CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie się zastanawiam, skąd się biorą te bakterie, ja też na początku ciąży nie miałam.
Ja przez długi czas aplikowałem sobie 3Xdziennue wewnętrznie luteinę, starałam się bardzo pilnowac dokładnie myć ręce antybakteryjny m mydłem i potem wycuerałam rzeczniczka mi jednorazowymi,
Ale może mimo wszystko ta rogaliki wprowadziłam sobie jakieś dziadostwo??? -
Teqz weź dodatkowo magnez i połóż się na 30 min, powinno przejść
Welonka, popatrz ile emocji budzą te nasze Maluszki w brzuszkach, to jest coś pięknego.teqz lubi tę wiadomość
-
klarunia1978 wrote:Właśnie się zastanawiam, skąd się biorą te bakterie, ja też na początku ciąży nie miałam.
Ja przez długi czas aplikowałem sobie 3Xdziennue wewnętrznie luteinę, starałam się bardzo pilnowac dokładnie myć ręce antybakteryjny m mydłem i potem wycuerałam rzeczniczka mi jednorazowymi,
Ale może mimo wszystko ta rogaliki wprowadziłam sobie jakieś dziadostwo???
Wystarczy, że palec przy wkładaniu lekko Ci się omsknie i dotkniesz części odbytowej i voila! Już masz e.coli w szyjce. Ja nie miałam na początku e.coli, dopiero przy walczeniu globulkami z paciorkowcem się pojawił.. Teraz używam aplikatora, który zawsze wyparzam przed użyciem (czego się nie da zrobić z palcem) i mam nadzieje, że będzie OK -
Dziewczyny, które same robią sobie hybrydę. Od kilku tyg testuje fajna markę z bardzo przystępnymi cenami. Poleciła mi je koleżanka która na codzień zajmuje się paznokciami. Ta marka to colorista, trzymają się do odrostu, nic nie odpryskuje i teraz jest fajna promocja2+1. Cena za sztukę 20 zł wiec za 3 szt wychodzi 40 zł. Tu link: https://estesklep.iai-shop.com/pol_m_PAZNOKCIE-COLORISTA_LAKIERY-HYBRYDOWE-COLORISTA-_KOLORY-7-ML-476.html
-
nick nieaktualny
-
Boże dziewczyny pośliznęła m się na mokrej podłodze u uderzyłam w bok brzucha. Jestem póki co sama w domu leżę wzięłam nospe ale bardzo się boję, boli mnie reka i biodro. Czy któraś zaliczyła upadek w ciąży?? Jak wróci M. popedzimy
Do szpitala. -
Ale mnie wystraszyłaś, oby nic Ci się nie stało. Mam nadzieję, że skończy sie na siniaku. Oby!
Dzidziuś jest raczej dobrze chroniony, ale warto to sprawdzić. Powodzenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2017, 14:56
A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
klarunia1978 wrote:Boże dziewczyny pośliznęła m się na mokrej podłodze u uderzyłam w bok brzucha. Jestem póki co sama w domu leżę wzięłam nospe ale bardzo się boję, boli mnie reka i biodro. Czy któraś zaliczyła upadek w ciąży?? Jak wróci M. popedzimy
Do szpitala.
Jak nie masz krwawienia to zapewne jest OK, też miałam taką wpadkę. Aczkolwiek lekarka, po tym jak opowiedziałam jej to na wizycie, opierdzieliła mnie i w razie kolejnego upadku kazała mi jechać prosto do szpitala, powiedziała, że nawet jak nic się nie stało to będę spokojna bo mi USG zrobią, a tak to się będę stresować.Magda33 lubi tę wiadomość
-
Klarunia daj znać po wizycie czy wszystko ok!
Ja Wam dziewczyny chce życzyć wesołych, radosnych świat w gronie najbliższych i aby wszystkie mogły zjeść na co maja ochotę bez żadnych mdłości i innych nieprzyjemnych sytuacjia już za rok nasze najcudowniejsze prezenty będą z nami!
-
klarunia1978 wrote:Boże dziewczyny pośliznęła m się na mokrej podłodze u uderzyłam w bok brzucha. Jestem póki co sama w domu leżę wzięłam nospe ale bardzo się boję, boli mnie reka i biodro. Czy któraś zaliczyła upadek w ciąży?? Jak wróci M. popedzimy
Do szpitala.
19.06.2108r -
nick nieaktualnyklarunia1978 wrote:Boże dziewczyny pośliznęła m się na mokrej podłodze u uderzyłam w bok brzucha. Jestem póki co sama w domu leżę wzięłam nospe ale bardzo się boję, boli mnie reka i biodro. Czy któraś zaliczyła upadek w ciąży?? Jak wróci M. popedzimy
Do szpitala.