CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
KochamSłońce wrote:Wojcievh bedzie u nas za to
Ale poki co to wszyscy mi mowia, ze bedzie dziewczynka
Wojciech to bardzo ładne imiętylko ja nie chce juniora, bo będę wołać Wojtek i nikt nie będzie wiedział o kogo chodzi. Dlatego ta opcja odpada
tylko teraz muszę emka jakoś do tego przekonac! No chyba, ze będzie dziewczynka, to nie będzie problemu!
-
nick nieaktualnyanna23 wrote:Cześć
ja dziś wizytowałam wszystkie wyniki w normie, nawet mi doktor zrobił test PH i też dobrze. Potwierdził na 100 % chłopca, ale kazał się trzymać tego terminu 1.06.2018 więc jakbym mogła prosić o zmienienie na pierwszej stronie i wpisanie Adasia
Następna wizyta zaraz po Nowym Roku.
Równy tydzień temu długość była 67 mm, a dziś już 84 mmserduszko 148 na minutę.
Zmartwił mnie tylko, że łożysko mam z przodu i przez to będę najprawdopodobniej później czuć ruchy Kruszka. Macie z tym jakieś doświadczenia co i jak?
Tu zdjęcie sprzętu oraz Adama jak sobie śpito ma po mamie ewidentnie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bedadce96eed.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d1d949fee1a.jpg -
Ja już po usg. Wszystko jest w normie. NT 1,57 wielkość 5,3 cm, kręgosłup dobry, ręce i nogi są tak samo kość nosowa. Ginekolog mówiła, że coś widzi między nogami ale to za wcześnie. Idę jeszcze na krew.
Ruth, lotka1990, welonka, Marya, witaminkab, Wonderland, A_n_k_a_80, malka lubią tę wiadomość
-
anna23 wrote:Cześć
ja dziś wizytowałam wszystkie wyniki w normie, nawet mi doktor zrobił test PH i też dobrze. Potwierdził na 100 % chłopca, ale kazał się trzymać tego terminu 1.06.2018 więc jakbym mogła prosić o zmienienie na pierwszej stronie i wpisanie Adasia
Następna wizyta zaraz po Nowym Roku.
Równy tydzień temu długość była 67 mm, a dziś już 84 mmserduszko 148 na minutę.
Zmartwił mnie tylko, że łożysko mam z przodu i przez to będę najprawdopodobniej później czuć ruchy Kruszka. Macie z tym jakieś doświadczenia co i jak?
Tu zdjęcie sprzętu oraz Adama jak sobie śpito ma po mamie ewidentnie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bedadce96eed.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d1d949fee1a.jpg -
Tak zgadza sie z tym łożyskiem ,jesli po 20tc łożysko nie zmieni położenia to ciąża konczy sie zazwyczaj przed 40tc cesarka. Musze jutro dorwać lekarza i porównać usg bo ostatnio mówił ze kosmowka jest nisko osadzona a dzisiaj ze częściowo czyli oznaczało by ze idzie do góry .
-
nick nieaktualny
-
Hej, chwilę mnie nie było.
Jestem już po biopsji kosmówki, jeszcze czekam za wynikiem, ale to tylko formalność. Na usg wciąż jest widoczny mocny ogólny obrzęk płodu, a ostatnio została też stwierdzona wada serca. Malutka wciąż rośnie, a mnie tak bardzo boli ten widok ruszających się rączek i nóżek na usg.
Straszny czas. -
admiralka wrote:Hej, chwilę mnie nie było.
Jestem już po biopsji kosmówki, jeszcze czekam za wynikiem, ale to tylko formalność. Na usg wciąż jest widoczny mocny ogólny obrzęk płodu, a ostatnio została też stwierdzona wada serca. Malutka wciąż rośnie, a mnie tak bardzo boli ten widok ruszających się rączek i nóżek na usg.
Straszny czas.
Może to jeszcze nie koniec?
Życzę Wam cudu, naprawdę. -
Leira wrote:Może to jeszcze nie koniec?
Życzę Wam cudu, naprawdę.
Dodatkowego chromosomu nikt nam z kodu genetycznego nie usunieTaka jest niestety brutalna prawda. Choć wciąż rano mam nadzieję, że to zły sen.
-
admiralka wrote:Dodatkowego chromosomu nikt nam z kodu genetycznego nie usunie
Taka jest niestety brutalna prawda. Choć wciąż rano mam nadzieję, że to zły sen.
Co dalej z tym wszystkim?
Serce mi się kraje kiedy to czytam, nigdy nie zrozumiem dlaczego tak jestDlaczego kobiety, które pragną dziecka muszą się zmagać z takimi tragediami, a patologie się rozmnażają jak głupie
((
-
Hej, jestem po prenatalnych kamień z serca! Młody się ruszał, ssał kciuk i w końcu usnął
piszę Młody, bo na 80% to chłopczyk, tak przeczuwałam
synek chciał brata to się ucieszy, ja co prawda zawsze marzyłam o dziewczynce, ale bardzo się cieszę, aż się wzruszyłam jak dokazywał
Plamienia spowodowane są najprawdopodobniej nisko ułożonym łożyskiem przy ujściu wewn., więc też git. Chyba pora odgonic czarne mysliwitaminkab, klarunia1978, admiralka, Marya, A_n_k_a_80, lotka1990, Wonderland lubią tę wiadomość
-
Marya ja chciałam Ci podziękować, że tak pięknie dbasz o nasze forum i pamiętasz, dopisujesz daty, modyfikujesz naszą początkową stronę. Jesteś Wielka:)
anna23, tomania2806, admiralka, Pysiaczek89, Kropka89, Anna Stesia lubią tę wiadomość