CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A co do ubranek to ja pewnie w okolicach lutego wyciągnę co mam w szafach. Od początku zakładałam małą różnicę wieku i że drugi może być chłopaka wiec początkowe ubranka mam w kolorach biały, szary, zielony i zółty. To co muszę kupić to łóżeczko, kołdrę i pościel. Kołdry nawet dwie bo córa od 2 miesięcy używa już kołderki i mnie trafia co za beznadzieje jej kupiłam, więc w styczniu kupię dwie
-
Ha wrote:Hefe trzymam kciuki! Musi byc dobrze!
Ja wczoraj zamówiłam komplet do wózka i do łóżeczka. Pochwalę się jak tylko otrzymam paczkęOd stycznia chce powoli zacząć szykować wyprawkę. Ciuszków mam już pół szafy, wszystko firmy Next kupione w second handach. Uwielbiam tą firmę, maja super wzory i fajną jakość
Kochane jak to u Was jest z tym libido? U mnie jest na bardzo wysokim poziomie. Mogłabym nawet dwa razy dziennie... Mojemu mężowi to odpowiada, a ja nie poznaje samej siebie. Przed ciążą moje libido raczej było słabe i boję się że po porodzie znowu wszystko wróci do normy.
-
Dziewczyny dziękuję za słowa wsparcia! I za chęć pomocy! Mam nadzieję, że to wszystko okaże się niepotrzebnym stresem....
Jutro o 12 już będę w PL, odbierze mnie tata w którym mam duże wsparcie... W czwartek na 9 mam umówiona wizytę u siebie w Częstochowie na test NIFTY i badania plenatatne....
Wczoraj mieliśmy ciężki dzień ale muszę się mniej stresować dla tego malucha... podobno na skanie wszystko wyszło ok.... Ale więcej bede wiedziala po czwartku tutaj to nawet nie badania plenatarne...
Welonka super, że już wracasz do domuAniołki ♡♡
01.06.17 12tc [*]
30.12.17 16tc [*]
Inwersja chromosomu 7 u męża
Zdrowa dziewczynka
22.09.19
-
Hefe wrote:Dziewczyny dziękuję za słowa wsparcia! I za chęć pomocy! Mam nadzieję, że to wszystko okaże się niepotrzebnym stresem....
Jutro o 12 już będę w PL, odbierze mnie tata w którym mam duże wsparcie... W czwartek na 9 mam umówiona wizytę u siebie w Częstochowie na test NIFTY i badania plenatatne....
Wczoraj mieliśmy ciężki dzień ale muszę się mniej stresować dla tego malucha... podobno na skanie wszystko wyszło ok.... Ale więcej bede wiedziala po czwartku tutaj to nawet nie badania plenatarne...
Welonka super, że już wracasz do domutak jak Ci dziewczyny pisały, wysokie NT nie przesądza niczego no i druga sprawa - Anglia... szkoda, że tam nie ma takiej opieki zdrowotnej jak w PL (w sensie kiepskie USG itp.). Ważne, że tak szybko udało Ci się wszystko załatwić, trzymam kciuki
-
Hefe wrote:Dziewczyny dziękuję za słowa wsparcia! I za chęć pomocy! Mam nadzieję, że to wszystko okaże się niepotrzebnym stresem....
Welonka super, że już wracasz do domuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 12:23
-
Hefe, jestem spokojna o Twojego maluszka. Jak jest kość nosowa to będzie dobrze.
Dla spokojności własnie dobrze zrobić te rozszerzone badania.
Welonka, super, że wychodzisz do domuWreszcie, co nie
U mnie kupa różowych ubranek po córci, mam kupę nieużywanych ciuszków z metką na lato, także dziewuszka będzie miała w czym chodzić, tzn. leżeć
Dokupię tylko łóżeczko, rożek, przewijak.
Kupa zabawek też jest po córci.
Tak się cieszę, że jestem już po tych prenatalnych i mogę odetchnąć.
U mnie libido aktualnie wysokie, lepsze doznania, II trymestr prawie, pewnie dlategoJednak jakaś mała obawa jest, mimo że po seksie nic się nie dzieje. Przepraszam, że pytam
...a jakie pozycję u Was rządzą? U mnie na konika i klasyczna.
Sny erotyczne dalej.
Po ciąży libido jeszcze większe zawsze mam.
Tegz, te muśnięcia to na pewno maluszekJa mam delikatnie pukanie, muskania. Szczególnie wieczorek jak się położę.
teqz lubi tę wiadomość
-
welonka wrote:Niestety tak jest ze w szpitalu nie pokazują raz mi lekarz na poczatku pokazał ale to zatrzymany obraz nosek mi pokazał , a tak ostatnio wizte mialam u swojego lekarza 31pazdziernika wtedy ostatnio widziałam. Ratowało mnie bicie serduszka .
Straszne świństwo - niby co im szkodzi pokazać?
Zwłaszcza, że matka leży zestresowana od kilku tygodni w szpitalu. Zero empatii, aż ciężko uwierzyć -
teqz wrote:Ja to dzisiaj jestem tak zaspana, że w pracy przez laptopem usypiam...
Dziewczyny kiedy zaczęłyście czuć maleństwo w waszych poprzednich ciążach? Czy jak się jest drobnym i szczupłym to jest szansa, że szybciej się poczuje jakieś ruchy?Ruth lubi tę wiadomość
-
Agnella wrote:Hefe, jestem spokojna o Twojego maluszka. Jak jest kość nosowa to będzie dobrze.
Dla spokojności własnie dobrze zrobić te rozszerzone badania.
Welonka, super, że wychodzisz do domuWreszcie, co nie
U mnie kupa różowych ubranek po córci, mam kupę nieużywanych ciuszków z metką na lato, także dziewuszka będzie miała w czym chodzić, tzn. leżeć
Dokupię tylko łóżeczko, rożek, przewijak.
Kupa zabawek też jest po córci.
Tak się cieszę, że jestem już po tych prenatalnych i mogę odetchnąć.
U mnie libido aktualnie wysokie, lepsze doznania, II trymestr prawie, pewnie dlategoJednak jakaś mała obawa jest, mimo że po seksie nic się nie dzieje. Przepraszam, że pytam
...a jakie pozycję u Was rządzą? U mnie na konika i klasyczna.
Sny erotyczne dalej.
Po ciąży libido jeszcze większe zawsze mam.
Tegz, te muśnięcia to na pewno maluszekJa mam delikatnie pukanie, muskania. Szczególnie wieczorek jak się położę.
nie mogę się doczekać mocniejszych kopniaków, wtedy pewnie stres o maleństwo będzie mniejszy.
U mnie z pozycji to też klasyczna, na jeźdźca i na łyżeczki. Chociaż chciałoby się bardziej poszaleć.
-
Już po wizycie
Maluch ma 5,91cm
NT 1,5mm
Kość nosowa jest
Serduszko bije 158ud/min
Niestety nie wiemy jeszcze kto tam w środku siedzi. Ale najważniejsze, że na chwilę obecną jest wszytsko ok. Na wyniki testu pappa muszę poczekać dwa tygodnie. Ale po USG ryzyko trisomii 21 jest 1:3758. Mam nadzieję, że po pappa się nie pogorszy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 13:08
Tròjka, lotka1990, summer86, teqz, Wonderland, Arga, Pysiaczek89, witaminkab, A_n_k_a_80, Anitka201, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
welonka baardzo dobre wieści!!!
Hefe - ja tak samo jak inne dziewczyny jestem dobrej myśli! trzymam kciuki.
Teraz jestem na takim etapie, że ta cytomegalia nie mogła na pewno nic nabroić itp ale z drugiej strony jak pójdę dziś na usg prenatalne to znając siebie znajdzie się jakiś powód do zmartwień.. tak już chyba mamy! :p także ja czekam z niecierpliwością na dzisiejszą wizytę.
Kto jeszcze dziś wizytuje? trzymam kciuki!
-
Ja w żadnej z 3 poprzednich ciąż nie robiłam, lekarz zawsze po UGG prenatalnym mówił, że wszystko ok zdrowe dziecko. Gdyby zasugerował badania zrobiłabym, ale nic nie mówił. Inna sprawa, że wtedy miałam 24,25 i 30 lat, teraz dostałam nakaz od lekarza z racji na wiek mimo, że badanie USG wyszło bez zastrzeżeń.I czekam na wynik Panoramy.
-
lotka1990 wrote:a i jeszcze jedno - czy są jakieś dziewczyny które tak jak ja nie robią pappa, nifty i innych tego typu?
-
Sarrrra wrote:Kupiłaś ten detektor ?