. Czekam na zabieg. Dziekuje Wam za wsparcie,miłe słowa i wiare której mi brakło. Znikam na jakiś czas, ale myślę o Was i trzymam w kciukiTermin na kwiecień 2019! Czekamy Kochanie!
[*]26.05.2018 5tc
[*]28.11.2017 11tc Leonek
"Tyle zmienił mały człowiek niemal lżejszy od powietrza." -
orzeszki przykro mi bardzo, mocno Cię tule i wiem, że może teraz o tym jeszcze nie myślisz ale szybko wrócisz do nas, pełna nadziei i wiary i wtedy na pewno się uda...
Szkoda mi Cię tylko, że od początku nie wiedziałaś co się dzieje i tyle dni w niepewnościŻyczę Ci dużo siły i wytrwałości i gdybyś potrzebowała wsparcia to pisz do nas... ja mam Cię w głowie cały czas...
Nie miałam wiele czasu ostatnio pisać tutaj.. ale codziennie czytałam i szukałam wpisu od Ciebie... smutno mi, że jednak nie mogłaś się z nami podzielić dobrymi informacjami bo na takie cały czas liczyłam.Aniołki ♡♡
01.06.17 12tc [*]
30.12.17 16tc [*]
Inwersja chromosomu 7 u męża
Zdrowa dziewczynka
22.09.19
-
nick nieaktualnyorzeszki wrote:Jestem juz na oddziale. Zalozyli mi tabletki na wywolanie krwawienia. Czekam na zabieg. Dziekuje Wam za wsparcie,miłe słowa i wiare której mi brakło. Znikam na jakiś czas, ale myślę o Was i trzymam w kciuki
Trzymaj się! -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a Waszymi zdjęciami USG i Waszych brzuchów nie mogę się napatrzeć
To zaledwie 2 lub 3 tygodnie różnicy pomiędzy mną a Wami a u Was już takie duże brzuszki i dzidziusie
Ja swój styl na razie zmieniłam na dresowychociaż w szafie leżą jedne legginsy i jeansy.. kupiłam je poprzednim razem na eBayu.. nie wiem jak to wygląda z przesyłką do PL ale można tam na prawdę tanio kupić praktycznie nowe rzeczy... czasem wysyłka jest droższa niż licytowane rzeczy
Tak samo dla maluszków jest tyle pięknych rzeczy i właśnie niedrogich... Zawsze jak lecę do PL to mam załadowaną torbę ubraniami dla dziecka znajomej... Ona wypatruje najczęściej na stronie Georga.. i chwali jakość w stosunku do Polskich sklepów... Wiem, że można zamówić z przesyłką do PL ale nie wiem ile kosztuje.Aniołki ♡♡
01.06.17 12tc [*]
30.12.17 16tc [*]
Inwersja chromosomu 7 u męża
Zdrowa dziewczynka
22.09.19
-
orzeszki wrote:Jestem juz na oddziale. Zalozyli mi tabletki na wywolanie krwawienia. Czekam na zabieg. Dziekuje Wam za wsparcie,miłe słowa i wiare której mi brakło. Znikam na jakiś czas, ale myślę o Was i trzymam w kciuki
Trzymaj się
-
orzeszki wrote:Jestem juz na oddziale. Zalozyli mi tabletki na wywolanie krwawienia. Czekam na zabieg. Dziekuje Wam za wsparcie,miłe słowa i wiare której mi brakło. Znikam na jakiś czas, ale myślę o Was i trzymam w kciuki
Do końca wierzyłam, że Ci się uda
Przerabiałam te tabletki w czerwcu.. życzę Ci więc dużo siły, żeby to przetrwać(((
NIE PODDAWAJ SIĘ !!!
Ściskam Cię mocno -
nick nieaktualny