X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
Odpowiedz

CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018

Oceń ten wątek:
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi, Admiralka bardzo mi przykro :(

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• anna23 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała mi pęka mi serce, tak strasznie miałam nadzieję, że mimo wszystko każdej z Was się uda. Przytulam Was wirtualnie..

qb3c3e5e1lyfyhp2.png
    m3sx3e5ese0n0fi2.png
  • Tròjka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała mi tak bardzo mi przykro, nam zawsze możesz tu napisać. Jesteśmy z Tobą

f2w3rjjgku0ijq5v.png
  • Ha Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi tak bardzo mi przykro :( To okropne co Cię spotkało... Bardzo współczuję i życzę abyś mimo wszystko znalazła w sobie siłę...

19.01.2007 córka
    09.06.2014 córka
    ex2bkrhm336va282.png
  • klarunia1978 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała_Mii wrote:
    Ja niestety tez nie mam zbyt dobrych wiadomości na usg okazało się ze dzidzia już była 13 t i1 D seruszko biją dzidzia się rusza jest żywa ale bardzo chora .. trzech lekarzy konsultowało podczas usg i później jeszcze jeden lekarz który opowiadał mi co z dzidzia nie tak i jaki może być powód myślą ze jeden chromosom za dużo 13 lub 18 .. profesor który robił mi wczoraj Hmm biopsje koszykówki czy jakoś tak tez miał przykra minę i miałam do wyboru wczoraj ta kosmykowke lub czekać do 16 na amniopunkcję szczerze to chciałam czekać bo boje się E teraz poronie bo ryzyko większe niż przy amnio ale mój m nie pozwolił mi czekać jestem trochę na niego zła zr podjął decyzje Za mnie ... do tego pobrali ode mnie i od męża próbki krwi żeby sprawdzić porównać konflikt przyczynę żeby na przyszłość zapobiec ... Ehh w pon będę mieć wstępne wyniki a za 3 tyg końcowe ... nie mam już sił na to wszytko wiem ze Mąż tez cierpi i nie kryje łez ale boli mnie to ze próbuje żuć normalnie uśmiecha się niby mówi ze specialnie tak robi żebym ja się nie załamywała bardziej ale mnie to bardzo denerwuje i boli ... tak samo pociesza mnie zaraz zrobimy sobie nowe będzie zdrowe znów zaraz będziesz w ciąży .. Noo z jednej strony cieszę się ze chce ze się nie boi bo ja tez chce być w ciąży j mieć dzidzie ale z drugiej strony boli mnie to ze myśli k tym jak o starej zepsutej rzeczy wyżyć kupimy nowa ... Ehh byłabym skłonna zostawić ciąże i czekać najwyżej umrze Tz napewno umrze lekarze stwierdzili ze tym anomali za dużo i dziecko nie dożyje do końca a nawet jeśli to umrze przy porodzie a i mi może nie daj Boże coś się stać podczas ciąży jeśli zdecyduje się zostawić .. No i powiedzieli ze dziecko żyje i utrzymało się ( Tz z takimi wadami powinnam poronic na początku ) a żyje bo mój organizm jest na tyle bo mój organizm jest tak silny ... masakra jakaś pisze wam to wszytko bo nie mam komu się wygadać Tz mam ale mój mąż nie do końca mnie rozumie tak samo jął chciałbym pochować maleństwo tu w Holandii a on nie chce bo trzeba o tym zapomnieć te słowa najbardziej mnie zabolały jak można zapomnieć o takiej tragedii ???[/QUOTE
    Mała mi:(:(:(:( pisz kiedy potrzebujesz, zawsze Cię wysłuchamy, kobieta kobietę zawsze zrozumie. Przytulam.

qq87krhmjgas4avj.png
    Aniołki:2016[*] 2016[*] 2017[*]
    Mama 4 kobietek:)
    Z. Ashermana, Mthfr, AMH 0.2, pai1, cukrzyca

Córeńko kocham Cię nade wszystko.
  • malka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi ściskam mocno! :( :(

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • Wonderland Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 14:10

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mii, współczuję Wam obojgu i życzę Wam dużo sił! :-(

• Sarrrra Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala mi, admiralka tak bardzo mi przykro. To okropnie niesprawiedliwe że to przechodzicie....

km5sgu1rnzh3xzcx.png

zem320mmiu4xizmw.png
  • _nina_ Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mii ściskam mocno.

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Admiralka i Mala Mi bardzo mi przekro potrzebujecie teraz duzo wsparcia i wytrzymalosci, Wspolczuje Bardzo Mocno :'-(

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj zaczelam 13 tydzien. Jutronpierwsze prenatalne na 10:20. Juz pisalam ze objawy pierwszego trymestru przeszly. Czuje jedynie jakby w podbrzuszu sie znalazl grejfrut, takie rozsadzanie. Sama jestem ciekawa czy wszystko ok. Dam Wam jutro znac po wizycie.

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mii :-( tak mi przykro :-( ciężko mi cokolwiek napisać :-( tyle przykrych informacji w ciągu kilku dni :-(

• BettyCatriona Przyjaciółka

Wysłany: 7 grudnia 2017, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi zostawiłam Ci wczoraj wiadomość na priv- myślałam o Tobie i się martwiłam. Jeśli chcesz pogadać śmiało pisz, ja też nie mam teraz łatwo z mężem. Mimo, że lecę do Polski dowiedzieć się na czym stoimy tak na prawdę i mimo jego zapewnień że mnie wspiera, to mam identyczne odczucia jak Ty! Tule Cię mocno:-(

w4sq9n733eq67vqu.png
  • Ruth Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malka wrote:
    Admiralka ;(

Ha twój maluch już taki duży!! Cieszę się, ze wysztsko w porządku :)

Ja wczoraj trochę poćwiczyłam i zaczynam mieć zakwasy ;) tak to jest jak się człowiek 3miesiace obija bo nie ma sił na nic...
    A dzisiaj jak już pisała Ruth byłyśmy razem na basenie, super sprawa :) tylko jak wróciłam do domu to wyjadła pół lodówki i padłam spać na 2,5 godziny :)

Ja chyba nie będę kupować detektora tętna, myśle, że za bardzo by mnie stresowały takie sytuacje ze maluch się obróci i nic nie słychać.
    Myślałam że tylko ja tak spałam
    hahaha..spałam 1'5 godziny :-P

Mala Mi strasznie mi przykro..tule mocno <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 18:09

f2w3rjjgkyeh1vkk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2017, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała_Mii wrote:
    Ja niestety tez nie mam zbyt dobrych wiadomości na usg okazało się ze dzidzia już była 13 t i1 D seruszko biją dzidzia się rusza jest żywa ale bardzo chora .. trzech lekarzy konsultowało podczas usg i później jeszcze jeden lekarz który opowiadał mi co z dzidzia nie tak i jaki może być powód myślą ze jeden chromosom za dużo 13 lub 18 .. profesor który robił mi wczoraj Hmm biopsje koszykówki czy jakoś tak tez miał przykra minę i miałam do wyboru wczoraj ta kosmykowke lub czekać do 16 na amniopunkcję szczerze to chciałam czekać bo boje się E teraz poronie bo ryzyko większe niż przy amnio ale mój m nie pozwolił mi czekać jestem trochę na niego zła zr podjął decyzje Za mnie ... do tego pobrali ode mnie i od męża próbki krwi żeby sprawdzić porównać konflikt przyczynę żeby na przyszłość zapobiec ... Ehh w pon będę mieć wstępne wyniki a za 3 tyg końcowe ... nie mam już sił na to wszytko wiem ze Mąż tez cierpi i nie kryje łez ale boli mnie to ze próbuje żuć normalnie uśmiecha się niby mówi ze specialnie tak robi żebym ja się nie załamywała bardziej ale mnie to bardzo denerwuje i boli ... tak samo pociesza mnie zaraz zrobimy sobie nowe będzie zdrowe znów zaraz będziesz w ciąży .. Noo z jednej strony cieszę się ze chce ze się nie boi bo ja tez chce być w ciąży j mieć dzidzie ale z drugiej strony boli mnie to ze myśli k tym jak o starej zepsutej rzeczy wyżyć kupimy nowa ... Ehh byłabym skłonna zostawić ciąże i czekać najwyżej umrze Tz napewno umrze lekarze stwierdzili ze tym anomali za dużo i dziecko nie dożyje do końca a nawet jeśli to umrze przy porodzie a i mi może nie daj Boże coś się stać podczas ciąży jeśli zdecyduje się zostawić .. No i powiedzieli ze dziecko żyje i utrzymało się ( Tz z takimi wadami powinnam poronic na początku ) a żyje bo mój organizm jest na tyle bo mój organizm jest tak silny ... masakra jakaś pisze wam to wszytko bo nie mam komu się wygadać Tz mam ale mój mąż nie do końca mnie rozumie tak samo jął chciałbym pochować maleństwo tu w Holandii a on nie chce bo trzeba o tym zapomnieć te słowa najbardziej mnie zabolały jak można zapomnieć o takiej tragedii ???
    :( bardzo ci współczuję :( ;(

• Mała_Mii Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje wam dziewczyny za wsparcie Ehh najgorsze dopiero przede mną ;(

74dih371hf2p7o0h.png[/url]
    20151107020717.png[/url]
    18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
    26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
    20.11.2018 51cm 3520g ❤️
    18.12.2018 54cm 4530g❤️
    25.01.2019 59cm 6020g ❤️
  • BettyCatriona Przyjaciółka

Wysłany: 7 grudnia 2017, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała_Mii wrote:
    Dziękuje wam dziewczyny za wsparcie Ehh najgorsze dopiero przede mną ;(

Odezwij się do mnie :-* :-(

w4sq9n733eq67vqu.png
  • teqz Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betty a Ty jak się trzymasz?

• Ha Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2017, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy wiecie czy są jakieś tabletki na uspokojenie które są bezpieczne dla kobiet w ciąży?

19.01.2007 córka
    09.06.2014 córka
    ex2bkrhm336va282.png
‹‹ 341 342 343 344 345 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ