CZERWCOWE SZCZĘŚCIA 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Termin mam na 26.06, troche sie obawiam bo moj maz ma taka prace, ze caly sezon prawie sie nie widzimy.. Wczesniej rodzilam w lutym to wzial sobie kiesiac wolnego, a teraz cudem bedzie tydzien i radz sobie sama z dwojka hehe bedzie wesolo.
Plec juz znamy, tak sie konkretnie rozkraczyl, ze sama zauwazylam nie musial mi mowic. Powiedzial tylko dla meza, ze 100% chlopak u zrobil zdjecie "dowodow". Ciesze sie, bo znam juz instrukcje obslugi i fajnie, ze bedzie taka mala roznica wieku miedzy chlopakami, beda razem sie bawic, grac w pilke itd.
Mieszkam na mazurach, tak dokladnie to pod Węgorzewemjest tutaj ktos z Warmii albo Mazur?
Marya lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mila920 wrote:Gdy bylam lutowka 2016 tez byla przewaga chlopcow
Tez mam spory brzuszek, to chyba prawda, ze w drugiej ciazy szybciej wyskakujekoleżanka ma tak samo, w 1 ciazy miała na prawdę duży a teraz mały i zgrabny brzusio a jest już w 35 tc
-
Anitka201 wrote:Teqz cudna piłeczka! Ja swój dodałam kilka stron temu ale mimo ze ja widzę różnice to inni jeszcze się nie domyślają ze jestem w ciazy
pozazdrościć figury, jeszcze widzę się w normalne spodnie mieścisz! Ja już od 3 miesięcy tylko ciążowe bo przed nosiłam ciasne 32 wiec nie było opcji na dopięcie się
-
Myśle ze w normalnych pochodzę do końca. Mam jeszcze kilka większych par z 1 ciazy. Nie przepadałam za spodniami ciążowym. Mam ich ze 3-4 pary i na razie leżą schowane.
Co do wagi to do chudych nie należęogólnie jeszcze kilka lat temu miałam spora nadwagę i schudłam ponad 20 kg
-
Anitka201 wrote:Myśle ze w normalnych pochodzę do końca. Mam jeszcze kilka większych par z 1 ciazy. Nie przepadałam za spodniami ciążowym. Mam ich ze 3-4 pary i na razie leżą schowane.
Co do wagi to do chudych nie należęogólnie jeszcze kilka lat temu miałam spora nadwagę i schudłam ponad 20 kg
20kg to naprawdę dużo! Ja za to zakochałam się w spodniach ciążowych, są niesamowicie wygodne dla mnie, jedynie ubolewam bo zawsze nosiłam jeansy z wyższym stanem i do tego krótkie bluzki, teraz żadnej z nich nie mogę założyć bo materiał ze spodni widać, wiec są plusy i minusy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 16:44
-
Wow Anitka 20 kg to mega wyczyn, gratuluję!
Mnie te ciążowe spodnie wkurzalyszczególnie jak brzuszek był już duży, ten pas tak mnie drażnił, wszystko przez to swedzialo
dobrze, że będzie już ciepło jak będziemy na wylocie to w kieckach będę chodzić
-
teqz wrote:Jak tam wasze brzuszki? Widzicie tez tak bardzo widoczna kuleczkę?
To moja kulka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d8e823c99ab4.jpgU mnie tylko jak sie najem. Rano mam calkiem plaski. Ale jak leze to czuje twarda kuleczke
-
lilek wrote:A w ogóle zaczęłam dziś 18tc i 5 miesiąc ciąży! Jestem w szoku, jak ten czas zapierdziela, dopiero się modliłam, żeby jakoś do tego 12tc dojechać, a tu już zaraz połowa, wow
Z tej okazji Mami dała mi pierwsze ciuszki dla Ignaca, czapeczke i rampersa w gwiazdki, aż się wzruszyłam)
W czwartek wizyta i już stresik jest. Kto ze mną 4.01?lilek lubi tę wiadomość