CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
KochamSłońce wrote:Wojcievh bedzie u nas za to
Ale poki co to wszyscy mi mowia, ze bedzie dziewczynka 
Wojciech to bardzo ładne imię
tylko ja nie chce juniora, bo będę wołać Wojtek i nikt nie będzie wiedział o kogo chodzi. Dlatego ta opcja odpada
tylko teraz muszę emka jakoś do tego przekonac! No chyba, ze będzie dziewczynka, to nie będzie problemu!

-
nick nieaktualnygotoweanna23 wrote:Cześć
ja dziś wizytowałam wszystkie wyniki w normie, nawet mi doktor zrobił test PH i też dobrze. Potwierdził na 100 % chłopca, ale kazał się trzymać tego terminu 1.06.2018 więc jakbym mogła prosić o zmienienie na pierwszej stronie i wpisanie Adasia
Następna wizyta zaraz po Nowym Roku.
Równy tydzień temu długość była 67 mm, a dziś już 84 mm
serduszko 148 na minutę.
Zmartwił mnie tylko, że łożysko mam z przodu i przez to będę najprawdopodobniej później czuć ruchy Kruszka. Macie z tym jakieś doświadczenia co i jak?
Tu zdjęcie sprzętu oraz Adama jak sobie śpi
to ma po mamie ewidentnie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bedadce96eed.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d1d949fee1a.jpg
-
Ja już po usg. Wszystko jest w normie. NT 1,57 wielkość 5,3 cm, kręgosłup dobry, ręce i nogi są tak samo kość nosowa. Ginekolog mówiła, że coś widzi między nogami ale to za wcześnie. Idę jeszcze na krew.
Ruth, lotka1990, welonka, Marya, witaminkab, Wonderland, A_n_k_a_80, malka lubią tę wiadomość
-
No sprzet to ma niczego sobieanna23 wrote:Cześć
ja dziś wizytowałam wszystkie wyniki w normie, nawet mi doktor zrobił test PH i też dobrze. Potwierdził na 100 % chłopca, ale kazał się trzymać tego terminu 1.06.2018 więc jakbym mogła prosić o zmienienie na pierwszej stronie i wpisanie Adasia
Następna wizyta zaraz po Nowym Roku.
Równy tydzień temu długość była 67 mm, a dziś już 84 mm
serduszko 148 na minutę.
Zmartwił mnie tylko, że łożysko mam z przodu i przez to będę najprawdopodobniej później czuć ruchy Kruszka. Macie z tym jakieś doświadczenia co i jak?
Tu zdjęcie sprzętu oraz Adama jak sobie śpi
to ma po mamie ewidentnie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bedadce96eed.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d1d949fee1a.jpg
-
Tak zgadza sie z tym łożyskiem ,jesli po 20tc łożysko nie zmieni położenia to ciąża konczy sie zazwyczaj przed 40tc cesarka. Musze jutro dorwać lekarza i porównać usg bo ostatnio mówił ze kosmowka jest nisko osadzona a dzisiaj ze częściowo czyli oznaczało by ze idzie do góry .
-
nick nieaktualny
-
Hej, chwilę mnie nie było.
Jestem już po biopsji kosmówki, jeszcze czekam za wynikiem, ale to tylko formalność. Na usg wciąż jest widoczny mocny ogólny obrzęk płodu, a ostatnio została też stwierdzona wada serca. Malutka wciąż rośnie, a mnie tak bardzo boli ten widok ruszających się rączek i nóżek na usg.
Straszny czas. -
admiralka wrote:Hej, chwilę mnie nie było.
Jestem już po biopsji kosmówki, jeszcze czekam za wynikiem, ale to tylko formalność. Na usg wciąż jest widoczny mocny ogólny obrzęk płodu, a ostatnio została też stwierdzona wada serca. Malutka wciąż rośnie, a mnie tak bardzo boli ten widok ruszających się rączek i nóżek na usg.
Straszny czas.
Może to jeszcze nie koniec?
Życzę Wam cudu, naprawdę.
-
Leira wrote:Może to jeszcze nie koniec?

Życzę Wam cudu, naprawdę.
Dodatkowego chromosomu nikt nam z kodu genetycznego nie usunie
Taka jest niestety brutalna prawda. Choć wciąż rano mam nadzieję, że to zły sen.
-
admiralka wrote:Dodatkowego chromosomu nikt nam z kodu genetycznego nie usunie
Taka jest niestety brutalna prawda. Choć wciąż rano mam nadzieję, że to zły sen.
Co dalej z tym wszystkim?
Serce mi się kraje kiedy to czytam, nigdy nie zrozumiem dlaczego tak jest
Dlaczego kobiety, które pragną dziecka muszą się zmagać z takimi tragediami, a patologie się rozmnażają jak głupie
((

-
Hej, jestem po prenatalnych kamień z serca! Młody się ruszał, ssał kciuk i w końcu usnął
piszę Młody, bo na 80% to chłopczyk, tak przeczuwałam
synek chciał brata to się ucieszy, ja co prawda zawsze marzyłam o dziewczynce, ale bardzo się cieszę, aż się wzruszyłam jak dokazywał 
Plamienia spowodowane są najprawdopodobniej nisko ułożonym łożyskiem przy ujściu wewn., więc też git. Chyba pora odgonic czarne mysli
witaminkab, klarunia1978, admiralka, Marya, A_n_k_a_80, lotka1990, Wonderland lubią tę wiadomość
-
Marya ja chciałam Ci podziękować, że tak pięknie dbasz o nasze forum i pamiętasz, dopisujesz daty, modyfikujesz naszą początkową stronę. Jesteś Wielka:)
anna23, tomania2806, admiralka, Pysiaczek89, Kropka89, Anna Stesia lubią tę wiadomość