CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny ! PodcYtuje was ale weekend był bardzo zabiegany
Gratuluje udanych wizyt !! Moja juz za tydzień 12.12 doczekac sie nie mogę chociaż mam częste wizyty co 2.5 tyg czasem cześciej ! O Wow Anitka taki brzuszek ja teraz mam duży jak na 12 tydzien! Ale to druga ciaza i tylko 6miesiecy czekaliśmy wiec podobno to normalne wiec o to on
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ecf1476b82c3.jpg
Betty Mała Mii bardzo mi przykroWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 09:22
Arga, Wonderland, Anitka201, Marya, ewulek lubią tę wiadomość
17.03.2017Sofia
-
Vero wrote:Witam dziewczyny ! PodcYtuje was ale weekend był bardzo zabiegany
Gratuluje udanych wizyt !! Moja juz za tydzień 12.12 doczekac sie nie mogę chociaż mam częste wizyty co 2.5 tyg czasem cześciej ! O Wow Anitka taki brzuszek ja teraz mam duży jak na 12 tydzien! Ale to druga ciaza i tylko 6miesiecy czekaliśmy wiec podobno to normalne wiec o to on
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ecf1476b82c3.jpg
Betty Mała Mii bardzo mi przykroczasem się zastanawiam czy to ciąża czy taka gruba jestem ale widzę, że się jednak zaokraglił.
Dziś mam usg genetyczne. Stresuję się strasznie. -
mi wczoraj powiedział syn,że brzuch mam większy i że będą ludzie myśleć że za dużo jem,haha :)ja się będę stresować 11.12 bo odbieram wyniki pappy,ale wiem,że będzie ok i tego się trzymam
-
nick nieaktualny
-
ja ma trochę tłuszczyku na brzuchu więc generalnie nikt nic nadzwyczajnego nie zobaczy ;p ale widzę, że fałdka jest trochę większa mimo, że mam -3 kg. To jest w ogole dla mnie strasznie dziwne, bo piersi mega urosły, brzuch trochę większy, nogi takie samea ja -3 kg :p nie wiem skąd ubyły te kilogramy bo nic nie widać
chciałabym żeby już nie mieć fałdki tylko coś więcej, ale jeszcze trochę poczekam
-
lotka1990 wrote:ja ma trochę tłuszczyku na brzuchu więc generalnie nikt nic nadzwyczajnego nie zobaczy ;p ale widzę, że fałdka jest trochę większa mimo, że mam -3 kg. To jest w ogole dla mnie strasznie dziwne, bo piersi mega urosły, brzuch trochę większy, nogi takie samea ja -3 kg :p nie wiem skąd ubyły te kilogramy bo nic nie widać
chciałabym żeby już nie mieć fałdki tylko coś więcej, ale jeszcze trochę poczekam
Cieszmy się małymi brzuchami bo tak szybko rosną. Ja z córką to miałam jakiś olbrzymi pod koniec ciąży. Wszyscy śmiali się ze mnie, że chodzę jak pingwin a, że to była zima to dostałam sweterek w pingwinka
lotka1990 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, podczytuje Was stale ale ciągle nie mam odwagi pisać, choć to przecież nic takiego, eh... Ja byłam już na prenatalnych i wszystko ok. Bedzie chłopiec najprawdopodobniej:-) ja przytyłam ok 2 kilo ale brzucha ciążowego raczej nie widać, czasem jest taki większy ale można pomyśleć że to sadełko, zależy co ubiore. Gratuluję udanych wizyt, Mała Mi i Betty trzymajcie się dzielnie jak do tej pory a pozostałym wizytujacych życzę tylko dobrych wieści i dobrze współpracujących maluszków.
Marya, malka, KochamSłońce lubią tę wiadomość
02.09.2015 Marusia -
W weekend robiliśmy urodziny synka i miałam na sobie małą czarną - goście od razu pytali, czy jestem w ciąży (do tej pory trzmaliśmy to w tajemnicy).
Dla mnie to zupełne novum, z synem gdy byłam w 6. Mcu ludzie nie wierzyli, że jestem w ciąży, a teraz tak szybko wyszłow sumie się cieszę, ale chyba muszę się wziąć za wagę, bo już +2kg
-
nick nieaktualnynataliab87 wrote:Cześć dziewczyny, podczytuje Was stale ale ciągle nie mam odwagi pisać, choć to przecież nic takiego, eh... Ja byłam już na prenatalnych i wszystko ok. Bedzie chłopiec najprawdopodobniej:-) ja przytyłam ok 2 kilo ale brzucha ciążowego raczej nie widać, czasem jest taki większy ale można pomyśleć że to sadełko, zależy co ubiore. Gratuluję udanych wizyt, Mała Mi i Betty trzymajcie się dzielnie jak do tej pory a pozostałym wizytujacych życzę tylko dobrych wieści i dobrze współpracujących maluszków.
-
Hello, ja odkad odzyskalam energie na pelnych obrotach caly czas. Od tygodnia nie mialam czasu do was zajrzec. Jeszcze na weekend bylismy w Szwecji i mlody nam sie rozchorowal, lot odwolali, walizki zaginely wiec duzo sie dzialo. Na szczescie udalo sie wrocic a walizki przywiezli wczoraj wieczorem.
Z dobrych wiesci ze juz serduszko slyszalam dzis wiec teraz bede sobie podsluchiwac dzidzie co dzien.
Milego dnia i udanych wizyt! -
nick nieaktualny
-
Niezłe macie już te brzuszki, u mnie wieczorem jak się przyjrzę to coś widać, ale nie wiem czy to nie wzdęcie jakieś
ale jestem dość wysoka wiec może się to poprostu jakoś inaczej sie rozkłada. Przytyłam na razie 600g wiec chyba ok.
Już mam instrukcje od mojego giną co do luteiny. Stopniowo odstawiamy, mam brać do końca opakowania po jednej dziennie. Odstawiamy tez clexane. Mam zostać na acardzie.
Ktoś dzisiaj wizytuje? Trzymam kciuki!
-
Dziewczyny, powodzenia na wizytach, będzie dobrze
Ja jutro skoczę do gina po duphaston, nie starczy mi do wizyty, czyli 12-ego. Nie mogę się doczekać wtorku i usg, a z drugiej str czuję stresik. Także emocje już są. Pewnie nie będę mogła zasnąć dzień przedA jak u Was, tez pewnie tak emocje trzymają/trzymały przed tym badaniem?
Mój gin na ogół każe progesteron brać do 14 tc. I pewnie tez tak tu będzie, ale jak Dziewczyny napisały, są różne przypadki, dwie moje znajome brały bardzo długo, nawet do 30 tc. Także jak są wątpliwości lepiej dzwonić i pytać lekarza i lecieć po receptkę
Ja też mam tel do swojego prowadzącego i dzwonię w razie jakiś rozterek.
Śliczne brzuszki, Vero, seksi mama, Anitka, szczuplasek z Ciebie. Ja też szczupła, ale bębenek już mi sterczy,na pewno większy niż w tym samie okresie co w ciąży z córcią. Z córcią długo nie było widać, chyba dopiero coś lekko wzdęło po 16 tc, już ładnie ok 20tc. Zapodam swoją fotkę rano, bo teraz za dużo nabiału i słodkości się najadłam i chyba jeszcze większy jest
Dokładnie brzuszki szybko urosną, pamiętam jak robiłam pedicure albo zakładam sandałki w 38 tc, niezły wycisk.
Własnie, paznokcie akrylowe albo hybrydy są bezpieczne? Jak patrzę na swoje dłonie to masakra, i odrost, fryzjera mam dopiero po 20 grudnia. Tęsknię za czystym naturalnym blondem, który zawsze robię co miesiąc, teraz istny syf - czarny odrost i wyblakły blond. Jednak ciąża nie zwalnia od dbania o siebie, dla samej siebie dobrze fajnie wyglądać
Na lato to będziemy zapodały swoje brzuszki w uroczych tuniczkach albo sukieneczkach.
Dziewczyny, również lubicie ten stan błogosławiony? Ja bardzo, już myślę o 3 bobo, a drugiego jeszcze nie urodziłam
. A kiedyś zdecydowanie - 2 maluchów i starczy.
-
Natalia, gratuluję synusia
Coś w tym jest, że sporo chłopców się rodzi. Wczoraj dowiedziałam się, że moja koleżanka też w ciąży i chłopczyk, u znajomych męża też. W tym roku już 6 (tydzień temu znajomym się urodził) chłopców śród znajomych, rodziny. Naprawdę wojna idzie
Mnie teraz tez marzy się mały siusiaczek, nawet już imię mam
, córcię w domu już mam, fajnie by było parkę. le najważniejsze, aby genetyczne wyszło dobrze, wtedy będę przeszczęsliwa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 12:34